- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi deryankara
ben de bir zamanlar böyle bir konu açmıştım beni topa tuttular demediklerini bırakmamışlardı burada. bana sığıntısın birde konuşuyorsun dediler git çalış başka eve çık dediler daha neler neler damdan düşeni gene damdan düşen anlar seni çok iyi anlıyorum bacım bende hamile kalamıyorum ama benim yüzüme açık açık iyiki birde çocuğunuz yok diyolar offfff gene yaralarım kanadı seni en iyi ben anlarım tövbe ettim buraya bir daha derdimi yazmam dedim gidip dağa taşa anlatırım gene buraya yazmam demiştim
Hakikaten size resmen hakaret etmişler? Ne demek çalış başka eve çık.
Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz anlayamadım.
Kayınvalide ile yaşamak istememeniz normal, zaten yaşamanız anormal. Maddi durum yüzünden çıkamıyorsanız tabi ki size çalış başka eve çık denir, başka ne denir?
Çalışmanızı önermenin neresi hakaret yani. Siz çocuk doğurması, evde ev işi yapması, kayınvalideyle yaşaması gereken bir makine değilsiniz. Çalışmanız gayet normal.
Gidip koca koca insanlar aileleriyle yaşarsa da elbette bu sığıntılıktır. Siz istemeseniz de eşiniz sizi umursamıyor demek ki. Gidip eşinize kızın.
Bir de çocuk yapmaya çalışıyormuşsunuz. İyi ki çocuğunuz yok diyen insanların evine.