kayınvalide, koca kızlar bana bişey deyin napıyımm...

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
kızlar kayınvalidemle sorunum olmadı ama her kayınvalide gibi kıskançtır annemlere gitmemi fln istemez ilk evlendiğimde sen ordan çıktn artık demişti gebeliğim çok zor geçti bulantılarım düşük tehlikem felan çok zorlandım ama evime gelip ne çorba yapan oldu ne yardm eden ama yinede hep gittim hizmetimi yaptım şimdi doğum yaptım lohusayım daha kırkım çıkmadı dün misafirler gelmişti kocamın dayısı gil habersiz geldiler börek vardı bi kek yaptım hemen çayla verdm ama ondan önce sordum açmısınz diye evdede çok az yemek vardı bu arada o gün annem çok yakın akrabamdan daha yakın bi dostumuzla bebeğimi görmeye gelmişti. kaynanamda geldi. Mutfağa geldi annem ben bebeğimi emziriyorum diye bulaşıklara girmiş hiç evimde bana yardm etmeyen kadın almış annemn elinden süngeri itmiş annemi annem çok bozulmuş ama hiç sesini çıkartmamş sonra kalktı bana dediki bu kadarcık şeyle misafirmi ağırlanırmış. benim haberm bile yoktu gelceklerinden. Bugünde halam aradı beni benim kendi halama dert yanmış ne gelebiliyolarmış ne görebiliyolarmış torunlarını. sinirlerm çıktı tepeme sürekli gidiyorum onlara bu nasıl bi yalancılık nasıl beni kendi halama kötüleyebiliyo.eşimin huzuru kaçsın istemiyorum içime atıyorum ama çok doldum.

kızlar kayınvalidemle sorunum olmadı ama her kayınvalide gibi kıskançtır annemlere gitmemi fln istemez ilk evlendiğimde sen ordan çıktn artık demişti gebeliğim çok zor geçti bulantılarım düşük tehlikem felan çok zorlandım ama evime gelip ne çorba yapan oldu ne yardm eden ama yinede hep gittim hizmetimi yaptım şimdi doğum yaptım lohusayım daha kırkım çıkmadı dün misafirler gelmişti kocamın dayısı gil habersiz geldiler börek vardı bi kek yaptım hemen çayla verdm ama ondan önce sordum açmısınz diye evdede çok az yemek vardı bu arada o gün annem çok yakın akrabamdan daha yakın bi dostumuzla bebeğimi görmeye gelmişti. kaynanamda geldi. Mutfağa geldi annem ben bebeğimi emziriyorum diye bulaşıklara girmiş hiç evimde bana yardm etmeyen kadın almış annemn elinden süngeri itmiş annemi annem çok bozulmuş ama hiç sesini çıkartmamş sonra kalktı bana dediki bu kadarcık şeyle misafirmi ağırlanırmış. benim haberm bile yoktu gelceklerinden. Bugünde halam aradı beni benim kendi halama dert yanmış ne gelebiliyolarmış ne görebiliyolarmış torunlarını. sinirlerm çıktı tepeme sürekli gidiyorum onlara bu nasıl bi yalancılık nasıl beni kendi halama kötüleyebiliyo.eşimin huzuru kaçsın istemiyorum içime atıyorum ama çok doldum.

alla alla hem haber vermeden geliyorlar hemde laf çarpıyorlar, sende lafını söyle ama kibarca altta kalma

alla alla hem haber vermeden geliyorlar hemde laf çarpıyorlar, sende lafını söyle ama kibarca altta kalma

bencede altda kalma lafini söyle, o an mesela misafir umdugunu degil buldugunu yer, haber verselerdi daha güzel hazirlardim diyebilirdin
ama esine söylememen iyi olmus, söylemede böyle ufak defek seylerden bos yere huzurunuz kacmasin

kesinlikle tavır almalısın yüz buldukça daha beter olur herşey eşinede söyleme çünkü çoğu erkek ailesini kötüleyen bir eşe destek olmaz sen kötü olursun

daha kirki cikmamis bebegi maaile gormeye gelmeler ikram beklemeler, sizinde ustune acmisin diye sormaniz. gercekten sinir bozucu bir durum.
siz daha lohusasiniz kimseye ikramda bulunmaz zorunda degilsiniz. bide ustune kv nin laf etmesi.
bence hicbirseyi kafaya takmayin, gerekirse cvp verin ama kendinizi yormayin cvp vercem diye. bebegimle ilgileniyorum dusunemiycem suan diyin gecin.

Logusa kadın bebegiylemi ilgilensin misafire hizmet mi etsin ikram beklemeleri çok yanlış hiç takma kv ayrıca çık ileri giderse eşine söyle annesini uyarsin çocuk gibi davranıyor kayın validen

Ne ikramı ya Allah aşkına.. Hem habersiz gelecek, hem yeni doğum yapmış kadına gelecek, bir de ikram mı bekleyecek misafir?

haspam börekle keki mi beğenmemiş. sen kvye biraz dişini göstersewne. ayrıca annene nasıl öyle davranır. terbiyesize terbiyesini ver.

Ben cevabimi verirdim.
Hesap sormak degil.
Ama uygun bi dille neden boyle yaptigini sorardim.
Yeni dogum yaptigina hatirlat bi zahmet.

kaynanalar böyle kıskanç olur..yüz verme muhabbet etme her sözüne kendininde anlayacağı şekilde burun kıvır gözlerinle süz..cevap verme..

Kizlar kocam cok iyi bi insan obun uzulmesini asla istemem annesine tavir yapsam o uzulur ama ben anlayamiyorum halama beni nasl kotuleyebiliyo...

soğuk davran ve habersiz misafir gelince böyle oluyor de.içine atma eşinle paylaş bence tabi eşin nasıl biri bilmiyorum paylaşılacak biriyse anlat derdini.ayrıca lohusa kadının yanında annesinin olması daha uygundur.kv gelince misafir muamelesi yap.oturduğu yerden kaldırma biz annemle yaparız kalkmayın siz falan de.

Yazık yaa, insanın en güzel zamanını burnundan getiren bir kv. Benim kv asla izin vermezdi akraba ların beni yormasına, gelecek olsada eli kolu yemeklerle dolu gelirdi, canım benim, annemde öyle. Çok şanslıymışım o zaman.

Ya birak allah askina lohusa kadindan yemekmi beklenir saycam simdi gitmedeee küçücük bebenle

X