Kayinvalide problemi..

Bikere pogca yaparken farketmis mayasi yok cikmis benim eve dolabima bakmis bendede vardi maya,
Sonradan diyo bana sana bi maya borcum var almistim diye.
Öyle kalakaldim.
Gelde evime girme de. Kadin kendiside kapisinin disinda anahtar takili birakiyo bizim icin, birsey lazim olunca hep girelim diye. O yüzden evime girme bisey lazim olunca diyemiyorum kadina.
Canim bence kaynanan iyi bir insan
Verici birisi. Seni de seviyor bence boyle kaynana herkese nasip olmaz gerçekten
Bak benim kaynanam bize karismaz etmez icinde kavga kin inat duygulari yok
Evim uzaktaydi eski evim
Geldiginde esim birakmaya useniyordu
Yatiya kal diyorduk
Kaldigi zaman yeminler olsun sabah uyanmis mutfak dolaplarını silmis yerleri silmis tuvaletleri ciflemis haliyi silmis cam silmis balkonu yikamis ben anne ne gerek vardi yorma kendini dedim olurmu diyor . Demekki kendi kizi gibi goruyor
Ne gibi kötü yönleri var mesela?
Biraz bahsedermisin
Elbette sende haklisin
Bende.ozelime pek karıştırmayı sevmem
Ama niyet önemli

Ney garip geliyor?
Yazmışım Ya, yatak odanı kitlemen garip geliyor.

Ne var yani eve girmesini engelleyemiyorsan yatak odana girip napacak?
Seksi donlarına mi bakacak?

Bakarsa baksın, salona değil odama koymuşum. Ben değil o utansin

Hatta odamı karıştıran biri ilk olarak prezervatif görsün isterim. Görsün ki çıksın

Maya lazımsa girmiş almış,ne var bunda ben mutlu olurdum. Sonucta haber vermiş. Ee kendi evini de oyle tahsis etmis size ne guzel. Emin ol karıştırmak için girse haber vermezdi ruhun bile duymazdı.

Kendi anneniz yapsa mutlu olacağınız şeyi sırf kaynana yaptı diye batıyor Ya, işte bu garip geldi

Hatta odamı karıştıran biri ilk olarak prezervatif görsün isterim. Görsün ki çıksın

Maya lazımsa girmiş almış,ne var bunda ben mutlu olurdum. Sonucta haber vermiş. Ee kendi evini de oyle tahsis etmis size ne guzel. Emin ol karıştırmak için girse haber vermezdi ruhun bile duymazdı.

Kendi anneniz yapsa mutlu olacağınız şeyi sırf kaynana yaptı diye batıyor Ya, işte bu garip geldi
Tabiki haklisin insanin kendi annesi olunca bi baska tabiki.. neden böyle oluyo anlamiyorum ben aslinda hic öyle düsünmezdim kaynanamdan ama iste bazi yanlis davranislarini gördügüm icin artik iyi niyetle yaptiklari bile bana ters geliyor istemsizce

Aldiktan sonra söylüyo aldim diye önceden arayip sormadi varmi yokmu eve giriyom haberin olsun diye aramadi

Aldiktan sonra söylüyo aldim diye önceden arayip sormadi varmi yokmu eve giriyom haberin olsun diye aramadi
işte sinir eden kismi orasi, insanin acil birseye ihtiyacı olabilir. o an arasana seni kizim bana bisey lazim sende varmi varsa alabilirmiyim dese, yok mu diceksin? yok mu diyeceğiz??

burada sınırlara saygi duyulmuyor, kizdigim sey bu.

konu sahibesi sana "sınırlar" isimli kitabi alip okumani oneriyorum.

işte sinir eden kismi orasi, insanin acil birseye ihtiyacı olabilir. o an arasana seni kizim bana bisey lazim sende varmi varsa alabilirmiyim dese, yok mu diceksin? yok mu diyeceğiz??

burada sınırlara saygi duyulmuyor, kizdigim sey bu.

konu sahibesi sana "sınırlar" isimli kitabi alip okumani oneriyorum.
Aynen :(

Back
X