- 28 Şubat 2024
- 1
- -3
- 1
- Konu Sahibi nisanlibiri1
Selam, ben nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var sözde. Sizlere bir şey danışmak istiyorum objektif olursanız sevinirim ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Benim kayınvalide o kadar gösterişi sever ki kendi akrabalarına dahi benim evlatlarım gelin değil benim kızım. Biz zenginiz eviniz var. hep böyle. Ama laf. Biz altın konusunda gücünüz neye yetiyorsa dedik bir miktar biçmedik. Telefondan bir şey gösterirken gördüm halıya koymuş 6-7 tane burma tuğra kolye. beni düşünün bilezik almaya seçtirmeye götürmediler bile. nisanda takılan bol dedim kücültcektik. telefonda resmi gördüm koluna da takmış. insan demez mi sattıklarında zarar etmesinler iyisi olsun? dün konusuyoruz botox yaptırcam kayınvalideyim ahahwy. kücük ev aletlerim bozuldu. camasır makinası ve kurutma makinası aldım dedi :) ben aldim diye. :) her neyse dikey süpürge alıcam kendime anne dedi bende almadım hediye alır mısın banada dedim tmm dedi. Aradan 1 saat sonra nisanlım sen nasıl annemden istersin beni ezip cignedin . sen nankörsün allah yanına bırakmasın bir sürü sey söyledi sabrımın son sınırınrayım diye bitirmek istedi kısaca bende tamam dedim engelledim. Soramamış olabilirim ama ne yapmalıyım?