Kayınvalide problemi

Kayınvalide adayım soğuk ve mesafeli birisi bence tabi burada bir sorun yok. Ama bana her telefonda konuştuğumuzda ki farklı şehirlerdeyiz sürekli nişanlımla aynı yaştaki yeğenini övüyor. O kızda evlenecek yok şu markadan şunu almış yok şu marka kullanıyor memur ya sürekli marka kıyafet alıyor yakışıyor vb. cümleler kullanıyor. Yeğeni tabi sever anlıyorum ama sürekli onu övmesi ve yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyip hep kırıcı yorum yapması normal mi? Mesela aile tanışması oldu doğuluyuz çok güzel yemekler yapar annem herkes yemekleri beğenip teşekkür ederken o burun kıvırdı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve kayınvalidemden farklı bir şehirde yaşayacağım. Ben çeyiz içim tencere tabak vb. şeyler alıp nişanlımın evine kargoladım nişanlımın evine gittiğinde kutularımı benden habersiz açıp beni arayıp tencere takımınında kulpları çelik elini yakar gibi bir cümle kullandı. Robot süpürgeye ise buna da insanları izliyor diyorlar dedi telefonda. Aldığım hiçbir şeye bu güzelmiş demez. Nişanda beyaz bir elbise giydim herkes melek gibi olmuşsun derken kaynanam yine burun kıvırdı ve çok sevgili yeğeni de ayy saçların çok kötü olmuş gibi cümleler söyledi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kendimi kötü hissediyorum.
yetişkin olmadan evlenmeyin. 6 ay sürmez evliliğiniz
 
Şahsını bilmem,nev'ini bilirim derler ya bu da o türden.O tip insanları çok iyi tanırım ve emin olun her tepki vermediğinizde dozu artırıyorlar.
Nişanlanacak kıza nişan günü bu lafı eden net dangalaktır.
Kuzenimin düğününde benzerini yaşamıştık,birisi makyajıyla ilgili alaycı birşey demişti.Kendi makyajıda palyaçodan halliceydi yalnız.Kuzenim de "vallahi ben aynaya bakıp geldim ama inşallah herkes öyle yapmıştır" dedi.Bir iki kişi kıkırdadı etti, çok tatlı bir ortamdı😌
 
Back
X