Bencede öyle dışarıya gülmek zorundasın kimseye laf vermemek için öyle olunca da mutlu sanıyorlar sizi dert anlatılmıyor kimselereHı aynen aynen beni deay sağolsun lar tebrik etmesinler sabır dilesinler daha faydalı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede öyle dışarıya gülmek zorundasın kimseye laf vermemek için öyle olunca da mutlu sanıyorlar sizi dert anlatılmıyor kimselereHı aynen aynen beni deay sağolsun lar tebrik etmesinler sabır dilesinler daha faydalı
![]()
O kadar karamsar olmayın...daha 1 senelik evlilik tecrubeniz var.eger eşinizle birbirinizi seviyorsaniz,tüm sıkıntılar sizi daha çok birbirinize bağlayacaktır.inanin bana..mesela bakın aynı evde olup dokunamama hissi kadar güzel bir his yok.biz gece yatağa birbirimizi ozleyerek giriyorduk hergun...yasayacaginiz masum bir öpüşme bile değerli hale geliyordu...Sizin yine biraz iyiymiş kayınvalidemler yeni ev aldılar daha borcu bitmedi bize sıra gelene kadae çok var eşim 4 5 sene diyor ama ben o kadar dayanabileceğimi hiç zannetmiyorum şuan bir problem çıkarmıyorum 1 seneden beri çalışıp borç ödemekten birşey yapamadık o kadar fazla evde kaldık ki eşimle bir gün dışarı çıkınca me yapacağımızı şaşırdık yani unutmuştuk dışarıda ne yapıldığını 1 senem boşu boşuna geçti hiç bir güzel hatıram yok 1 sene içinde
Aslında biraz dışarı laf versek azcık şunları rezil etsek, bunlar elalem bişey demesin diye evi ayırırlar da.. Prensesliğimiz buna müsaade etmiyorBencede öyle dışarıya gülmek zorundasın kimseye laf vermemek için öyle olunca da mutlu sanıyorlar sizi dert anlatılmıyor kimselere
Bizde ne yazık ki öyle olmuyor eşim durmuyor oda dışında bile oynaşmaya çalışıyor bende görecekler korkusu ile eşimi tersliyorum sen beni itiyorsun diyo tartışma çıkıyor ben kendimi rahat hissetmiyorum bu konuda ama anlamayan bir eşim var ne yazık kiO kadar karamsar olmayın...daha 1 senelik evlilik tecrubeniz var.eger eşinizle birbirinizi seviyorsaniz,tüm sıkıntılar sizi daha çok birbirinize bağlayacaktır.inanin bana..mesela bakın aynı evde olup dokunamama hissi kadar güzel bir his yok.biz gece yatağa birbirimizi ozleyerek giriyorduk hergun...yasayacaginiz masum bir öpüşme bile değerli hale geliyordu...![]()
Yok ben onu yapamam yani laf getiremem ben mutsuz olayım varsın beni mutlu sansinlar o iş bana ters geliyorAslında biraz dışarı laf versek azcık şunları rezil etsek, bunlar elalem bişey demesin diye evi ayırırlar da.. Prensesliğimiz buna müsaade etmiyor
![]()
Bende onu dedim ya prensesliğimiz müsaade etmiyor dYok ben onu yapamam yani laf getiremem ben mutsuz olayım varsın beni mutlu sansinlar o iş bana ters geliyor
Anlayışınıza sığınarak söylemek istemiyorum, zira çok fazla Türk yok bulunduğum ülkede :)
Aynen öyle boşver biz kötü olmayalım daBende onu dedim ya prensesliğimiz müsaade etmiyor d
O 1 yil 2 yıla kadar çikar bende öyle anlaşmıştım en 1 buçuk yıl sonra evin olr dediler 7 yil kaldim30 yaşındayım canım..ewlilikte anlaşma olmaz ama 1 yıl kadar diye anlaşmıştık..
Umarım benim sizin gibi olmaz..O 1 yil 2 yıla kadar çikar bende öyle anlaşmıştım en 1 buçuk yıl sonra evin olr dediler 7 yil kaldim
Inşallah birazda eşe bagliUmarım benim sizin gibi olmaz..![]()
Kesinlikle eşe bağlı..eşimde sıkıntıya girdi artık oda biran önce zaman geçsin istiyor..Inşallah birazda eşe bagli
ben 1 oda da 4 yil geçirdim ustune 3 gorumce 3 kaynım vardı esimin se umrunda degildiKesinlikle eşe bağlı..eşimde sıkıntıya girdi artık oda biran önce zaman geçsin istiyor..
aman diyim korun.. zincirlere vur, celik kemerler tak ne yap ne et sakin hamile kalsam mi diye dusunme.. onun yillardir kendi duzeni oldugu icin ayni devam etsin istiyordur kotu niyeti yoktur, ev kendi duzeninden cikinca bu sefer o kendini yabanci hissediyordur.. amma cocuuk icin acele etme bence ve de bir sure derken mesela ne kadar bir sure belli mi ne olana kadar oturacaksinKızlar daha yeni ewliyim kayinvalide ile oturuyorum..kayinwalidem çok iyi birisi ama sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli öyle değil mi?? Kabul etmemem mi gerekiyordu birlikte oturmayı ama bir süreliğine kabul ettim..war mı aranızda kayinwalide ile aynı ewi paylaşan??
Bir erkek bir evi geçindiremeyecek,kendine güveni olmayan,bir ailenin yuvanın sorumluluğunu alacak 'adamlık' da olmayacak,üstüne bir de 'ev'lenecek! Yahu niye niye? Niye evleniyorsun arkadaşım otur ananın dizinin dibinde...