• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile mücadele

Ne kadar büyüklükte bir evde yaşıyorsunuz da kvnin ayagına gitmekten bahsediyorsunuz anlayamadım, kadın oturma odasındaysa odaya gidilir ben çıkıyorum şu saatte gelirim, ya da var nı bir isteğin falan denilir bu ayagına gitmek olmaz. Yine ne kadar süreliğine gidiyorsunuz valiz elde birkaç günlüğüne birkaç haftalıgına mı gidiyorsunuz da kapıdan uğurlama bekliyorsunuz onu da anlayamadım. Sabah gidip akşam gelecekseniz ne ayağa kalkıp ugurlamasını bekliyorsunuz ki konu bir garip.

Ne kadar büyüklükte bir evde yaşıyorsunuz da kvnin ayagına gitmekten bahsediyorsunuz anlayamadım, kadın oturma odasındaysa odaya gidilir ben çıkıyorum şu saatte gelirim, ya da var nı bir isteğin falan denilir bu ayagına gitmek olmaz. Yine ne kadar süreliğine gidiyorsunuz valiz elde birkaç günlüğüne birkaç haftalıgına mı gidiyorsunuz da kapıdan uğurlama bekliyorsunuz onu da anlayamadım. Sabah gidip akşam gelecekseniz ne ayağa kalkıp ugurlamasını bekliyorsunuz ki konu bir garip.
arkadaş siz salak mısınız yoksa taklit misiniz anlamadım BAKIN ANLATAMIYORUM GALİBA uğurlanmak isteyen bi insan önce uğurlar değil mi bi güne bi gün uğurlamadan o evden her defasında allaha sımarladık diyerek çıkıp gittim vallahi de aklıma niye beni uğurlamadı diye gelmedi ÖYLE Kİ EŞİME KARIN VEDALAŞMADAN GİTTİ DİYOR(bahsettiği şey ayağına kadar gidicem öpücem dediklerinizi söyliycem ha ki yapmışlığım da var ve o günde YAPTIM SADECE KAPIDAN SÖYLEDİM) yani sen bunu dert ediyorsan ben de senden uğurlama beklerim değil mi BEN DEMİYORUM Kİ İLLA DA BENİ UĞURLAYACAK HERKESE AYNI ŞEYI SÖYLÜYORUM AY YETER DIYE BAĞIRICAM ŞİMDİ

Bu gerçekse sizde problem var.
Evden çıkarken evde olan birine haber vermemek çok saçma ya.
aaaaaaaa siz ne çeşit bi şeysiniz ya herkesin bi yetiştirilme tarzı var arkadaşım ben bu şekilim demek ki evet terbiyesizim alamamışım, önce büyük saygıyı hakedecek öyle saygı her önüne gelene verilseydi ohoo ki bak ablacım sabahtan beri aynı lanet şeyi anlatmaya çalışıyorum BEN KİMSEDEN UĞURLANMAK BEKLEMİYORUM HERKES BU TRİBE GİRMİŞ BEN SORDUM SADECE UĞURLANMAK İSTEYEN ÖNCE UĞURLAMAZ MI YANI her gittiğimde ayağına kapanıp anne gidiyorum demekte bana saçma geliyor anlıyo musun ertesi günğ gelcem zaten neyin vedalaşması

benim eşim şu dediğiniz tribe girse önce eşimi haşlarım sonra Kv derim ki ev senin olabilir ama ben yaşıyorum burayı kendi evim gibi görüyorum seni de anne bildim lütfen eşimle aramda tartışma çıkarak bahaneler bulup bana karşı doldurma.
heh allahım sonunda makul bir cevap veren biri ayyt sabahtan beri yok niye uğurlayacak seni yok bilmem ne abi sanki dedim ki karı kalksın beni güllerle yola koysun SADECE SORU SORMUŞUM orda bi şey demek istemişim SAĞ OL VAR OLLLL BU CEVABI ÇOK BEĞENDİMMM

arkadaş siz salak mısınız yoksa taklit misiniz anlamadım BAKIN ANLATAMIYORUM GALİBA uğurlanmak isteyen bi insan önce uğurlar değil mi bi güne bi gün uğurlamadan o evden her defasında allaha sımarladık diyerek çıkıp gittim vallahi de aklıma niye beni uğurlamadı diye gelmedi ÖYLE Kİ EŞİME KARIN VEDALAŞMADAN GİTTİ DİYOR(bahsettiği şey ayağına kadar gidicem öpücem dediklerinizi söyliycem ha ki yapmışlığım da var ve o günde YAPTIM SADECE KAPIDAN SÖYLEDİM) yani sen bunu dert ediyorsan ben de senden uğurlama beklerim değil mi BEN DEMİYORUM Kİ İLLA DA BENİ UĞURLAYACAK HERKESE AYNI ŞEYI SÖYLÜYORUM AY YETER DIYE BAĞIRICAM ŞİMDİ

Kimse salak değil, evden çıkarken 5 dakika markete bile gidiyor olsan evdekine söyler çıkar normal insanlar. Siz hiçbir şey demeden çıkmak, eğer haber verecekseniz de ayakta kapıdan uğurlanmak istiyorsunuz. Bu çok saçma.

Hayırdır dingonun ahırı mı sandınız burayı? Bu sitede böyle mahalle ağzıyla konuşamazsınız, haddinizi bilin. Bağırırsanız bağırın, isterseniz brutal vokal yapın. Herkes sizin bu nazınızı tribinizi çekmez. Büyüyün biraz. Kimse sizin evcilik oyununuzdaki kaprislerinizi çekmek zorunda değil burada.

Nadiren sinirlenirim bilen bilir, ama yetti artık.

Beğenmiyorsanız PARASINI verip psikoterapi alırsınız, kimse sizin kum torbanız değil burada. Hem fikir soruyor hem de küfrediyor. Hadsizliğe bakar mısınız? Kendinize gelin. Biraz öz eleştiri yapın bence, sorunların temelinde büyük katkınız var gibi görünüyor, en azından üslup konusunda.

heh allahım sonunda makul bir cevap veren biri ayyt sabahtan beri yok niye uğurlayacak seni yok bilmem ne abi sanki dedim ki karı kalksın beni güllerle yola koysun SADECE SORU SORMUŞUM orda bi şey demek istemişim SAĞ OL VAR OLLLL BU CEVABI ÇOK BEĞENDİMMM
Evet üzerinize fazla gelindiğini fark ettim. İnsan ilişkilerine biraz özen göstermen gerekir. Kk bazen bu şekilde hoşumuza gitmeyen yorumlar yapabilir bu normal hayatta da başınıza/başımıza gelebilir sakince cevap vermek önemlidir.

Aynı evin için Kv ile yaşamayan sizi pek anlayamaya bilir. Bence gideceğimi biliyor ise kapıdan çıkarken anne ben çıktım, anne ben kaçtım, anne gidiyorum demenin bir sakıncası yok. Eğer Kv dışarıdan ya da sizin anne evinden bir isteği var ise o gelir kızım gelirken şunu al diye bilir ya da bu gerekli gelirken unutma der.

Kaldı ki aynı evde yaşıyorsunuz bu ev ortak yaşam alanı kim ne derse desin kendi evimden hazırlanıp kimseye bir şey demeden çıkabiliyorsam aynı rahatlığı Kv evinde de yaşamak isterim. O an psikolojim Kv haber vermeye el verişli değildir arar eşime söylerim ben anneme gitmek üzere evden çıkacağım diye.

Back
X