kayinvalide ile yaşamak. .fikirlerinize ihtiyacım var

çok kızıyorum kv ıle aynı evde yaşamayı kabul eden arkadaslara.kımse kuussura bakmasın.koskoca adam olmuş annesınden ayrılamyıosa evlenmesın arkadas.nıye kuzu kuzu kabul edıyorsunuz.yarın obur gun boşanmak ıcın mı??????? ustelık şimdiden yasananlara bak sonunu göruyosun aslındada nışanı atmaya cesaret edemıyosun.evlenınce ayrılacagına şimdiden ayrıl arkana bıle bakma derım.bırak ana kuzusu anasıyla yasasın dursun.ne işin var ALLAH aşkına ya

bu ilişkinin sonu hüsran..aynı evde yaşama fikri çok yanlış bi karar..dominant bi kaynanayla sen oğlunun anca yatakta eşi olursun..onsuz bi yere sinemaya gidecek olsan geçimini bilmiyo bak der, ya hasta olur ya da yanınızda gelir.ailene onsuz gidemezsin eşinle.vesselam aşk iyi güzel de ailene kesinlikle kulak ver derim..millet nikah masasından dönüyor sen nişandan dönmüşsün çok mu..tabii sever seni kv.. başka kim kabul eder bu zamanda beraber yaşamayı..seni dişine göre buldu zannımca ondan bu mutluluk pozları..

ana baba sözü dinlememenin soun.
ailen ne kadar ileri görüşlüymüş,sen ezilme diye istememişler beraber yaşama fikrini.
işt eo zaman ailenden yana durup ailem karşı çıkıyor deyip kenara çekilecektin.
şimdi paçaların tutuşmuş ama ne fayda.
şu pembe gözlüklerinizi bi çıkarın da hayatı gerçekleriyle algılayın.
eğer kararının arkasında durabileceksen rest çekeceksin nişanlına.
başkaca bi çözümü yok

Anlattıklarınızın aynısı benm arkadaşımın başına geldi,yapma etme dedik kvdeyi önceden tanıdgmz için olmaz dedk ama kabul etmedi.peki şimdi ne oldu 1,5 sene oldu evleneli sonu hüsran,psikolojik ilaç kullanıyor.yapmayın derim ev üstüne ev olmaz demişler.

la hangi erkek yarı yolda kalmış ki bu da kalsın !

peeeeh !

Üzülme yarı yolda bırakmazsın hem kendine hem ailene iyilik etmiş olursun.

çok doğru yorumlar...evet hangi erkek yarı yolda kalır ki..sen bırakırsın gelir yenisi..

OTE="Yaseminceee006, post: 37304183, member: 631072"]
  1. Merhaba hanimlar. .yaşayan ablalarimin ve sizin Fikirlerinize çok ihtiyacım var.doğru mu yapıyorum.arasıra o kadar çok üzülüyorum ki. ben geçen agustos nisanlandim. Nisanlimla çok iyiyiz gerçekten anlasiyoruz.bize göre maddi durumları biraz sıkıntılı.en başında ilk gorusmemizde nisanlim bana durumlarını ve durumlarini duzeltseler bile annesinden asla ayrilamayacagini anlatmıştı.20 -25 yıldır birbirlerine destek olmuslar çok sıkıntılar cekmisler açıkçası kayinvalidem oğlu askere giderken bile kafayı yeme derecesine gelmiş.şuanda kayinvalidemle çok ama çok iyiyiz kızım diyor başka birşey demiyor.herkese beni anlatıyor fotograflarimizi evin duvarlarına asmis daha nice şeyler. Benim Ailem en başından beri karşılar bu duruma.ben istiyorum anlasirim dedim onların düşüncelerini dinlemedim böylece nisan oldu.sıkıntı olmasın diye benim ailemden kimseyi karistirmadim.nisanlimdanda bunu istedim.en başta alyanslar seçilirken bile kimseyi karıştırmak istemedim ama annesi yanımızda oldu ve bize müdahale etti sonuç olarak en uygun olan benim begenmedigim alyansi aldık neyse dedim bunlar maddiyatla alakali kimsenin bu durumdan dolayi üstüne gitmek olmaz dedim sustum.nisanlim üzulecek diye sustum.bu haftalarda gelecek yaz için düğün salonları araştırmaya başladık.kayinvalidem bunu öğrenince bize sormuyorsunuz kendi kafanıza göre işler yapıyorsunuz diye Nisanlimla tartismis bizi çocuk olarak görüyor hala sanırım. Biz onlarsiz hiçbir şey yapamayız diye düşünüyor bu durumdan ben bunu çıkarıyorum. Daha nisanliyken böyle sıkıntılar yaşamaya başladık kayinvalidem benim dediğim olacak biri.en basta herşeyi kabul ettim ben.kurulu bir duzenleri var suan ve ben onlara hicbir masraf olmasin diye bu eve hicbirsey yapmayalim evlendikten sonra yeni eve yapariz harcamamizi dedim onlarda kabul ettiler.evlendikten sonra (kayinvalidemde olacak ) yeni bir eve taşınıp kendi istegimize göre alicaz yapıcaz dedik ama artık benim hiçbir şey için umudum kalmadı.hiçbir konu için fikrimi alacağını sanmıyorum artik.kendi kafasına göre herseyi yapıcak alacak bende öyle bakicam gibi geliyor.nisanlimi yarı yolda bırakmakta istemiyorum napıcam ben böyle.düşünmekten hicbirsey yapamaz oldum.nolur bana yardımcı olun.Fikirlerinize çok ihtiyacım var gerçekten...
[/QUOTE]
Canım ben bir aylık evliyim kayinvalidemle oturuyorum ve bunu ben istedim cokta mutluyum büyükten zarar gelmez oglunu seviyosa senide sewer merak etme maddiyatida unut sevdiginle mutlu olmaya bak simdiden hayırlı olsun

Daha neler yazacaksin burayaaaa.neler neler.biz turklerin gelini nasil gorduklerini,neler beklediklerini bilmiyormusun cnm..allah yardimcin olsun.

[QUOTE="hatice94, post: 37305239
[/QUOTE]
Canım ben bir aylık evliyim kayinvalidemle oturuyorum ve bunu ben istedim cokta mutluyum büyükten zarar gelmez oglunu seviyosa senide sewer merak etme maddiyatida unut sevdiginle mutlu olmaya bak simdiden hayırlı olsun[/QUOTE]

hatice94,
daha çok yenisin bence, bişeyler zamanla kendini gösterir..herkes aynı olmaz..

sakın yapma arkadaşım yakma kendini bende düştüm o hataya iyi insanlar birlikte otursak ne olacak dedim ama pişman oldum. kayınvalidem çok düşkündü oğluna dakka yanımızdan ayrılmazdı akşam yattığım saat sabah kalktığım saat bile olay olurdu birgün sadece sehpanın yerini değiştirdim diye görümcemden azar yedim çünkü orası benim değil annesinin eviydi. sonra eşime ayrı ev için baskılar yapmaya başladım ben çok sosyaldim arkadaşlarım vardı ama evlenince kimse kalmadı etrafımda arkadaşlarım gelemiyorlardı bana çünkü kv nin yüzü asılıyodu ben de rahatça onlarla görüşemiyodum bi gün eşim annesine konuyu açtı ayrı eve çıkalım dedi kv sütümü helal etmem dedi. sonra başladı kavgalar. derken ben ayrılmaya karar verdim çünkü sinir hastası olmuştum zaten en son tartışmada benim tansiyonum 18 olmuş bayılmışım gözlerimi hastanede açtım. mahkemeye düştük boşanmak için 9 ay sürdü mahkeme eşim boşanmak istemedi neyse evimizi ayırdık 2 kızımız var şuan çok mutluyuz kayınvalidm en son evime geçen ramazan bayramında gelmişti. bende sık gitmiyorum rahatım eşim şimdi daha düşkün bana. sana bişey söyleyimmi kendi evinin kapısını kendi anahatarınla açmaktan daha başka büyük mutluluk yok.
sakın yakma kendini ne olur sende ailende çok yıpranırsınız yapma....

Sana alyansını seçtirmeyen kadının ev mi döşeteceğini sanıyorsun ?
Nişanlının bir etkisi olabilecek olsaydı sen istediğin alyansını almış olurdun
Sen kayınvalidene hizmetçi olarak o eve gideceksin
Onlar ana oğul güzel güzel yaşamaya devam edecekler
Olan senin hayatına olacak
Kaç kurtul

Eğer ki düşüncelerine değer verilmiyorsa,bir gelin olarak görülmeyip sadece onların dedikleri olacaksa o zaman yapman gereken belli.Ayrılacaksın.

Hiç düzelir filan bekleme.Bu tür davranışlar hangi tarafta varsa ,kız tarafı/erkek tarafı farketmez, evlendikten sonra da aynı.Hiç ama hiç düzelmez.Kendini kandırma boşuna

OTE="Yaseminceee006, post: 37304183, member: 631072"]
  1. Merhaba .yaşayan ablalarimin ve sizin Fikirlerinize çok ihtiyacım var.doğru mu yapıyorum.arasıra o kadar çok üzülüyorum ki. ben geçen agustos nisanlandim. Nisanlimla çok iyiyiz gerçekten anlasiyoruz.bize göre maddi durumları biraz sıkıntılı.en başında ilk gorusmemizde nisanlim bana durumlarını ve durumlarini duzeltseler bile annesinden asla ayrilamayacagini anlatmıştı.20 -25 yıldır birbirlerine destek olmuslar çok sıkıntılar cekmisler açıkçası kayinvalidem oğlu askere giderken bile kafayı yeme derecesine gelmiş.şuanda kayinvalidemle çok ama çok iyiyiz kızım diyor başka birşey demiyor.herkese beni anlatıyor fotograflarimizi evin duvarlarına asmis daha nice şeyler. Benim Ailem en başından beri karşılar bu duruma.ben istiyorum anlasirim dedim onların düşüncelerini dinlemedim böylece nisan oldu.sıkıntı olmasın diye benim ailemden kimseyi karistirmadim.nisanlimdanda bunu istedim.en başta alyanslar seçilirken bile kimseyi karıştırmak istemedim ama annesi yanımızda oldu ve bize müdahale etti sonuç olarak en uygun olan benim begenmedigim alyansi aldık neyse dedim bunlar maddiyatla alakali kimsenin bu durumdan dolayi üstüne gitmek olmaz dedim sustum.nisanlim üzulecek diye sustum.bu haftalarda gelecek yaz için düğün salonları araştırmaya başladık.kayinvalidem bunu öğrenince bize sormuyorsunuz kendi kafanıza göre işler yapıyorsunuz diye Nisanlimla tartismis bizi çocuk olarak görüyor hala sanırım. Biz onlarsiz hiçbir şey yapamayız diye düşünüyor bu durumdan ben bunu çıkarıyorum. Daha nisanliyken böyle sıkıntılar yaşamaya başladık kayinvalidem benim dediğim olacak biri.en basta herşeyi kabul ettim ben.kurulu bir duzenleri var suan ve ben onlara hicbir masraf olmasin diye bu eve hicbirsey yapmayalim evlendikten sonra yeni eve yapariz harcamamizi dedim onlarda kabul ettiler.evlendikten sonra (kayinvalidemde olacak ) yeni bir eve taşınıp kendi istegimize göre alicaz yapıcaz dedik ama artık benim hiçbir şey için umudum kalmadı.hiçbir konu için fikrimi alacağını sanmıyorum artik.kendi kafasına göre herseyi yapıcak alacak bende öyle bakicam gibi geliyor.nisanlimi yarı yolda bırakmakta istemiyorum napıcam ben böyle.düşünmekten hicbirsey yapamaz oldum.nolur bana yardımcı olun.Fikirlerinize çok ihtiyacım var gerçekten...
[/QUOTE]
Canım ben bir aylık evliyim kayinvalidemle oturuyorum ve bunu ben istemistim

tedim cokta mutluyum büyükten zarar gelmez oglunu seviyosa senide sewer merak etme maddiyatida unut sevdiginle mutlu olmaya bak simdiden hayırlı olsun
[QUOTE="hatice94, post: 37305239
Canım ben bir aylık evliyim kayinvalidemle oturuyorum ve bunu ben istedim cokta mutluyum büyükten zarar gelmez oglunu seviyosa senide sewer merak etme maddiyatida unut sevdiginle mutlu olmaya bak simdiden hayırlı olsun[/QUOTE]

hatice94,
daha çok yenisin bence, bişeyler zamanla kendini gösterir..herkes aynı olmaz..[/QUOTE]
Ewet herkes aynı olmaz ama hersey karsiliklidir yeniyim ama cok görüp gecirdim tecrubelerimden dolayi istedim beraber oturmayi

Geldinmi Ailenin Sozune ?
Sanki kendi aileleriniz size dusman olmaz diyorlarsa olmaz , basta hersey laylaylom geliyor size .
Sonradan cikiyor kokusu , daha yolun basindasin bekle ve gor daha neler neler cikicak....

Ev ustune ev olmaz...
Yeni evleniyosun 3. Bir sahis evde rahat edemezsin , ayaklarini uzatip esinle el ele film izliyemezsin..
Istedigin zaman esinle sakalasip en ozel anlarinizi paylasamazsin.
Daha bunlar saydiklarimin bi kismi ..

Ogluna duskun bir anne ..
Allah yardim etsin , ama cokkk pisman olucaksin...

Vazgeçtim dersin olursa olur biterse biter.Bir söz vardır Acıma acınacak hale düşersin.Oğlan şartları koymuş masaya ama sana uymamış.Anasının lafını dinliyor.Bana istemediğim yüzüğü alan adami kuyumcuda bırakırdım ben ki benzer konuda bıraktım Annesinin bir sözüne bu eş adayi seni birakir.
Vazgeçtim ayrı evde oturalım de yoksa bir yıl sonra kaynanan diye başlık acarsin.

nişanlını yarı yolda bırakmamak için git evlen psikolojini boz burada kayınvelidem beni hiç sayıyor eşim annem o benim diyor boğuluyorum kızlar yardım edin derken, bu yarı yolda bırakmak istemiyorum notunuu paylaşırız biz sıkıntı değil....

kv den melek bile olsa aynı evde oturmayı kabul etme.
bir yıl iki yıl bile çekilmezken seninki ömür boyu
iyiyken kötü olursunuz
ikinizde farklısınız çünkü
yol yakınken resti çek
seni seven adam zaten diretmez kabul eder
etmiyorsada kendi bilir

bazı konuları okuyunca yorum yazmadan geçemiyorum. bu da onlardan biri...

aileni dinle
şimdiden acabalar varken, evlendikten sonrasını kayınvalide ile aynı evde, düşünemiyorum.
ve kayınvaliden anlattığın kadarıyla herşeyi yönetmeye çalışıyorken aynı evde hiç olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…