Kayinvalide problemi..

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
Selam kizlar, söyle bi konum vardi biraz uzun olabilir ama fikrinize cok ihtiyacim var :( konularimi takip edenler bilir zaten kv ile alt üst oturuyoz .

Esimle ben izine gidecegimiz icin buzdolabimi komple bosalttim, kaynanamda fazlaliktan alisveris yapmis bana dedi sen koyarmisin buzdolabina diye tamam dedim.
Ama bu demek oluyorki zirt birt ben yokken evime girecek ve bu durumdan cok rahatsiz oluyorum.

Yatak odamizi zaten kilitleyip gidicem onu esimede söyledim, dedim ki bak annenler herzaman evde olmuyo ne olur ne olmaz yatak odasini kitliyelim özel esyalarimiz falan var dedim oda tamam dedi.
Tabi diyemem ki ona annenin girip karistirmasini istemiyorum diye, sonra ters teper tabiki sinirlenir cünkü annesinin hep iyi olduguna inaniyor kötü tarafini görmüyor.

Gecen ay eltimle kaynim izine gittiler ve kaynanam eltimin evinden gidip kirli camasirlarini alip yikamis ve dolabina dizmis, ben böyle seyleri sevmem yani kaynanamin benim ic camasirlarimi görmesine hic gerek yok hatta eve girip kirli camasirlari almak ve sonra gidip dolaba dizmek ne demektir ya, tamam iyi niyetinden yapiO olabilir ama kimse git yika dolabima koy demiyo sonucta özel denen bisey var.

Bide yatili misafirleri vardi eltimin, kaynanamda sabahin köründe evlerine girmis kaynimda olan bi anahtari almak icin, yatili misafiri oldugunu bildigi halde. Aramadan haber etmeden, vallah bende öyle yapsam ben fittirirdim ya.

Ne yapicam bilmiyorum kafayi yicem resmen.
Kadin cok iyi davraniyo ediyo, ama icinde hep bi fesatlik var, fazla iyi niyetde batiyo yani hadsine olmayan seyleri yapip karisiyo buda beni cok geri cekiyo ondan.

Ah bu kvlerin, gelinleriyle ayni evde ya da diplerinde oturma istekleri hic bitmeyecek!
Sonra al basina bir suru dert iste.

Alt üst oturdugumuz icin ne olur ne olmaz her ihtimale karsi yedek anahtar hem bizden hem eltimin var onlarda..
anladim. güvenlik geregi verdiniz.

ancak madem sen yokken evine girilmesini istemiyorsun, bunu bir sekilde ona ifade etmelisin.

bu arada ev eşinin ailesine mi ait? sanirim ordan ileri geliyor kayinvalidenin bu ev meraki.

Selam kizlar, söyle bi konum vardi biraz uzun olabilir ama fikrinize cok ihtiyacim var :KK43: konularimi takip edenler bilir zaten kv ile alt üst oturuyoz .

Esimle ben izine gidecegimiz icin buzdolabimi komple bosalttim, kaynanamda fazlaliktan alisveris yapmis bana dedi sen koyarmisin buzdolabina diye tamam dedim.
Ama bu demek oluyorki zirt birt ben yokken evime girecek ve bu durumdan cok rahatsiz oluyorum.

Yatak odamizi zaten kilitleyip gidicem onu esimede söyledim, dedim ki bak annenler herzaman evde olmuyo ne olur ne olmaz yatak odasini kitliyelim özel esyalarimiz falan var dedim oda tamam dedi.
Tabi diyemem ki ona annenin girip karistirmasini istemiyorum diye, sonra ters teper tabiki sinirlenir cünkü annesinin hep iyi olduguna inaniyor kötü tarafini görmüyor.

Gecen ay eltimle kaynim izine gittiler ve kaynanam eltimin evinden gidip kirli camasirlarini alip yikamis ve dolabina dizmis, ben böyle seyleri sevmem yani kaynanamin benim ic camasirlarimi görmesine hic gerek yok hatta eve girip kirli camasirlari almak ve sonra gidip dolaba dizmek ne demektir ya, tamam iyi niyetinden yapiO olabilir ama kimse git yika dolabima koy demiyo sonucta özel denen bisey var.

Bide yatili misafirleri vardi eltimin, kaynanamda sabahin köründe evlerine girmis kaynimda olan bi anahtari almak icin, yatili misafiri oldugunu bildigi halde. Aramadan haber etmeden, vallah bende öyle yapsam ben fittirirdim ya.

Ne yapicam bilmiyorum kafayi yicem resmen.
Kadin cok iyi davraniyo ediyo, ama icinde hep bi fesatlik var, fazla iyi niyetde batiyo yani hadsine olmayan seyleri yapip karisiyo buda beni cok geri cekiyo ondan.
Zaten yatak odanı kilitleyecekmişsin ki bana bu bile garip gelmişken, hala neyi buyuttun bu kadar anlamadim?

Birisi evinize ayak basınca noluyor büyüsü mu bozuluyor evin ?

Kadın kirli çamaşırı yıkayıp dolaba dizmiş yaranmak için gene olmamış
Buradan kaynanalara kaynana adaylarına sesleniyorum yapmayın arkadaş yaranamazsınız:)))

anladim. güvenlik geregi verdiniz.

ancak madem sen yokken evine girilmesini istemiyorsun, bunu bir sekilde ona ifade etmelisin.

bu arada ev eşinin ailesine mi ait? sanirim ordan ileri geliyor kayinvalidenin bu ev meraki.
Nasil söyleyebilirimki?
Birsey lazim oldugunda girip bakiyo buzdolabima bende varmi diye mesela haber etmeden.
Esime desem dicek sadece bisey almis nolcak, senin annen alsa böyle düsünmezdin ama diye.
Evet ev kaynanamin üzerine ama bedavaya oturmuyoruz evin borcunu biz ödüyoruz yani kiraci gibi.

Nasil söyleyebilirimki?
Birsey lazim oldugunda girip bakiyo buzdolabima bende varmi diye mesela haber etmeden.
Esime desem dicek sadece bisey almis nolcak, senin annen alsa böyle düsünmezdin ama diye.
Evet ev kaynanamin üzerine ama bedavaya oturmuyoruz evin borcunu biz ödüyoruz yani kiraci gibi.

kimse kusura bakmasin parasini odedigim ev "bana" aittir. o buzdolabı da "benim" dir... dolabın icindeki eksikleri gereken hallerde tamamlayacak akil zeka ve kabiliyetim vardir.

sen tavrini koymaz isen daha cok evine girilir canim benim.

ev özel mülkiyettir yahu nekadar sahibi sen olsan da, orda evladın da otursa izni olmadan girip çıkamazsın. öyleyse ev sahipleri de kiracısının evine girsin bi kontrol etsin etrafı kirli çamaşırlarını filan :KK53:

kimse kusura bakmasin parasini odedigim ev "bana" aittir. o buzdolabı da "benim" dir... dolabın icindeki eksikleri gereken hallerde tamamlayacak akil zeka ve kabiliyetim vardir.

sen tavrini koymaz isen daha cok evine girilir canim benim.
Bikere pogca yaparken farketmis mayasi yok cikmis benim eve dolabima bakmis bendede vardi maya,
Sonradan diyo bana sana bi maya borcum var almistim diye.
Öyle kalakaldim.
Gelde evime girme de. Kadin kendiside kapisinin disinda anahtar takili birakiyo bizim icin, birsey lazim olunca hep girelim diye. O yüzden evime girme bisey lazim olunca diyemiyorum kadina.

Ya beni yanlış anlama nolur kaynanam evimde yatiya kaldi birsuru ev isi yaptı camasir yıkamıştım ama makineden cikarmadan uyumustum sabah onlari dizmis
Bende topladım birlikte katladık
Ya ne var ki bunda nolur yanlis anlama gercekten iyi niyetli bence. Ne kaynanaalr var bas koseye oturur hizmet bekler bardak kaldirmaz elini biseye surmez
Eltine yaptigi cok düşüncesizce sende haklisin elbette ozel hayat var yatak odana girse bende hoşlanmam yatak odama kimseyi sokmam dogru durust
Ama kaynanam donumu sutyenimi yıkasa rahatsiz olmam.

Bikere pogca yaparken farketmis mayasi yok cikmis benim eve dolabima bakmis bendede vardi maya,
Öyle kaldim.
Gelde evime girme de. Kadin kendiside kapisinin disinda anahtar takili birakiyo bizim icin, birsey lazim olunca hep girelim diye. O yüzden evime girme bisey lazim olunca diyemiyorum kadina.
onunkisi hirsiza davetiye cikarmak olmus kapi ustunde anahtar mi birakilir.

maya lazimsa gitsin bakkaldan alsın. yahu belki banyodasin o an, belki agda yapiyosun, belki kocanla özel anindasin boyle sacma bir sey mi olur.

Anahtarı değiştir
Ben yokken evimde olmanı istemiyorum de
Bir daha söylemez

onunkisi hirsiza davetiye cikarmak olmus kapi ustunde anahtar mi birakilir.

maya lazimsa gitsin bakkaldan alsın. yahu belki banyodasin o an, belki agda yapiyosun, belki kocanla özel anindasin boyle sacma bir sey mi olur.
Evde olmadigimi biliyordu ben calisiyordum esimde uyuyordu calisacagi icin, esimi uyandirmak istemedigi icin kendi girip bakmis

Öyle kaldim.
Yarın evladınız büyüdü evlendi barklandı diyelim evinizi ondan veya evladınızın eşinden sakınırmısınız
İşte evlat ile anne baba farkı

Back
X