kayinvalide ile ilgili

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Kizlae size bir sey danismak istiyirum benim kayinvalidem gayet akilli bor kadin ama benim demedigim seyleri sanki demosim yaomisim gibi gosyermeye calisiyor kotu yönde.. Sonra isin icinden çıkamayınca ağlıyor blof yapıyor ben bu numaralara kanmiyorum ama esim ilk baslarda bana kiziyirdu ki biz esimle tanisarak severek isteuerek evlendik... Benim kayinvalidem eltime ilk zamanlar sorunlar cikartmis ve sonra eltim kocasini kaynanasindan cekince kayinvalidem pisman oldu kiskandirmaya calisiyor beni ailesi ile filan diyordu eltim icin amansimdi aynibseyi bana yapiyor sanki eltimin gozune girebilmek icin ben ikisinin arasinda kalıyorum taraf hic tutmadim kayinvalidem eltim ve esi hakkinda dert yamarken bana neden anlatıyorsun git kendileri ile sorununu gider dedim hep ama simdi görüyorum ki beno akrabalarina kotuluyor onlarinda hal ve hareketlerinden anlayabiliyorum oyi bahsetmedifini dalga gecer gibi konusiyor beninle kaale almaz gibi sanki oyle insanalra aksettirmeye calisiyor az cok anltabildiigmi düşünüyorum sizce nasil davranmaliyim...terslemeli miyim ne yaomaliyim saygısızlık yapmak istemiyorum huzurum bozulsun istemiyirum ama kendisine de gicik oluyorum ne onerirsiniz....eltimde benden 8 yas buyuk..resmen kayinvalidem sanki ona yaranmaya çalışıyor bak sana basta tesr gittim ama buna da yapiyorum der gibi hareket ediyor..veni eltim yaninda kucuk goruyir gibi davraniyir ama ona benim yanimda geyet iyi..yardim ve fikir onerileri bekliyorum nasil olayim ikisine de

Sıkıntınızı tam olarak anlayamadım ama sizi üzen insanlarla mümkün olduğu kadar görüşmeyin.
Görüşmek mecburiyetiniz varsa mesafeli olun.

Sıkıntınızı tam olarak anlayamadım ama sizi üzen insanlarla mümkün olduğu kadar görüşmeyin.
Görüşmek mecburiyetiniz varsa mesafeli olun.
Soyle kayinvalidem bir anne gibi degilde sanki birndusman gibi arkamdan faekli konusiyir insanalra beni ve ailemi kucuk gostermeye çalışıyor ki tam tersi bir aileye sahibim eltime daha iyi bana daha kötü kiyaslamalarda yapıyor yani iyi bir insan degil bana karsi...eltim ve ailesi yaomadifini birakmadigi halde ki bunu da kendisi anlatip ağlıyordu bana onlara yaranmaya calosoyor simdi de anlamiyorum cok ilgimc bir kadin....mesafelidem kastiniz nedir mesela terslemeli miyim bende insnaalr icinde nasil olabilirim mesafeli o bana cunku arkadan kas goz hareketi vs yapiyor insanlara benim icin

Yok canım ne terslemesi?
Hal hatır sorarım,daha da muhabbeti ilerletmem.
Hele ki arkadan hareketler yapan kayınvalidenin sokağından bile geçmem.

Yok canım ne terslemesi?
Hal hatır sorarım,daha da muhabbeti ilerletmem.
Hele ki arkadan hareketler yapan kayınvalidenin sokağından bile geçmem.
Amannn gerçekten çok değişik karakterli bir kadın arkadan konuşuyor anca farkındayım bunun da gelip gidince konuşuyoruz mecbur ama hiç sevmiyorum tavırlarıni.. yani kötü konuşuyor dedikoducu milletin lafını da bana getiriyor ilginç ne demeliyim yüzüne bi ters laf etmek istiyorum aslında ...

Yüzüne ters bir laf söylemek bana uygun olmayan bir iş.
O yüzden bilemiyorum.
İnsanlarla tersleşmek yerine görüşmemeyi tercih ederim.

Yüzüne ters bir laf söylemek bana uygun olmayan bir iş.
O yüzden bilemiyorum.
İnsanlarla tersleşmek yerine görüşmemeyi tercih ederim.
Iste esin anneai okunca degisiyir surekli gorusmek gerekiyir ama yuzum guler yyslu diye laf etmiyorum doye de boyle yapilmaz....diger eltim oyle degil ona da yaranmaya çalışıyor cok degisik

Merhaba, bence olabildiğince az görüşmeye çalış. Görüştüğünüzde az konuşmaya çalış. Asla da eşinle aranıza ya da eltinle aranıza girebilecek malzeme verme ona..

Merhaba, bence olabildiğince az görüşmeye çalış. Görüştüğünüzde az konuşmaya çalış. Asla da eşinle aranıza ya da eltinle aranıza girebilecek malzeme verme ona..
Canim eltim de aynı kendini beğenmiş bir şey ne ona ne de kayinvalideye çok yakınım ama ikiside de aynı ölçüde konuşuyorum taraf tutmasa sorun yok sanki çocuk gibi muamele yapıyo bize eltim de bıyık altı gülüyor haklı oldukları tek nokta yok yemin ederim ki ben anlam veremiyorum ikimizide eşit tutmali insanlara karşı eltim zaten kıskançlık yapıyor diye onu tutuyor daha çok bana gıcık lik yapıyor ki en fazla desteği de zamanında ben verdim

Bu konularda biraz cevre birazda kendi yasatimla edindigim tecrubeyle sana sunu soyleyebilirimki kaynanan eltinden cekiniyor aslinda hani demissinde esini yanina cekiyor diye yani kendiyle bas edebilecegini bildigi icin korkuyor azda olsa eltinden oyuzden arayi kotu yapamiyor senin onun yaptigi gibi yapamicaginida cok iyi biliyor taniyor kadin seni bence boyle bi durumda bence sen esinle arani eskisinden daha iyi tut ilginin sadece esinde oldugunu geri kalan seylerin umrunda olmadigini gorsun guclu gorsun yani seni

Evet aynen o şekilde çok doğru anlamışsin ben de yaparım ona kötü muamele ama kendimi kötü yapmak istemiyorum çizgimi bozmak istemiyorum ama yapmam lazımsa da yaparım milletle aram bozuksa da napayım ileride çocuğum olacak onları da ezdirme mek için ama nasıl yapıcam bilemiyorum çok arada kaldım ..kaynanamin evi de arabası da var kimseye de muhtaç değil yakınım şey eyvallah da olmaz minnet edeceği kimse yok sonuçta ma neden çekiniyor anlamıyorum ben hiç kaybedecek nesi var onu da terslese yani nolacak sanki şahsen ben eltime de laf sokuyor um arada kaynanamada daha ne yapabilirim kimseden cekimdiigmden değil ama ikilem çok kaldım nasıl davranmalıym içinden çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…