- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Bu kelimeyi kullanmamak icin kendimi zor tuttum ama sanirim fazlaca 'yalaka 'Senin kayınvaliden tam bir çanak yalayıcıymış afedersin ama para mal mülkü olan için öl deseler ölecek galiba..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kelimeyi kullanmamak icin kendimi zor tuttum ama sanirim fazlaca 'yalaka 'Senin kayınvaliden tam bir çanak yalayıcıymış afedersin ama para mal mülkü olan için öl deseler ölecek galiba..
Ki babamlar surekli giden tipler degil. Yilda bir en fazlaHayret bisey yaa babanlar misafir o oglunu memmun etmenin pesinde ne kiymetliymis,,
Aslinda Boyle seyler ters zaten onlarada bizede bebegin ilk dogdugunda yapilan bos beles geyik.kardes gibiler neticede.endişe etme anne ben yabancı gelin istiyorum de sende gelecek sefere.. her açıdan ağızları kapanmış olur.. bir de sana arkadaş tavsiyesi böyle şakalara çok sert çık, çocukların yanında da yaparlar biraz büyüyünce ters olur..
Iste garip olan bu. Neden onlarin kizi okuyor adam oluyordu benim oglum okuyamiyor
Aynı benim kayınvalidem.. Geçen kayınpederin amcasının torunu köyün zenginlerinden kız kaçırmış kaynanamın ağzında evden karşı tepeleri gösteriyo ordaki cevizler o kızların şu kadar tarlalatı var minibüsleri var.. O saç boyamıyo ne güzel falan filan.. Bende herşey mal mülk mü dedim.. Eltiminde babasının hayvanları var onun babası x ağa ben memur kızıyım.. Eltimle akrabalar kayınvalidem oğlunun aklına girdi 19 yaşında kız kaçırttı eltim 17 idi.. Düşün yani mal gözlüğü..Bu kelimeyi kullanmamak icin kendimi zor tuttum ama sanirim fazlaca 'yalaka '
o saç boyamıyo ne güzelAynı benim kayınvalidem.. Geçen kayınpederin amcasının torunu köyün zenginlerinden kız kaçırmış kaynanamın ağzında evden karşı tepeleri gösteriyo ordaki cevizler o kızların şu kadar tarlalatı var minibüsleri var.. O saç boyamıyo ne güzel falan filan.. Bende herşey mal mülk mü dedim.. Eltiminde babasının hayvanları var onun babası x ağa ben memur kızıyım.. Eltimle akrabalar kayınvalidem oğlunun aklına girdi 19 yaşında kız kaçırttı eltim 17 idi.. Düşün yani mal gözlüğü..
Henüz açılmamış nice konu var kitabınız eksik kalsın istememBu da değişik bi tür heralde. Kv ler üzerine kitap yazacağım en sonunda
bu yorumda kendimemi pay çıkarayım kvalideyemi.tam anlayamadım.Ben burda ne kadar alakali bulursunuz bilemiyorum ama şunları söylemek istiyorum.
Çocuk sahibi olunuyor tamam ama o çocuğun daha çocukluktan itibaren daha biraz bişeyler anlamaya başlamasından itibaren kendimize hatırlatmamız gereken bişey var. O bir birey.
Evet onu ben dünyaya getirdim. Ama o benden ayrı bir birey.
Bunu bence çocukluktan itibaren kabul etmeye çalışırsak ergenliginde, gençliğinde ve evlenme aşamasında da anneler olarak mutluluk golgeleyici olmaktan kurtulucaz.
(Anne degilim)
Daha sağlıklı evlilikler olacak. Kısacası çok sevip baglanmayacagiz.
aslında biranda gelişen bi espiriydi.güldük geçti gitti.kv farklı boyutlara taşımış olayıBencede şaka bile olsa yapmayın siz şaka yapıyorsunuz kv niz hayaller kuruyor yanlış anlamadıysam