- 26 Temmuz 2014
- 313
- 74
kızlar kayınvalidemle sorunum olmadı ama her kayınvalide gibi kıskançtır annemlere gitmemi fln istemez ilk evlendiğimde sen ordan çıktn artık demişti gebeliğim çok zor geçti bulantılarım düşük tehlikem felan çok zorlandım ama evime gelip ne çorba yapan oldu ne yardm eden ama yinede hep gittim hizmetimi yaptım şimdi doğum yaptım lohusayım daha kırkım çıkmadı dün misafirler gelmişti kocamın dayısı gil habersiz geldiler börek vardı bi kek yaptım hemen çayla verdm ama ondan önce sordum açmısınz diye evdede çok az yemek vardı bu arada o gün annem çok yakın akrabamdan daha yakın bi dostumuzla bebeğimi görmeye gelmişti. kaynanamda geldi. Mutfağa geldi annem ben bebeğimi emziriyorum diye bulaşıklara girmiş hiç evimde bana yardm etmeyen kadın almış annemn elinden süngeri itmiş annemi annem çok bozulmuş ama hiç sesini çıkartmamş sonra kalktı bana dediki bu kadarcık şeyle misafirmi ağırlanırmış. benim haberm bile yoktu gelceklerinden. Bugünde halam aradı beni benim kendi halama dert yanmış ne gelebiliyolarmış ne görebiliyolarmış torunlarını. sinirlerm çıktı tepeme sürekli gidiyorum onlara bu nasıl bi yalancılık nasıl beni kendi halama kötüleyebiliyo.eşimin huzuru kaçsın istemiyorum içime atıyorum ama çok doldum.