Kizlae size bir sey danismak istiyirum benim kayinvalidem gayet akilli bor kadin ama benim demedigim seyleri sanki demosim yaomisim gibi gosyermeye calisiyor kotu yönde.. Sonra isin icinden çıkamayınca ağlıyor blof yapıyor ben bu numaralara kanmiyorum ama esim ilk baslarda bana kiziyirdu ki biz esimle tanisarak severek isteuerek evlendik... Benim kayinvalidem eltime ilk zamanlar sorunlar cikartmis ve sonra eltim kocasini kaynanasindan cekince kayinvalidem pisman oldu kiskandirmaya calisiyor beni ailesi ile filan diyordu eltim icin amansimdi aynibseyi bana yapiyor sanki eltimin gozune girebilmek icin ben ikisinin arasinda kalıyorum taraf hic tutmadim kayinvalidem eltim ve esi hakkinda dert yamarken bana neden anlatıyorsun git kendileri ile sorununu gider dedim hep ama simdi görüyorum ki beno akrabalarina kotuluyor onlarinda hal ve hareketlerinden anlayabiliyorum oyi bahsetmedifini dalga gecer gibi konusiyor beninle kaale almaz gibi sanki oyle insanalra aksettirmeye calisiyor az cok anltabildiigmi düşünüyorum sizce nasil davranmaliyim...terslemeli miyim ne yaomaliyim saygısızlık yapmak istemiyorum huzurum bozulsun istemiyirum ama kendisine de gicik oluyorum ne onerirsiniz....eltimde benden 8 yas buyuk..resmen kayinvalidem sanki ona yaranmaya çalışıyor bak sana basta tesr gittim ama buna da yapiyorum der gibi hareket ediyor..veni eltim yaninda kucuk goruyir gibi davraniyir ama ona benim yanimda geyet iyi..yardim ve fikir onerileri bekliyorum nasil olayim ikisine de