Valla yazmadan gecemedim, ben 38yasında ilk evliliğini yapmış deli calısan, hiçkimseden esinden bile bişey beklemeyen biriyim. Yani arabam bozulur ben sanayiye zevkle gotururum oyle

ama hep yasadım bunları. Esimin 2.evliliği. Benim işim 700 km uzaktaydı, orda yasıyordum; evlenince eşimin oldugu yerde kurduk evi. Kv ve gorumceler de orda. Ben toplam 48 saat evımde esimle olmak için haftada 1400 km yol gıdıyordum tren- otobus. Yıne de esime ben diyordum her hafta ugruyalım, en azından mutlaka çayı birlikte içelim diye. Bi de yeni evliyiz ben temizlik felan da yapıyorum 48 saatte.Eşeklikmiş

deger verdiğim insanlardı ve sevilmek istiyordum haliyle. Ama yakın oldukça kv nin imaları ve tripler bitmedi. Mesala çok kotu hastaydım evimde haftasonu yatıyorum.gidemedik diye Sen de hep hastasın, ben hastalanıyor muyum dedi

her hafta gorustugunuz insanlar; bayramda( ki esimle gecireceğimiz ilk defa zun zaman dilimiydi 5 gun)
Onların yazlıgına gitmedik diye gordugum davranışları unutamam

Bir de biz herseyimizi kendimiz yaptık; hiç bir sey beklemedim manevi maddi; kendi gelinliğimi bile arada kendim hallediverdim( benim de ayırcak uzun zamanım yoktu); dugunu kendimiz yaptık.onlar da beni onore edecek hiç bişey yapmadılar bu surecte. Kotu insanlar değiller ama trip trip ve trip
Aslında farkında değilmişim senin gibi ama bu tripler ben de asırı stres yapmış; hele 2 ay uxun iznim vardı evimde gecirdiğimde o haller tavırlar. Yurtdısına gıttım calusmaya ordan bıle " oglum gelemez oraya ıznu yok" dedi ki bomba

oglu da 38 yasında.
Oyle rahatlamısım ki yurtdısında ınan kocayı evi gormedi gozum; ilk gununde oyle bir huzurla uyanmışım ki

esimle ilk kavgalarımı onlar yuzunden yaptım; ama goruyorum ki benim mesafeyi ayarlayamam ve kendimi maruz bırakmamdanmış, bizkadınlar bence hangi yas, hangi işi hayatı surdurursek surdurelim kendi değerimizi bilmiyoruz. Esim ailesine duskun bi değil ama çok sever; neticede hergun gitsem hergun gelecek, ama huyumu bildiği için baskıcı değil,ama çok şiddetli kavgalar ettik ve sadece bu yuZden. Ailen niye boyle vs. Ama benim ilişkiyiayarlayamam sorunmuş. Net soyluyorum
onların kızı olmadıgımı ve aslaolamayacagımı anladıgım bir an oldu ki miladdır. Annem yalnız yaslı ve baska sehirde. Ustuste 2 ameliyat gecirdi. Bir ay arayla. İlkinde hersey yolundaydı gecmiş olsunlar vs. 2. Ameliyata ( ki beklenmedikti) gittik geldik ki o suratları gorseydin

Bi de dusuk yapmıştım o ara ve annemi kaybetme korkusu. Dusun biz anneme gittik 2.kez diye o tavırlar. Bu arada kadını yılda 3 -4 kere gorduk) Orda ben çok uzuldum ve anladım .acayip sogudum
Şimdi içimden gelen şeyler gelemiyor

ama kırmam incitmem; saygılı davranırım. Ama aramıyorum bile. Mecburi ilişki dozunu ayarlıyorum yavastan.
Senin de oyle bir kırılman olur; ben nerdeyse sinir hastası oluyordum alttan ala ala. Saygılı ama mesafeliyim su an. Ortadan ikiye ayrılsa bişey yapmam
Edit: affedin kızlar yazdıkca yazdım. Ama daha da anlatsak var da var

değil mi
Ozet: o guzel canınızın kıymetini bilin