• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile görüşme sıklığı ne olmalı?

bu kadar pozitif olabiliyorsan olay karşısında mutlaka mukafatını görürsün. her sabırdan sonra ne gizli hazineler vardır ki ancak sabreden buna ulaşabilir. bu da bir sınav belki de ve hiç bir sınav kolay değil. ben sana kolaylıklar diliyorum. ama ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?

Valla bekarligimda coj agresiftim lafu soyler gecerdim kirilanmi var hic dusunmezdim annem hep seni evlenince gorucem ahkam kesebilcekmisin derdi seni kadi eseginden uslu edecekler derdi gercekten dedigide oldu ev ayirma gibi bir durumum yok pozitif olmaya calismaktan baska carem yok ben saygimi sunayimda varsun Allah gorsun yaoacak biseyim inaninki yok

Seni neden bu kadar rahtsz kissadan hisseler flan..herkes yasadgni bilir kmse kmseye durduk yere bsey demez cnm...senn kv n senn duzenini bozsa hla bu kdr pozutif olurmuydun acaba

kesinlikle son derece haklsın sadece yaşayan bilir bende 2,5 yıllık evliyim. 2 aydır görüşmüyorum .neler yaşadık neler ,ben demiyorum kv.min büyük damadı diyor banaki sen kv'nin elinden en değeli oyuncağını aldın o yüzden böyle diye ,artık o bizleri eleştirenler birde burdan baksın....

kesinlikle son derece haklsın sadece yaşayan bilir bende 2,5 yıllık evliyim. 2 aydır görüşmüyorum .neler yaşadık neler ,ben demiyorum kv.min büyük damadı diyor banaki sen kv'nin elinden en değeli oyuncağını aldın o yüzden böyle diye ,artık o bizleri eleştirenler birde burdan baksın....

Davulun sesi uzaktan hos gelir canim....ceken bilir sdece

Hafta sonu neden gidiyosun..Ben olsam hafta içi giderim iş çıkışı yemeğimi yer kalkarımm..Ben şuan hiç görüşmüyorum eşimin ailesiyle okadar rahatım ki :46:

Back
X