• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sendromu :(

sakın sakın verme anahtarını.
bu bayram 2 günlüğüne gittik şehir dışına eşimle.
geldik ne kirlide donum sütyenim çarşafım kalmış, ne dolapta kahvaltılık,domates, salatalığım.
kaynanam olacak insan. anam gızım sizi düşünüyom yorulma diye aldım valla diye de çıktı işn içinden.
yetmemiş. geldiğimiz gün yatağı açtım çarşafta eşime ait olmayan kıllar.
ki çarşaflarımı değiştim bayram sabahı kirliye attım çıktık evden.
yataktaki kıllar kimin olsa beğenirsiniz ev yanlız kalmasın diye kaynım gelmiş bizde kalmış.
yetmemiş yatağımda yatmış.
ama daha kaynanama gitmedim. gidicem ve bunu tek tek anlatçam.

Herkesin dediğini diyeceğim ben de. Öl de o anahtarı verme. Ağlasa da zırlasa da hayatına müdahale etmesine izin verme. Gerekirse ağlasın o perdenin iyi olduğunu söyleyerek. Eşek gibi biliyordur o, perdeni kendin seçmek isteyeceğini. Onun amacı pislikse, ben baskınım'ı uygulamaksa ezdirme kendini sakın. Öylee gider. Yıllar sonra eşine sevgin de kalmaz yaşadığın sıkıntılardan.

geldik ne kirlide donum sütyenim çarşafım kalmış, ne dolapta kahvaltılık,domates, salatalığım.
kaynanam olacak insan. anam gızım sizi düşünüyom yorulma diye aldım valla diye de çıktı işn içinden.
yataktaki kıllar kimin olsa beğenirsiniz ev yanlız kalmasın diye kaynım gelmiş bizde kalmış.

yuh yaa ne görgüsüz insanlarmış. Başkasının yatağında da yatılır mı hiç?

Her şeyi yapar bunlar sonra da adı ben iyiliğinizi düşündüm olur.

Bizim anahtar da sürekli kapı üzerinde durur. Sabah biz uyurken bile gelir girerler.

ya geçenlerde biz uyurken görümce gelmiş eşimin cüzdanından para almış var mı böyle birşey halbuki o son paramızdı ve o gün o paraya çok ihtiyacımız vardı.

ne ayıp ne ayıp..hiç olurmu böyle bişey..ne insanlar var ya...
kaynınındamı aklı ermiyor hadi kaynana cahil desek...

böyle insan tiplerinin yüzüne söylemek lazım tabi..yoksa arkası gelir..bencede canım en kısa zamanda kayınvalidene söyle..hiç çekinme..

bu evin anahtarını napıcak bunlar ya..niye istiyolarki..yastıkların içine yorganların içine muskamı koyucaklar..yada gelin düzenlimi tertiplimi diye dolapları çekmecelerimi karıştıracaklar..
ne var yani....bu anahtar merakını anlşayamıyorum..aranızda bir kayınvalide varsa duruma açıklık getirsin lütfen..çünkü biz gelinlerin kafası ancak bukadar basıyoo

inşallah canım inşallah vardır bebişim yazarım sonucu :49: ah senın o kocan varya tam saçını yolmalık :1:

benim annemin anahtarının biri oğlunda,biri de komşusunda,kayınpederim de anahtarın birini eltime vermiş.ne olur ne olmaz diye.olur ya anahtarı içerde unutur diye,ya da rahatsızlanır da eve giremezler diye.ama bu anahtar mevzusunda art niyet düşünmüyorlar.:34:

Son düzenleme:
benim annemin anahtarının biri oğlunda,biri de komşusunda,kayınpederim de anahtarın birini eltime vermiş.ne olur ne olmaz diye.olur ya anahtarı içerde unutur diye,ya da rahatsızlanır da eve giremezler diye.ama bu anahtar mevzusunda art niyet düşünmüyorlar.:34:

he anladım...ozaman biz gelinler baya bi art niyetliyiz..işte karşımızdaki kaynana olunca pekte doğru niyetli olamıyoruz napalım..ee sonuçta akıllısı var delisi var bencili var kıskancı var

varda var yani....

he anladım...ozaman biz gelinler baya bi art niyetliyiz..işte karşımızdaki kaynana olunca pekte doğru niyetli olamıyoruz napalım..ee sonuçta akıllısı var delisi var bencili var kıskancı var

varda var yani....

demekki :1::1::1:

varda var yani....
ah biz gelinler ahhh ne sinsi ne yılanıııız.. kadıncagızlar tamamen iyi nıyetleriyle istiolar anahtarı . bizse napıoruz ufacık bi anahtar için ne sorunlar cıkarıoruz cık cık cık cık :19:

bide şöyle bir durum var anne oğluna anahtarı verebilir komşusunada...kendi isteğiyle veriyor..

ama anahtarın istenmesi çok saçma geliyor bana..

ben gelin olarak kayınvalideme vermeyi düşünebilirim , hani neolur neolmaz gibisinden..ama düşünmeyebilirimde..
bana abes gelen kayınvalidenin anahtarı istemesi..bakalım gelin razımı buna öyle dimi ama...
yani burda gelin konumunda olan şahsın tek derdi sınırlarına saygı duyulması..

Back
X