merhaba arkadaşlar problemimi sizinle paylaşıp biraz da olsa rahatlamak istedim... konuyu kısaca anlatayım , kayınvalidem uzun yıllar önce eşini kaybetmiş. 2 oğlu var. kendi evinde eltim ve kaynımla kalıyorlardı. şimdi araları açıldı , büyük ihtimalle ben ve eşimle birlikte kalmaya başlayacak yakında. ben ise bütün sözlülük ve nişanlılık döneminde bir defa bile halimi hatırımı sormayan evimize adımını atmayan kayınvalideme evimi nasıl açacağımı düşünüyorum.. elbette onu o evde yalnız bırakmaya gönlüm elvermeyecek ama geri dönüşü zor birşey bu. anlaşamazsak , evliliğim kötüye giderse diye korkuyorum. sonuçta bize yatıya geldiğinde rahat olamıyoruz eşimle.. dışarıda işimiz oluyor onu bırakıp çıkamıyoruz... ben hiç düşünmemiştim kayınvalidemle birlikte yaşamayıyorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var kafam çok karışık
kayınvalidem diğer oğlunu hayatından sildi. yani geriye bir tek oğlu kalıyor o da eşim.. yazık o da farkında bunca şeyin altından kalkamayacağını, ama çaresiz.. annesinin evi var ama onu orda yalnız bırakamam diyor.. ne yapayım bakmak zorundayım diyor.onun evine taşınsak hiç olmaz çünkü orda benim düzenim olmayacak, orası benim evim olmayacak.. öyleyse niye evlendim ben???kayınvalidemin aylığı yıllığı geliri de yok.. ve de eşim çok düşkündür annesine, öyle ana kuzusu gibi değil ama zamanında çok çektiği için kıymetlisidir annesi...
Taviz verme, yanına alma, yüz verme...Ya arkadaşlar ne kadar basit konuşuyorsunuz...Durum buraya kadar gelmişse yapacak birşey yok
Huzur bozulacaksa bozulacak, buna kayınvalide sebep olsada başa gelene engel olmak kolay mı?....Hepinizde yaşamışsınızdır bu tip sorunları, hanginiz üstteki kararları alabildiniz?
Arkadaşım eşinin annesidir, bak eşin dahi birşey diyemiyorsa cidden yapacak birşey yok, birlikte yaşanmaz aslında doğruda değil ama ne yapacaksınız?
Başa gelen çekilecek, bitti!
Taviz verme, yanına alma, yüz verme...Ya arkadaşlar ne kadar basit konuşuyorsunuz...Durum buraya kadar gelmişse yapacak birşey yok
Huzur bozulacaksa bozulacak, buna kayınvalide sebep olsada başa gelene engel olmak kolay mı?....Hepinizde yaşamışsınızdır bu tip sorunları, hanginiz üstteki kararları alabildiniz?
Arkadaşım eşinin annesidir, bak eşin dahi birşey diyemiyorsa cidden yapacak birşey yok, birlikte yaşanmaz aslında doğruda değil ama ne yapacaksınız?
Başa gelen çekilecek, bitti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?