Annen belki kaynananla yüz goZ olmamalı. Kaynanan nasıl olsa beni dinleyen biri var diyor ve gidip hatini bilmeden seni şikayet ediyor bu cahil! Hata annen buna slm verme disinda hiç konuşamazsın.
Senin durumunda benim duruma benziyor..
benim ailemde başda çok yüz verdiler kaynanama ve her cekemedigind, aklına ezdigi gibi yapardı, gelir aileme laf eder, şikayet ederdi. Babam artik dayanamayip yeter, daha benim kızım kendini dogru durust savunmasını bilmeden gelip burda kızımı ezemez, ben buna izin vermem demisdi. Ne zaman bize geldiginde babam kalkar giderdi..olay çıkmazsın diye.
Ben aslında damat bekleri biraz anliyamadim biliyorum kendimi onların yerinde düşündüğünde. Bir siz vardır, et tırnaktan ayrılmaz. Ama bizleri koruya bilirler, ezdirmeyi bilirler, durum artik çıkmazdaysa bizi anneleri ile görüsdurmezler.. Ama nerde oyle Mert, delikanlı bir erkek? Değilmi:)
kendileri ne halt yiyorlarsa yesinler, ama bunları bize yaşatmaları haksızlık, bunu bencillik olarak görüyorum.
Bende senin gibi artik dayanamıyorum. Nişanlıma gözümü kapatıyo, ağzımı acıyorum.ama bu hiç zekice degil! Haklı iken haksız duruma düşüyoruz.bu yüzden dayanmalıyız!
Kendimizi dogru sekilde savunmalıyız:) gerekirse politik olmazsını öğreneceğiz.
Hayret bur şeymiş kocanız. Senin rızan olmadan o altınları alamaz. İzin versene kendileri düğün yapmamış, bir şey yapmamış! Ne demek gidip altınlarını verir! Onlar sizin belki cocuklariniz icin bir küçük gelecek. Belki Allah korsun boşansan, ortada kalırsın. Onlar sizi bir süreliğine sizi atakda tutacadi. Demekki sizin takılarda ap açık Zadece gozteris olarak takılmış. Onlar başda anlaşmışlar Canim

bos ver alsınlar bilezikleri ki.larina soksunlar.... Tövbe tövbe!
Kisiliksiz inkar çok bu dünyada insallah bunlar yüzünden biz kendi kişiliklerimizi kaybetmeyiz:)
Allah yardımcımız olsun ve bize akıl, sabır versin!