• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide problemi

Bende senin gibiydim hemde ayni bahçenin içinde yememiz birdi benim evime çöreklenmişti herşeye bir kulp takar söylenir dururdu eşimde ilk den bilmiyordu sonra bir öğrendi anasını bu yıl kendi dilinden dolayı bir kavga ettik de rahata erdim içind e tutmak çok kötü vallahi ben hep tuttum bu yıl hepsini kustum sürat yaptı hasta numarası yapti söylendi görmedim duymadım umursamadım eskiden herşeyi sorar öğrenmeye çalışır ben salakda anlatcam diye uğraşırdım şimdi iki kelime en fazla o da üstün körü detaya girmeden sende böyle yapacaksın umursamayacaksın niye kızartma derse oğlum seviyor yapıyorum aç mi kalsın adam diyeceksin böyle böyle elini cektireceksin
Teşekkür ederim ilgin için birde bazı şeyleri defalarca demelerine rağmen hala demeyi sürdürebiliyorlar geçenlerde esprili bi şekilde birax karşılık verdim hemen kv savunmaya geçti de duyan kim birsey diyorlar duymuyorum ya da birseyler de ben söylüyorum artık keşke baştan yapsaydım

Sende eşin yokken 2 laf sok saglamından.Apışıp kalır zaten nolmuş bizim geline diye.Kusura bakma cicim bundan sonra böyle.Maymun gözünü açtı dersin.Eşine anlatırsada inkar et boşver.
Oğluna çok hoş gorunmeye çalışıyor beni şikayet edecekleri pek bi durum olmadı da simdiye kadar bundan sonra nolur bilmem şikayet ederse nasıl inkar edeyim demissrm demidimdir

Teşekkür ederim ilgin için birde bazı şeyleri defalarca demelerine rağmen hala demeyi sürdürebiliyorlar geçenlerde esprili bi şekilde birax karşılık verdim hemen kv savunmaya geçti de duyan kim birsey diyorlar duymuyorum ya da birseyler de ben söylüyorum artık keşke baştan yapsaydım
Birkaç sefer sorarsa duymamazlıktan gel.canim vallahi aynılar benimki daha fenadır eminim neler duydum neler artık gayet mesafeleyiz yemeği ayirdik hiç bir yere gitmiyoruz beraber

Oğluna çok hoş gorunmeye çalışıyor beni şikayet edecekleri pek bi durum olmadı da simdiye kadar bundan sonra nolur bilmem şikayet ederse nasıl inkar edeyim demissrm demidimdir
ok evet dedim yetti artık sustugum dersin sende arkadaşım.

Saklama annem bunu dedi bende söyledim de hatta ben tartistigimizda eşime hep kendim anlatırdım ondan duyup farklı birşey sanmasın benden duysun çünkü yalan söylemeyecegimi bilir diye

Kayınvalidem le ilgili problemlerim var 4 yıllık evliyiz ve evlendiğimizde kıskançlık yaptı kaynanalik yapmaya çalıştı evimizde suya sabuna her şeye yorum yaptı karıştı yok şunu şöyle yapın bunu kullanın o zararlı bunu yapmayın birsürü aklınıza ne gelirse herşeye herşeye bi eleştiri bir yorum şimdiye kadar sessiz kaldım birsey söylemedim saygısızlık olmasın tatsizlik çıkmasin diye ama psikolojim bozuldu onlar yüzünden bi bebegimiz oldu şimdi onunla ilgili hiçbir şeye açık değilim ve artık birsey söylediklerinde de sessiz kalamıyorum 4 yıl boyunca çok içime attım çok yanlış yapmışım baştan tavrımı koymalıymisim yemek içmek konusunda bi sofrada rahst yemek bilr yiyemiyoruz yok kızartma zararlı yok si şöyle bu böyle hic bitmiyor yani anlayacağınız çok tükettiler beni eskiden sıcak kanlıydim onlara karşı artık aklıma geldikce yaptıkları sinir oluyorum konuşmak görüşmek istemiyorum eşimi de arada bırakmak istemiyorum ams hiç rahat değilim onların yanında farklı sehirlerdeyiz Allah tan yoksa bin kere ayrılmıştık zaten içim de sürekli bi sıkıntı oluşturuyorlar gelip gitmeleri bilé problem oluyor baştan onlar brni benimsemedi şimdi yalandan samimi olma çabaları çok da kurnaz eşime başka bana başka eşimin yanında birsry demez yek başına beni bulunca söyler de söyler ne yapmaliyim düşündükçe stres oluyorum nasıl davranmaliyim benim içim neyse dışım da o onun gibi çift taraflı olamıyorum eşime o da farkında bazı şeylerin ams ailesi işte benim rahatsız oldugumun da farkında karismalarindan ısrarcı olmalarından ama diyorum ya ona pek guzrl oynuyorlar eşimle tartışmalarımizin çoğu onların yüzünden yoruldum artık eski beni bırakmadılar affedemiyorum yaptıkları kafamda büyüyor unutamıyorum bu da bana zarar veriyor ne yapmaliyim?
aynı seylerı yasadım
bastan cok sevdim cok sıcak kanlıydım
annem gbi gördüm
kp kv ve görümceyi

onlar da bana ıyılerdı ama ne zaman evlılık işi ciddiye bındı mesafelı tavırlı ve laf sokmalı zamanları basladı
eşime acık acık karını ıstemıyoruz, nasılsa bosanacaksın, bız burdayız dönersen gel geri dediklerini,
eşinden maaşını sakla hepsını soyleme dedıklerını duydum hep
ev almak ıstedık , eşime ev kım sen kımsın nasılsa bosanacaksın dedıler

daha dolu sey
snr eşim bunlara bır fırca kaydı
suanda bana karsı o kadar ıyı davranıyorlar kı
kv arar ben acmam , eşimi arar esımden ıster benı
hala kızımız napıyor cok ozledık, aman dıkkat et karına vs vs demeye basladılar

biz ev alırken dalga gecen aile, biz evı alınca çok muylu olmus gbı yaptılar.
son bır senedır cok ıyı davranıyorlar esıme de bana da
evlılıgımızı desteklıyor gbı yapıyorlar

eşim de o tüm zor zamanları unuttu gbi
ama ben unutamıyorum
nefret edıyorum
isimlerini duyunca bile kalbım carpıyor
aynı durumdayız
arama sorma ama bunu eşine bellı etme
çok dillendırme yani

aynı seylerı yasadım
bastan cok sevdim cok sıcak kanlıydım
annem gbi gördüm
kp kv ve görümceyi

onlar da bana ıyılerdı ama ne zaman evlılık işi ciddiye bındı mesafelı tavırlı ve laf sokmalı zamanları basladı
eşime acık acık karını ıstemıyoruz, nasılsa bosanacaksın, bız burdayız dönersen gel geri dediklerini,
eşinden maaşını sakla hepsını soyleme dedıklerını duydum hep
ev almak ıstedık , eşime ev kım sen kımsın nasılsa bosanacaksın dedıler

daha dolu sey
snr eşim bunlara bır fırca kaydı
suanda bana karsı o kadar ıyı davranıyorlar kı
kv arar ben acmam , eşimi arar esımden ıster benı
hala kızımız napıyor cok ozledık, aman dıkkat et karına vs vs demeye basladılar

biz ev alırken dalga gecen aile, biz evı alınca çok muylu olmus gbı yaptılar.
son bır senedır cok ıyı davranıyorlar esıme de bana da
evlılıgımızı desteklıyor gbı yapıyorlar

eşim de o tüm zor zamanları unuttu gbi
ama ben unutamıyorum
nefret edıyorum
isimlerini duyunca bile kalbım carpıyor
aynı durumdayız
arama sorma ama bunu eşine bellı etme
çok dillendırme yani
Esim de farkında artık onlardan çok haz etmediğimin gitmek istemediğimin hak verdiği yanlar olsa da işte neticede ailesi ben ne olduysa söyledim içimde dışımda Onlar gibi önden başka arkadan başka olamam kı neyse o öyle mi yapmak lazım seviyormuş gibi görünmek eşe başka onlara başka?

Esim de farkında artık onlardan çok haz etmediğimin gitmek istemediğimin hak verdiği yanlar olsa da işte neticede ailesi ben ne olduysa söyledim içimde dışımda Onlar gibi önden başka arkadan başka olamam kı neyse o öyle mi yapmak lazım seviyormuş gibi görünmek eşe başka onlara başka?
valle benım eşim de bılıyor artık sevmediğimi
bak bizde farklı sehırdeyız ama ınsanı sinir etmeye yetiyorlar bazen
bir de bu benım ıkıncı evliliğim , ailesi iyi diye de cok hosuma giderdi eşimle sevgili iken

ama yanılmışım
şimdi onlar benı sevıyor sorunlu olan ben modundayım eşime oyle yansıtıyorlar arada
biz karını cok sevıyoruz:D

Back
X