Birden aklıma kendi doğumum geldi. Ben de çok problemli bir hamilelik yaşadım. Kanama, kusma vs. Kanamam varken kv evime gelip eşimin kanepenin kenarına döktüğü ve silinse de çıkmayan çay lekesi için koltuk leş gibi olmuş, x uyuyunca sil dedi. Benim ayağa kalkmam yasak sen diyorsun anne, kasap et derdinde koyun can dedim yok millet gelince laf söyler vs. dedi millet evime gelip bu günüm de beni eleştirecekse kusura bakmasın ama hiç gelmesin daha iyi dedim. Başta bunları hep içime attım daha bir sürü olay yaşadım hamileyken, hamileliğimi burnumdan getirdi. Sonrasında biz eşimle baya bir problem yaşadık. Çünkü eşim hep beni haksız görüyordu. Doğumda ve sonrasında yaşadıklarımı sayamayacağım bile, görümcem ve kv yanımda kaldı doğumdan sonra emrivaki yaparak. Annem kalamadı yanımda onlar yüzünden. Neymiş Görümce bizim ordaki doktora gelmiş bu yüzden doğumdan sonra bir hafta yanımda kaldı. Sezeryanlı halimle tek bir bardağı bile kaldırmadı yerinden. Görümce şunu yapıyordu, benleyken hiçbir şey yapmıyordu ama eşimi görünce ay çok yoruldum şöyle böyle yaptım diyordu. Görümce gittikten sonra, ben eşime canım bak böyle böyle oldu, ben çok kırıldım, biliyorum yaşı daha küçük(neresi küçükse, benden 1 yaş küçük) belki o yüzden fark edemiyor ama vs. falan dedim yani suçlamadan sadece olanlardan dolayı kırıldığımı aktararak. Eşim üzülme hallolur falan dedi. Ben çok üzüldüm onun adına senden özür dilerim dedi. Sonra bebeğimin kırk mevlüdünde kv. annemle konuşmayan dayımın karısına, biz torunumuzu göremiyoruz ühü ühü diye ağlamış. Halbuki evlerimizin arası 2 saatlik mesafe ama, zaten 3 günde bir bizdeydiler kv kp kv'nin kardeşleri, görümce vs. Hiçbir iş ellemezler, sürekli eleştirirler. Şuan geldiklerinde, ben soğuk davranıyorum çocuğumla ilgileniyorum. İkramımı yapıyorum, muhabbetlerine karışmıyorum vs. Eşim üzülmesin diye hiç birşeyi anlatmadım ama suçlu hep ben oldum, bir ara eşimden nefret etmeye başlamıştım. Sonra sonra eşim de birşeyleri anladı bizi çok sık bir araya getirmemeye çalışıyor. Yani tek çözümün, eşine olanları anlatmak ama bana bunu yaptılar vs. diye değil, böyle söylediler çok kırıldım, üzüldüm vs. diye olanları yansıtmak. Eğer eşini annesi için savunma yapacak duruma getirmeden olanları aktarabilirsen sorunu çözersin, kv kafana takmazsın. Ayrıca seni halana şikayet etme sebebi de senin kulağına gelmesi için. Sırf seni sinir etsin diye. Ama sen durumları eşine yansıtırsan seni kolay kolay ezemez bunu bil.