• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sendromu :(

allahım bütün kaynanalar aynı ya benimkide öyle dışardakilere karsı çok güleryüzlü bal gibi ama benim üstümde otorite kurmak istiyo ama allah razı olsun eşim mükemmel bi insan beni hiç ezdirmiyo kendini ezdirme ne gerekiyosa söyle ben senin arkandayım diyo ama ben asla laf söyleyemem ben söyleyemeyince o beni koruyo sonra sen oğlumu dolduruyon diyo hatta gecen tartıştılar sizin sadece karılarınız var ben seni sildim sadece karın olsun hayatında onlarında iistediği o zaten dedi çekti gitti evden kaynatamda var hiçbişey demiyo sonra ben dedim yine eşime git bide kendine bişey falan yapar özür dile ne kadar safım demi ayy hala aklıma geldikçe sinirden ellerim titriyo beterin beteri var canım yani üzme kendini
:14:

eşinin yannda olması çok güzel..benimde eşim beni savunur..annesine yeri gelince her konuda laf söyler,aradan saat geçer ve özür diler onada kıyamaz ama!! valla ben daha pek yeniyim zaman gösterecek bakalım :/ bu arada sen en güzeli yapıyosun insanlar hep mağdurun sesizin yannda olmak ister..sen kocanı doldursan bu sefer kocan sana tepki alır kötü düşüncelerin için..böle devam diyeim :D

kızlar bence konu çok farklı yerlere gitti ve konu sahibinin topiğini zaptettik gibi geliyor bana..

neticede herkesin hayata bakış açısı doğruları yanlışları verdiği kararlar tepkiler farklıdır..bunun için kimseyi yadırgayamayız..çünkü herkes yaşadığını bilir..
ben kötü bir kaynanaya sahipsem ve çevremdeki arkadaşlarımdanda buna benzer şeyler duyduysam kaynanalara antipati duymam çok normal..
kimse bunun için suçlayamaz beni..

ha senin kaynanan çok iyidir dünya tatlısıdır ..sende gelinlerin verdiği tepkilere anlam veremezsin haliyle....

ama burda hiçkimse aynı şeyleri düşünmek zorunda değil..

sorun değil zaptedebilrsiniz :) zaten bende diğerlerinn sorunlarına bakarak benimkinin ne kadar basit olduğunu gördüm..ama gelecekten korkuyorum işte sorun bu!!!

selamlarr..ben yeni evliyim..eşim bi dediğimi ikiletmez,yumuşak başlıdır..ama kayınvalidem kendi istedklerini ön planda tutan,dışardan çok iyi canayakın görünüp içten üstünlük sağlamaya çalışan bi kadın..mesela ev eşyalarımız alınırken gitmiş kendi kendine perde beğenmiş siparişini verdi.ben bozuldum tabi eşime tavır yapmıştım oda söylemiş annesine biz onları istemiyoruz diye (oda ağlamış ben her şeyin en iyisini istedim die :/ ) ..kısacası tavrımı baştan koymalıyım bunu biliyorum ama yapım gereği güleryüzlü bi insanım..hem mesafe koyup hem güleryüzlü olmak nasıl olacak kestiremiyorum :/

birde anahtar isteyecek eninde sonnda biliyorum ve hiç vermek istemiyorum..dağınık olurum falan filan..istemiyorum yaaeee :/ :/

Aynı benmkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Allah sabır versin cok zor anahtar da vermeyın

eşinin yannda olması çok güzel..benimde eşim beni savunur..annesine yeri gelince her konuda laf söyler,aradan saat geçer ve özür diler onada kıyamaz ama!! valla ben daha pek yeniyim zaman gösterecek bakalım :/ bu arada sen en güzeli yapıyosun insanlar hep mağdurun sesizin yannda olmak ister..sen kocanı doldursan bu sefer kocan sana tepki alır kötü düşüncelerin için..böle devam diyeim :D

sorun değil zaptedebilrsiniz :) zaten bende diğerlerinn sorunlarına bakarak benimkinin ne kadar basit olduğunu gördüm..ama gelecekten korkuyorum işte sorun bu!!!

Aynı bensın walla ya ben bıde k.v ile oturuyorm benm yaptıgım hatayı yapma her dedıgıne evet deme k.v nın.. Eşinede hıc bısey anlatma yanında guleryuzlu konuskan davran nasılsn annecm ıımısın annecm bısey ıstermısın annecm.. Ama esın yokken ters bıse solerse yada gıdıp kendı kendıne gene eve karısırsa ben bole seylerı sevmıyorm annecm zevkm boyle degl gbı yumusak seyler soyle ama ıplerı sakın elıne verme herseye karısmasın karıstırtma. eşine iyi bi eş oldugunu kanıtla. K.v ve herkese. Dominant dur bırz. Diğer gelini wlla her dedıgını yaptırır kcasınada yaptırır kaynanamada yaptırır cok baskın brısı ama esıde elıne su dokturtmez yanıı

ben de hayır demeyi bilemeyenlerdenim ama gerektiğinde hayır diyebilmeli insan
bunu sert bir uslubla yapmaya gerek yok gülerek yumuşak bir şekilde söyleyerek de yapabilirsin
bu şekilde kimseyi kırmadan sınırını çizmiş olursun:31:

hem mesafelı hem guleryuzlu olmak ımkansız bısey bence cok zorrr bendeee yapamıyorm suratımı astıgım zamn olmuyor guldgum zaman olmuyor orta yolu yok benmkıde tuttrms oglumu alcakms 1 gece sarısp yatcaklrms sabaha kadar sonrada gezceklermıs tum gun yahuu ne meraklısnz 2.5 yasndakı cocukla yatmayaaa anlam veremıyorm bosu bosuna kocama kızdm onlr yuzundn ıkıde bır aynı mevzu verırmıyım ben onlara cocuk (not: buarada aramz ıyı dııl cok kotu olaylr tartısmalar yasanms hala bısı yok gıbı davranıyorlar ) konuyla baglantılı oldugu ıcn ornek verdım. sımdı bana deseler hayr deyıp kırmak ıstemıyorum. ama cocugumuda versm tum gece huzrsz olcam yahu anlynda ıstemeyın dımı!!!!
allah kolaylık versin sana da canım:37:

Aynı bensın walla ya ben bıde k.v ile oturuyorm benm yaptıgım hatayı yapma her dedıgıne evet deme k.v nın.. Eşinede hıc bısey anlatma yanında guleryuzlu konuskan davran nasılsn annecm ıımısın annecm bısey ıstermısın annecm.. Ama esın yokken ters bıse solerse yada gıdıp kendı kendıne gene eve karısırsa ben bole seylerı sevmıyorm annecm zevkm boyle degl gbı yumusak seyler soyle ama ıplerı sakın elıne verme herseye karısmasın karıstırtma. eşine iyi bi eş oldugunu kanıtla. K.v ve herkese. Dominant dur bırz. Diğer gelini wlla her dedıgını yaptırır kcasınada yaptırır kaynanamada yaptırır cok baskın brısı ama esıde elıne su dokturtmez yanıı

aaa aynı evde mi Allah kendi evinize çıkmanızı kısmet etsn inaşşalh :/ aslnda bu her insan için geçerli her dediğine evet dersek kim olsa tepemize çıkar!! anahtarıda vermeyeceğim zaten :31: öyle insanlara hayranım valla ne güzel kendini ezdirmiyormuş..

hem mesafelı hem guleryuzlu olmak ımkansız bısey bence cok zorrr bendeee yapamıyorm suratımı astıgım zamn olmuyor guldgum zaman olmuyor orta yolu yok benmkıde tuttrms oglumu alcakms 1 gece sarısp yatcaklrms sabaha kadar sonrada gezceklermıs tum gun yahuu ne meraklısnz 2.5 yasndakı cocukla yatmayaaa anlam veremıyorm bosu bosuna kocama kızdm onlr yuzundn ıkıde bır aynı mevzu verırmıyım ben onlara cocuk (not: buarada aramz ıyı dııl cok kotu olaylr tartısmalar yasanms hala bısı yok gıbı davranıyorlar ) konuyla baglantılı oldugu ıcn ornek verdım. sımdı bana deseler hayr deyıp kırmak ıstemıyorum. ama cocugumuda versm tum gece huzrsz olcam yahu anlynda ıstemeyın dımı!!!!
allah kolaylık versin sana da canım:37:

sanada öyle canm..benm kayınvalide aynı diğer gelinin çocukla yatmaya bayılıyo..burda gördm ki ne sounlarla uğraşanlar var yinde şükretmek lazım..tabi birde baştan önlem almak gerek sanırım :31:

sanada öyle canm..benm kayınvalide aynı diğer gelinin çocukla yatmaya bayılıyo..burda gördm ki ne sounlarla uğraşanlar var yinde şükretmek lazım..tabi birde baştan önlem almak gerek sanırım :31:

evet anahtar falanda sakın verme canım cok mantıksızzz oyle rht gırp cıkması doguru deıl bence evınıze ha cocuk olur bakıyor olur falan o ayrıdaaaa:(

Allah ımm bu kayınwalideee olaylarını duydukça insan KorkuO yaa ewlilikteen ne istiolar böle gelinlerden anlamıorrumkii

eğer kayınvalidenizin siz evde yokken eve gireceğine ya da siz evde olsanız bile kapıyı çalmak yerine anahtarla açar girer diye düşünüyorsanız sakın sakn vermeyin pişman olursunuz.
anahtar sorunu bizde de var ama bizimki anahtar kapının üstünde olacak sadece yatmadan yatmaya alınacak diye. 2 senedir her kavgamızda anahtar konusu açılır ben takmıyorum eşimde arada bir takar arada bir takmaz o da ne yapacağını şaşırdı.
uygunsuz vaziyeti kv hiç açmayın bence anlamıyorlar çünkü ben kaç defa söyledim cevabı aynen yazıyorum onunda yapılacak bi saati var eve birinin gelebileceği saatte yapılmaz saatine dikkat edeceksiniz oldu. :27:

evimin anahtarı 3 tane idi bir tanesini ben aldım eşim anahtar taşımıyordu nasılsa annesinde var ya =) bir gün ben evde yokken almış annesinden 2 anahtarıda :27: akşamda anahtarı koltukların orda yerde buldum düşürmüş belli ki =) çaldım anahtarı günlerce anahtar aradılar eşim anası kardeşi ben bilmiyorum ne yaptığını vs kızdım bi de eşime :9: aylar sonrada anahtarı çoğalttırdım ama 1 tane o da eşimde :27: böyle şeyler yapmayı sevmem ama beni mecbur bıraktılar diyelim ki biz işteyiz ve kv biri geldi aaaaaa ben senin oğlunun evini görmedim dedi hemen anahtarı alıp açıp evimi gezdiriyordu. ya ben çalışıyorum akşam eve geliyorum yemekti işti nerden biliyorsun evimin toplu olduğunu ya kıyafetleri orda burdaysa ama umrumda değil :20:

Back
X