- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
allahım bütün kaynanalar aynı ya benimkide öyle dışardakilere karsı çok güleryüzlü bal gibi ama benim üstümde otorite kurmak istiyo ama allah razı olsun eşim mükemmel bi insan beni hiç ezdirmiyo kendini ezdirme ne gerekiyosa söyle ben senin arkandayım diyo ama ben asla laf söyleyemem ben söyleyemeyince o beni koruyo sonra sen oğlumu dolduruyon diyo hatta gecen tartıştılar sizin sadece karılarınız var ben seni sildim sadece karın olsun hayatında onlarında iistediği o zaten dedi çekti gitti evden kaynatamda var hiçbişey demiyo sonra ben dedim yine eşime git bide kendine bişey falan yapar özür dile ne kadar safım demi ayy hala aklıma geldikçe sinirden ellerim titriyo beterin beteri var canım yani üzme kendini![]()
eşinin yannda olması çok güzel..benimde eşim beni savunur..annesine yeri gelince her konuda laf söyler,aradan saat geçer ve özür diler onada kıyamaz ama!! valla ben daha pek yeniyim zaman gösterecek bakalım :/ bu arada sen en güzeli yapıyosun insanlar hep mağdurun sesizin yannda olmak ister..sen kocanı doldursan bu sefer kocan sana tepki alır kötü düşüncelerin için..böle devam diyeim