Kayınvalide kayınbabadan destek gören var mı

Canım benim bizde dügünde misafirlerin getirdiği erkek tarafından olan tüm takıları aldılar bi dünya borçla bıraktılar erkek tarafının alacak mobilya vs hepsini eşim krediyle ödüyor suan. Bencillik herkeste illakş yoktur şans biraz. Maddi olarak bir nişanda yardımcı olmuşlardı onda sa başka şehirlerdeydik kendi bilet paraları kaldıkları yer masrafına kadar Benim nişan giderlerimden saydılar aileden birşey gelmedi şimdi de eşimin yedigi haltın bedelini cekiyoruz
Allah kolaylık versin canım

Çok ağlıyorum yaa her gün hem de .. ne şükürsüzlüğüm kaldı ne acizliğim hey allahım
Bir bildiğimiz var ki çoğunluk böyle söylüyor, değil mi? Biraz durup düşünseniz? Azıcık bile farklı fikirlere açık değilseniz böyle konular açmayın bence. Kapattırın konunuzu.

. Kendileri pek çalışmıyor çalışanları var çiftlik gibi bişey de var konu muhtaç olmak değil aslında aysonunu getiremiyorım diyenler olmuş öyle bişe de yok konu yanlış anlaşılmış borç biraz hafif olabilirdi 200 bine 400 bin ödemiş oluyorum borç sonunda faizi düşünün
Belki yoktu olamaz mı ? Evet baştan alcaz etcez demeselermiş iyiymiş hem kayınpederinizin size vermemesi oğluyla onun arasında sen müdahil olma

Bir bildiğimiz var ki çoğunluk böyle söylüyor, değil mi? Biraz durup düşünseniz? Azıcık bile farklı fikirlere açık değilseniz böyle konular açmayın bence. Kapattırın konunuzu.
Ne çoğunluğu be iki üç kişisiniz çoğunluk farklı fikir bile olsa tavsiye verdi ben de teşekkür ettim bi konuyu baştan sona oku istersen ne yazmışım.. gelip ağzıma sıçmadılar yani .. neyse ben de kale alcağım insanları anlıyorum az çok farklı fikirlere de açığım yani

Ne çoğunluğu be iki üç kişisiniz çoğunluk farklı fikir bile olsa tavsiye verdi ben de teşekkür ettim bi konuyu baştan sona oku istersen ne yazmışım.. gelip ağzıma sıçmadılar yani .. neyse ben de kale alcağım insanları anlıyorum az çok farklı fikirlere de açığım yani

Buraya zahmet edip de yorum yazan fikir veren kadınların çoğu başkalarından medet umma dedi. Kale alacağı insanlarmış ay kıyamam. Üslubuna da dikkat et, kiblendin.

Sizin bakış açınız da güzel ben zaten buraya fikir almak için yazdım gerekirse bakış açımı değiştiririm diye yanlış mı düşünüyorum diye.Ayrıca eğitimin üniversiteyle diplomayla ilgisi yok böyle bir uslup bozukluğu olan arkadaşlaraydı tepkim. Bir insan bir konu açmış yanlışsın dersin eleştirir yazar geçersin yani
Kırmızı ile belirttiğim yeri öylesine yazmışsınız, zira karşıt görüşlü olan yanlış düşündüğünüzü söyleyen herkese kızıyorsunuz. Sizin amacınız sizinle aynı düşünen insanlar bulmak, onaylanmak.

Kırmızı ile belirttiğim yeri öylesine yazmışsınız, zira karşıt görüşlü olan yanlış düşündüğünüzü söyleyen herkese kızıyorsunuz. Sizin amacınız sizinle aynı düşünen insanlar bulmak, onaylanmak.
Sen de bi konuyu baştan oku istersen karşıt fikirli kaç tane insana teşekkür etmişim

eşimin babası kaç bina dikti , hala da dikiyor en son Istanbul'da dikti mesela bitmiştir kimbilir inşaatı.
Sonuç ; 1 çorap almadılar çocuklarıma istemem , o corapta onların olsun yeter ki bana huzuruma karışmasinlar.

Buraya zahmet edip de yorum yazan fikir veren kadınların çoğu başkalarından medet umma dedi. Kale alacağı insanlarmış ay kıyamam. Üslubuna da dikkat et, kiblendin.
Çoğunluk bana katıldı demedim ki zaten ben çoğunluk farklı düşünüyor sen gibi iki kişi daha var insanca yaz neyse sizin seviyenize inemicem sen de bakarsın bi daha bnm konulara zahmet edip yazmazsın

Kv kp hiç bişeye karışmasın istersiniz ama azıcık sıkışınca neden yardım etmiyolar olur. Evlendikten sonra aldığınız yaptığınız herseyden siz sorumlusunuz. Bize de zerre yardım eden olmadı, eşimin ekmek alacak parası yoktu da oturup ağladığını bilirim. Kimseye belli etmedik kimseden bişey beklemedik. İyi ki de o zamanlarda kimse destek olmamış şimdi daha güçlüyüz ve herşeyimiz var çok şükür. Kimse de kalkıp sen şunu bizim sayemizde yaptın diyemez. Siz siz olun kimseden bişey beklemeyin, üzülürsünüz.

Çoğunluk bana katıldı demedim ki zaten ben çoğunluk farklı düşünüyor sen gibi iki kişi daha var insanca yaz neyse sizin seviyenize inemicem sen de bakarsın bi daha bnm konulara zahmet edip yazmazsın
Ben gibi? Ben ne demişim? Nolur in seviyeme ya, merak ettim ben gibiler ne demişiz.

Sizin kayınpederin durumu çok çok daha iyiymiş.. beni anlayan birinin çıkması sevindirici .. kayınvalide sünnet mevlüdü bebek mevlüdü hep tam altın götürür konu komşuya kendinin dirseğe kadar bilezik var sırf gösteriş .. ama taşındım hiç bi eksiğiniz var mı denmedi ev hediyesi bile almadılar halılarım uymadı annem hediye aldı.. insan elinde olmadan sinirleniyor.. burda konu muhtaç olmak değil ihtiyacım olduğundan da değil ay sonunu getiremiyorum fln yüklenilmiş yanlış anlaşılcak ne varsa.. sendeki ticari itibar mevzısu da can sıkıcı

İnsanlarda ki gelir eşitsizliği olduğu için sana Kızılması normal. Çok şükür kimseden destek görmedik. Eşim çok üzüldü ben partiler yapıp mekan kapatırken şimdi bu kadar sıkıntıyı seni sevdiğim için katlanıyorum derdi. Yoksa boşansak yine aynı lüks hayatına geri dönecek. Konu ben değilim ayrı evde olmamız. Çünkü bekar oğluda ayrı eve çıkınca o da sıkıntı çekmeye başladı.

Aynı şeyleri yaşadığımız için seni anlıyorum. Para durumları iyi olan ailelerin çocukları zor durumdaysa kenarda izlemeleri hoş değil! Annelerimiz bizi hep önce çocuklarım için yaşıyorum diye büyütmediler mi ? Hayatın boyunca rahat yaşamışsın eee tüm mal mülk bizim niye yaşarken paylaşılmıyor?

Ben bu düşünceye karşı olduğum için çocuklarıma bebek hesabı açtım faizsiz. 18 yaşına geldiklerinde parayı çekip direk gidip araba alsınlar diye:KK53: zor durumda bile onları düşünüyorum.

kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
Yalniz degilsin dugunumuze el gibi geldiler,bir ceyrek altin bile takmadilar bana.Esimin kazanci iyiydi zor zamanlarimiz da oldu o zamanlar bile saklandilar, kendileri etilerde oturuyor ve etilerde 2 daireleri var bize bahcesehir guzel oraya tasinsaniza bile dediler. Biz kiradayiz ve ben onlardan hic bir sey beklemiyorum artik, inan beklemeyince daha rahat ve huzurlu oluyorsunuz koyun mesafe gitsin.

eşimin babası kaç bina dikti , hala da dikiyor en son Istanbul'da dikti mesela bitmiştir kimbilir inşaatı.
Sonuç ; 1 çorap almadılar çocuklarıma istemem , o corapta onların olsun yeter ki bana huzuruma karışmasinlar.
Kimseye minnet etmemek duygusu daha huzur verici sanırım., Teşekkürler

Back
X