• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile mücadele

argu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
54
-3
1
26
arkadaşlar kayınvalidemle bir oturuyoruz ne zaman anneme gitsem (gideceğimi biliyor) gidiyorum allaha ısmarladık diyerek çıkıyorum evden ki bakın o sırada ya yatıyor ya da tv izliyor benim bildiğim evden giden kapıdan uğurlanır, eşime sanırım demiş yanımıza gelmeden gitti eşim de bana tripleniyo falan ama yemin ederim ki en az yüz kere kapıdan çıkmadan gidiyorum allaha emanet diyorum neymiş ayağına gidip dicekmişim ki anne ben gidiyorum(göt kaldırma tabirimizle) böyle mi sizce yoksa benim dediğim gibi giden kapıdan uğurlanmaz mı bi de eşime söyledim ama bu eşimle olacak iş değil sizce kaynanama kocamla arama niye giriyosun diyeyim mi

arkadaşlar kayınvalidemle bir oturuyoruz ne zaman anneme gitsem (gideceğimi biliyor) gidiyorum allaha ısmarladık diyerek çıkıyorum evden ki bakın o sırada ya yatıyor ya da tv izliyor benim bildiğim evden giden kapıdan uğurlanır, eşime sanırım demiş yanımıza gelmeden gitti eşim de bana tripleniyo falan ama yemin ederim ki en az yüz kere kapıdan çıkmadan gidiyorum allaha emanet diyorum neymiş ayağına gidip dicekmişim ki anne ben gidiyorum(göt kaldırma tabirimizle) böyle mi sizce yoksa benim dediğim gibi giden kapıdan uğurlanmaz mı bi de eşime söyledim ama bu eşimle olacak iş değil sizce kaynanama kocamla arama niye giriyosun diyeyim mi
Niye bir arada yaşıyorsunuz?

Ev kayınvalidenizin evi, tüm hayatınızı bu şekilde geçirmek istemiyorsanız; ev tutup, kendi düzeninizi kurmalısınız.

Ev ev üstüne olmaya devam ederse daha çok kargaşa çıkar. Kimsenin kimseyi kapılarda uğurlamasına gerek yok misafir değilsiniz. Eşiniz de annesini uyaracak siz değil.

Ev kayınvalidenizin evi, tüm hayatınızı bu şekilde geçirmek istemiyorsanız; ev tutup, kendi düzeninizi kurmalısınız.
ama temizlikti yemekti bunları yapmaya sıra geldi mi ev herkesin oluyo nedense kışın ayrı yazın birlikteyiz sadece

Ev ev üstüne olmaya devam ederse daha çok kargaşa çıkar. Kimsenin kimseyi kapılarda uğurlamasına gerek yok misafir değilsiniz. Eşiniz de annesini uyaracak siz değil.
hayır ben onu kast etmedim madem öyle söylüyor eşime o zaman kalkıp yola koyar evden gideni onu demek istedim ne demek ayağına gidicem de ben gidiyorum dicem hangi kural bu

Aynı evde yaşayan insanların birbirini kapıdan uğurlama zorunluluğu yoktur. Yapıyorsa nezaketen yapıyordur, kişilik meselesidir. Sizin kv demek ki bu görgüde biri değil, olmak zorunda da değil. Misafirden bahsetmiyorum, siz misafir değilsiniz o evde. Kv eşinizle aranıza girmemiş. Sorun sizin eşiniz. “Anne ben karımı tanırım hoşçakalın demeden gitmez, bir daha böyle bir konuda huzurumuzu kaçıracak şekilde konuşma” demesi gerekir eşinizin.

hayır ben onu kast etmedim madem öyle söylüyor eşime o zaman kalkıp yola koyar evden gideni onu demek istedim ne demek ayağına gidicem de ben gidiyorum dicem hangi kural bu
Kayinvsaideniz kac yasinda? Uzaktan soyluyorsaniz sizi duymuyordur belki
Beraber yasiyorsaniz ,surekli sizi ugurlamak.zorunda degil Ama siz yanina gidip ben cikiyorum anne gorusuruz diyebilirsiniz.

Kapılardan ugurlamasin gerek yokta çenesini de tutup eşinle gerginliğe sebep olmasa iyi bayram önü ne gerek var, yazın da durmayın bir arada herkes evinde dursun öyle düzen olmaz, oldurulursa böyle olur

Aynı evde yaşarken oda kapısından uzanıp hadi ben çıkıyorum demelisiniz ama kaçar gibi çıkmayın.

Yahu eşiniz diyecek anne kapıdan söylemiş iste daha ne yapsın diye. Koca koca olmayıp size bu boş muhabbet için tiriplenince sizde kayınvalide ile mücadele gibi anlamsız bir şeyin içinde buluyorsunuz kendinizi. Ortada bir mesele bile yok esasında.

Son düzenleme:
Aynı evde yaşarken oda kapısından uzanıp hadi ben çıkıyorum demelisiniz ama kaçar gibi çıkmayın.
zaten öyle yapıyorum KADININ İSTEDİĞİ ayağına kadar gidicem annecim hoşçakal dicem pohpohluycam

Yahu eşiniz diyecek anne kapıdan söylemiş iste daha ne yapsın diye. Koca koca olmayıp size bu boş muhabbet için tiriplenince sizde kayınvalide ile mücafele gibi anlamsız bir şeyin içinde buluyorsunuz kendinizi. Ortada bir mesele bile yok esasında.
evet aslında kocam annesinin bu denli saçma derdini dert edip bana tripleniyo suçlu hoşçakal dememe rağmen ben oluyorum

Kayinvsaideniz kac yasinda? Uzaktan soyluyorsaniz sizi duymuyordur belki
Beraber yasiyorsaniz ,surekli sizi ugurlamak.zorunda degil Ama siz yanina gidip ben cikiyorum anne gorusuruz diyebilirsiniz.
yok duyuyor o merak etme madem her defasında uğurlamasına gerek yok ben de her zaman hoşçakal demem bu işleri böyle yürütücem ben kimsenin pohpohlayıcısı değilim eşimle arama girmesin yeterli

Bir arada yaşamayın. Kayınvalidenizden önce kocanızla mücadele edin, evlenmeyi bilen adam ayrı ev açmayı da bilsin.

yok duyuyor o merak etme madem her defasında uğurlamasına gerek yok ben de her zaman hoşçakal demem bu işleri böyle yürütücem ben kimsenin pohpohlayıcısı değilim eşimle arama girmesin yeterli
Pohpohlamak degil ki bu , evden cikarken evdekilere haber verilir. Yani kahinvalide degil, esiniz olsada ayni sekilde cikilir bana gore.
Bu arada madem beraber yasiyorsunuz, kucuk seyleri cok buyutmeyin.
Ya da beraber yasamayin, madem ayri eviniz var

Pohpohlamak degil ki bu , evden cikarken evdekilere haber verilir. Yani kahinvalide degil, esiniz olsada ayni sekilde cikilir bana gore.
Bu arada madem beraber yasiyorsunuz, kucuk seyleri cok buyutmeyin.
Ya da beraber yasamayin, madem ayri eviniz var
ay anlatamıyorum galiba haber veriyorum zaten ablaaaaa kadının istediği şey ben ayağına gidicem öpücem annecim hoşçakal ben gidiyorum dicem kapıdan söylediğim geçerli olmuyomuş

Back
X