Kayinvalide: kocasini oğlum icin birakti!!

Esereklee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
2
0
1
40
Aslinda emin degildim. Kadinin evliyken kaynimla beraber oldugunu bildigini sanmiyordum. Eşim de yok canim bilmiyordu dedi. Ismi Fatma olsun. Gecen gun konu Fatmadan acilinca oglunu cok sevdigini kocasini bile oglu icin terkettigini soyledi. Ben tabi dumur hicbisey soyleyemedim.
Bundan 7 sene evvel kaynim bu kadinla berabermis. Biz o zamanlar esimle sevgili idik. Ama ben ve esim bilmiyorduk kadinin evli oldugunu. Kadin bunlarin evine gelip kaliyormus bile.
Simdi size bir soru? Hangi kayinvalide bunu kabul eder? Tabi benimki gibi sadece iki yuzli ve menfaatci olanlar. Kadin kaynimdan 5 yas buyuk ve 3 cocugu var. 1sene filan sonra ayrilmislar. Aradan gecen yillardan sonra tekrar konusmaya basliyorlar. Tabi kadin bosanmis vs.. Bu zaman zarfinda kv devamli fatmayi soruyor acaba facebooku varmidir telefonunu nasil bulabiliriz Simdi Fatmanin kuzeninin dugunu varmis buraya gelecekmis bizi de ziyaret edecekmis. Kayinvalide kaynimin basinin etini yiyor size yuzuk takicam evlenin vs vs.. Ben nasil davranicam napicam bilmiyorum.
Bu arada merak edebilirsiniz. Kayinvaliden bu kadinda neden bu kadar israrci diye. Cunku Fatma turkiyenin en zengin isimlerinden birinin yegeni. Yani konusan Fatma degil PARA!!

Konunuzun girisi karisik olmus.

Yani Allah gostermesin tabi de o Fatma kayninizla evliyken baska bir adam icin de onu biraksa kayinvalideniz yine boyle ovunur muydu..

evet çok karışıkmış. peki burada size dert olan ne? konu komşuya yeterince dedikodu yapamadınız bide bizle mi yapmak istediniz?

Size ne?
Size dokunan bir taraf yok şahsen.
Çok muhattap olmayın oldu bitti.

Yahu size ne?
Herkesin hayatı, parası, namusu, davranışı kendine.

Gayet insani davranın.
Kadın sizi niye ziyaret edecek bende bunu anlamadım.

sizi alakadar eden hicbirsey yok sadice dedikodu malzemesi olmus size..sizin bilmeniz bilmemeniz onemli mi. ? arada kaynanaya da ikiyüzlü vs diye giydirmissiniz..Değerli olan kadin değil parasi demişsiniz bunu da anlamadım yine size ne?ayiplar örtülür diye ogretirler bize eski elti adayinin resmen dedikodusunu yapiyorsunuz. yönetime de burdan seslenmek istiyorum sahsimizla ilgili soru sorunca konu tasiniyor bu dert degil diye ya peki bu mu dert?

Sizin bir şey yapmanıza veya söylemenize gerek yok ki. Size uymuyorsa muhattap olmazsınız biter.

şimdi fatma diye bir kadın var. evli ve 3 çocuk sahibi. evli haliyle gelip gidremiş konusahibinin kayınvalidesine. yani kayınavlidenin diğer oğluyla arasında gönül ilişkisi varmış. kocasını terk etmiş kayınvalidenin oğlu için. (konu başlığında bunu demek istiyor )sonra olmamış bir şekilde dönmüş kadın.
aradan yıllar geçiyor fatma eşinden boşanıyor. kayınvalide de fatmayla oğlumu evlendiricem diyor. nedeni de da fatmanın çok zengin olması ve parasının olmasıymış.

Valla tamam. Şimdi anladım. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…