• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sendromu :(

bide şöyle bir durum var anne oğluna anahtarı verebilir komşusunada...kendi isteğiyle veriyor..

ama anahtarın istenmesi çok saçma geliyor bana..

ben gelin olarak kayınvalideme vermeyi düşünebilirim , hani neolur neolmaz gibisinden..ama düşünmeyebilirimde..
bana abes gelen kayınvalidenin anahtarı istemesi..bakalım gelin razımı buna öyle dimi ama...
yani burda gelin konumunda olan şahsın tek derdi sınırlarına saygı duyulması..
ya neden evin anahtarı verilsin ya ne sebep olursa olsun çok sacma ya olurmu oyle sey düşün simdi kocanla romantık bi aksam yemegi yıosunuz mum işiginda sonra yakınlasıosunuz ev senin deilmi nerde istersen orda yakınlasırsın allam yareppim . tam o sırada dankkkk kapı açılıo ve kayınvalıden+tayfası .. ahahahahah :1::1: ya herkes anahtara cok meraklıysa evının anahtarını cogaltıp cogaltıp saklasın arkadaş offf :1::1:

ne anneme ne de k.valideme evimin anahtarını vermem.ne münasebet? ne gerek var?

ben yokken evime gelip ne yapacaklar ki..ancak uzun süreli tatillerde verebilirim o da evdeki çiçeklerim susuz kalmasın diye :)

sınırlar koymak her zaman iyidir..

ya neden evin anahtarı verilsin ya ne sebep olursa olsun çok sacma ya olurmu oyle sey düşün simdi kocanla romantık bi aksam yemegi yıosunuz mum işiginda sonra yakınlasıosunuz ev senin deilmi nerde istersen orda yakınlasırsın allam yareppim . tam o sırada dankkkk kapı açılıo ve kayınvalıden+tayfası .. ahahahahah :1::1: ya herkes anahtara cok meraklıysa evının anahtarını cogaltıp cogaltıp saklasın arkadaş offf :1::1:

doğru yaa o da problem oluyor mesela öpmek istiyorsun eşini, aniden açılan bir kapıyla irkilip doğruluyorsun.

Hayatında heyecan arayanlar için the anahtar ve kayınvalide ikilisi :D

doğru yaa o da problem oluyor mesela öpmek istiyorsun eşini, aniden açılan bir kapıyla irkilip doğruluyorsun.

Hayatında heyecan arayanlar için the anahtar ve kayınvalide ikilisi :D
hahahahahaha çok guldum ya

THE ANAHTAR & KAYINVALİDE yeni heyecanlar arayanlar ve adrenalin severler için :23:

hahahahaha :1:

poff yine bir anahtar vakası..

Vermeyin anahtarınızı ..ne alaka?
Lazım olur bebek bakıyor olu evde vs vs tamam da durduk yere ne alaka?
Haklı olduğum konuda kimseyi tanımam..Kırılacak mı diye de bakmam..
Ben sinir olacağıma karşımdaki olsun haklıysam tabii..

ne anneme ne de k.valideme evimin anahtarını vermem.ne münasebet? ne gerek var?

ben yokken evime gelip ne yapacaklar ki..ancak uzun süreli tatillerde verebilirim o da evdeki çiçeklerim susuz kalmasın diye :)

sınırlar koymak her zaman iyidir..

yakın olsak ben veririm.dünyanın binbir türlü hali var.kendim art niyetli düşünmem.

bir tanıdığımız var.kızı birgün annesine gelmiş.kapıyı çalmış çalmış açan yok.halbuki kızının geleceğini biliyormuş.babası da şehirin biraz dışında çalışıyordu.komşudan babasını arıyor,babası gelene kadar epey zaman geçiyortabii.kapıyı açmışlar annesini telefona uzanmış şekilde ölü bulmuşlar.anahtar olaydı belki de kurtulabilirdi:50:

yakın olsak ben veririm.dünyanın binbir türlü hali var.kendim art niyetli düşünmem.

bir tanıdığımız var.kızı birgün annesine gelmiş.kapıyı çalmış çalmış açan yok.halbuki kızının geleceğini biliyormuş.babası da şehirin biraz dışında çalışıyordu.komşudan babasını arıyor,babası gelene kadar epey zaman geçiyortabii.kapıyı açmışlar annesini telefona uzanmış şekilde ölü bulmuşlar.anahtar olaydı belki de kurtulabilirdi:50:
ikisi aynı sey deil ki yaşlı ınsanların vermesi gerek anlattıgın gibi tansıyonu olan var şusu olan var busu olan var ama genc ve evlı bi çiftin evının anahtarının olması çok sacma bi ozel kalmıo dank dunk girsinler ne anladın o evlılıkten beraber otur o zaman cok sacma bence her an evıne girebılme yetkısını kımseye vermem orası benim bölgem ve ben ne zaman uygun gorursem ancak o zaman girebilirler benim evıme:20:

tamam dediğiniz gibi bu gibi durumlarda lazım ama anahtar kendinde diye her canın istediğinde başkasının evine de pat diye girilmez. Ya da ev sahibi yokken evine girilmez. Yanlış mıyım?

annem bir sene kadar bakıcı ile birlikte çocuklarıma baktı ve beni canımdan bezdirdi..yok bura dağınık yok şura şöyle..öldürdü beni..anahtar versem ne olacağını düşünemiyorum,kesin ani baskınlar yapardı :)

k.validemi zaten anlattım biraz ablacım,biliyorsun..uzak şehirlerdeyiz ama yakın olsaydık asla ama asla ona anahtar falan vermezdim..

bu duruma ve kişiye göre değişir :)

ama dediğin doğru,bazen ummadığımız ayrıntılar hayat kurtarabiliyor.

Son düzenleme:
ablam, annemle kvsine anahtarını vermişti annem ani baskınlar yapıyordu

anahtarı alamadılar, çareyi taşınmakta buldular:ssz:

kimseye vermeyin anahtarınızı

Son düzenleme:
burayı okuyunca eski anılarım geldi aklıma benim kaynanamda karışırdı herşeye oğlu bir tane onun için abisi var ama nedense benim eşime daha düşkündü ben doğum yaptım oğlum 5 aylıktı ayak tırnağım içine battığı için küçük bir operasyon geçirdim hastaneden gelmeden eşim dedi ki sen annenlerde kal çocuğa annen bakar dedi beni bıraktı annemlere 3 gün annemlerde kaldım ayaktan yürüyemiyorum kaynana annemleri aramış babam çıktı telefona konuştular bana verdi babam neymiş benim annemde ne işim varmış evimde oturacakmışım oğlu ne yer ne içermiş oğlumu düşünmüyon mu akılsız gelin dedi bana tabi birşey diyemedim çok zoruma gitti bende tolandım geldim eve eşim işten çıkınca annemlere gitmiş özlem nerde yok gitti eve geldi eşim hayırdır niye geldin dedi annenler mi birşey söyledi dedi ben evet dedi ama senin anan dedi dedim herşeyi anlattım ben mutfağa gittim topal ayakla çay koycam o sırada içerden ses geliyor eşim annesi aradı benim evime eşime karışma ben izin verdim kalsın diye dedi bağırdı çağırdı ondan sonra karışmadılar arada karışacak oluyorlar ben cevabımı veriyorum yoksa olmuyor ezdikçe seni eziyorlar kaynanam bana sana boş yeremi para ödedikte aldık dedi ben bunları söylüyorum gerisini siz düşünün.:26:

ikisi aynı sey deil ki yaşlı ınsanların vermesi gerek anlattıgın gibi tansıyonu olan var şusu olan var busu olan var ama genc ve evlı bi çiftin evının anahtarının olması çok sacma bi ozel kalmıo dank dunk girsinler ne anladın o evlılıkten beraber otur o zaman cok sacma bence her an evıne girebılme yetkısını kımseye vermem orası benim bölgem ve ben ne zaman uygun gorursem ancak o zaman girebilirler benim evıme:20:
hastalığın yaşlısı genci olmaz,mesela yaşadığımız yerde de karı koca banyoda gazdan zehirlenmişler.aileler haber alamamışlar.kapıyı kırıp içeri girilmişti.her şey olabilir.ama bu da zile basmadan anahtarla girileceği anlamına gelmez:34:
tamam dediğiniz gibi bu gibi durumlarda lazım ama anahtar kendinde diye her canın istediğinde başkasının evine de pat diye girilmez. Ya da ev sahibi yokken evine girilmez. Yanlış mıyım?
ev sahibi ev de yokken izinsiz girilmesi doğru değil tabiiki.mesela eltim canı istedikçe kayınpederimin evine girip çıkıyor.bunu sırf kaynanalar yapmıyor:34:
annem bir sene kadar bakıcı ile birlikte çocuklarıma baktı ve beni canımdan bezdirdi..yok bura dağınık yok şura şöyle..öldürdü beni..anahtar versem ne olacağını düşünemiyorum,kesin ani baskınlar yapardı :)

k.validemi zaten anlattım biraz ablacım,biliyorsun..uzak şehirlerdeyiz ama yakın olsaydık asla ama asla ona anahtar falan vermezdim..

bu duruma ve kişiye göre değişir :)

ama dediğin doğru,bazen ummadığımız ayrıntılar hayat kurtarabiliyor.

bazen anneler kaynanalık yapıyor değil mi:1:

hastalığın yaşlısı genci olmaz,mesela yaşadığımız yerde de karı koca banyoda gazdan zehirlenmişler.aileler haber alamamışlar.kapıyı kırıp içeri girilmişti.her şey olabilir.ama bu da zile basmadan anahtarla girileceği anlamına gelmez:34:

ev sahibi ev de yokken izinsiz girilmesi doğru değil tabiiki.mesela eltim canı istedikçe kayınpederimin evine girip çıkıyor.bunu sırf kaynanalar yapmıyor:34:

bazen anneler kaynanalık yapıyor değil mi:1:

hanımefendi ben mesajımda bunu kaynanalar yapıyor demedim, imada dahi bulunmadım değil mi?

Nedir sizdeki bu gelin düşmanlığı anlayamıyorum doğrusu.

anahtar meselasıı sıkıntılı kesınlıkle vermesın sadece karıştırmak için istiyor başka hiç bi sebebı yok ben evlılımın ılkyıllarında vermiştim benden bişi istediğinde bı bakyuım nereye koydum derdım oda bana yerını tarıf ederdı neyım vvar neyım yok en ınce detayına kadar bılıyordu ve ınsan kendı evi gibi hissetmıyor çünkü her şeyin ortaada hatta benım eve kızkardeşi ve görümcemle turlar düzenlıyoorlardı bikaçkere yaklaamıştım üçünü evımde kesınlıkle vermesın

hanımefendi ben mesajımda bunu kaynanalar yapıyor demedim, imada dahi bulunmadım değil mi?

Nedir sizdeki bu gelin düşmanlığı anlayamıyorum doğrusu.

niye gelin düşmanı olayım,ben de gelinim hem de 24 senedir.siz de her konuda kaynanalrı suçluyorsunuz.haklıyı haksızı ayırmak gerekir:34:

Son düzenleme:
niye gelin düşmanı olayım,ben de gelinim hem de 24 senedir.siz de her konuda kaynanalrı suçluyorsunuz.haklıyı haksızı ayırmak gerekir:34:
tamam arkadasım sen evının anahtarını ver. bu kadar insan yasadıklarını anlatıo herkes aynı dertten muzdarp bi senin kaynanan iyi melek mubarek :1: . bi insan kendi hayatına mudahale edilmesine evinin sadece kendine ait olmamasına bu kadarmı meraklı olur :1:. hosuna gidicek galıba sen yokken evde keyıf yapmaları habersiz cıkıp gelmeleri vs vs . :1:

tamam arkadasım sen evının anahtarını ver. bu kadar insan yasadıklarını anlatıo herkes aynı dertten muzdarp bi senin kaynanan iyi melek mubarek :1: . bi insan kendi hayatına mudahale edilmesine evinin sadece kendine ait olmamasına bu kadarmı meraklı olur :1:. hosuna gidicek galıba sen yokken evde keyıf yapmaları habersiz cıkıp gelmeleri vs vs . :1:

işte düşünceler farklı olunca sonuçlar da farklı olabiliyor.annem ya da kaynanam hebersiz gelemezler,zaten uzaktayım.ayrıca ben yokken elbette keyif yapabilirler.ayrıca ben de onların evinde keyif yapıyorum:34:

Back
X