• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sorunsalı bi el atsanız...

Bazı şeyleri öğrenmesi açısından biraz üzülmesinin bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta hatalı bir davranışı var ve bunun düzeltilmesi gerekiyor. Siz yine zamanla gönlünü alırsınız. :34:

Insaallah bu davranisi duzelir de ben gonlunu alirim yani gerci kirk kere aradim sucluymusum gibi insaallah sorun olmaz da agzimizin tadi bozulmaz

Ben ilkinde bile uyarırdım
Siz çok sabretmişsiniz gayette kibar konuşmusunuz
İkinci aramaya gerek bile yokmuş bence

Insanlari kirmak en son istedigim sey ama artik bilmesi gerekiyor. Çocuğumun camasirlarini yikadigimi utuledigimi bile biliyor herkes o derece yani artik bir sekilde rahatsiz oldugumu anlamasi gerekiyordu çünkü diger türlü hep her seyi anlatmaya devam ediyor.
Mesela ben yazmadim asiri ısrarcı bizim yerimize bazi seylere karar veriyor bir cok şeye karışıyor esimin annesidir susayim diyorum ama en son bu oldu iste. Ne diyeyim o kadar yanlis anlama etme falan dedim sonra eve geldim yine aradim hala bana kusuyorsa soyleyebilecegim hicbir sey yok...
Destegin icin cok sagol yani bir ara kendimi suclu hissettim. . .

Ben de insanları kırmaktan hoşlanmam çoğu şeyi de nişanlıma anlatmam fakat bazen insanların sabrı çok zorlanıyor sizi çok iyi anlıyorum

Ben de insanları kırmaktan hoşlanmam çoğu şeyi de nişanlıma anlatmam fakat bazen insanların sabrı çok zorlanıyor sizi çok iyi anlıyorum

Aslinda bilmeleri gerekiyor nisanlina soyleyebilirsin senin kirildigini sinir oldugunu bir sekilde annesine belirtebilir biz hep alttan alip kaybeden oluyoruz maalesef

Ben ilkinde bile uyarırdım
Siz çok sabretmişsiniz gayette kibar konuşmusunuz
İkinci aramaya gerek bile yokmuş bence

Valla k.v. dem cok iyi hos ama biraz insanu zorlayan birisi bu zamana kadar bekledim ama artik sabrim tasti ben de ilk rahatsiz oldugumda soylerim diye düşünüyordum ama olmuyor bir yerde arada esin oluyor falan :50:

Siz dogru yapmissiniz.munkunse sizde kayinvalidenize anlatip soylemeyin herseyi.kulaginizada laf geldiginde herkes herseyimi biliyor seven var sevmeyen var nerden ogreniyor bunlar diye kayin validenize dert yanin soyleyin.cunku bu durum cok can sikici ve yipratici bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:16:
Aslinda bilmeleri gerekiyor nisanlina soyleyebilirsin senin kirildigini sinir oldugunu bir sekilde annesine belirtebilir biz hep alttan alip kaybeden oluyoruz maalesef

Kayınvalidem çok iyidir beni de çok sever aslında öyle büyük bir sorun olmadığı için anlatmıyorum

Ne bileyim esim sen haklisin ama annem simdi kurar kafasinda cok uzulmustur ikiniz de uzulmeyin falan dedi kendimi suclu hissettim acaba yanlis bise mi yaptim diye bi sorayim size dedim ama rahatladim yani ben kotu ya da saygisiz sekilde soylemedim asla oyle olsaydi vicdanim rahatsiz olurdu belki ama Allah icimi biliyor gram hasetle soylemedim.

itinayla açıklamalarından belli zaten canım. allah kalbine göre versin herşeyi.
haset olmadığın şu açıklamaları tekrar tekrar yapmandan belli zaten.
haklı olduğun ve kırmak istemeden söylediğin halde,
hala vijdanını rahatlatmak adına açıklalar yapıyorsun ama gerek yok
eğer için rahat etmezse bir kere daha konuş k.v. ile
içini dök eğer kırıldıysa açıklama yap
ama gerek yok gibi duruyor yalnız kayınvalideler cidden alıngan oluyorlar biraz
alınmış olabilir ama senin kırıcı olduğundan değil
eğer sen tekrar konuşup onu yumuşatırsan o sadece senin güzel huyundan dolayı olur,yanlış yaptığından değil.
allahım kalbimizdeki temizliği artırsın, hasetten uzak etsin ne diyeyim
ne güzel bir gelinsin allah razı olsun. MAŞALLAH
inan çok duygulandım, kendimi düşündüm bir an ben nasılım diye
allahım bizden hasetlik hesabı sormasın inşallah

Siz dogru yapmissiniz.munkunse sizde kayinvalidenize anlatip soylemeyin herseyi.kulaginizada laf geldiginde herkes herseyimi biliyor seven var sevmeyen var nerden ogreniyor bunlar diye kayin validenize dert yanin soyleyin.cunku bu durum cok can sikici ve yipratici bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında dediğini de denedim ama bir şekilde sonradan öğrenince de küsüyor bu sefer laf sokuyor kendince haberimiz de yok falan diye. mesela bebek bekliyorum beşik aldık söylemedim çünkü biliyorum ki söyleyince hemen yetiştirecek. yani sadece bana değil milletin evine aldıgı oturma gurubunun fiyatını bile bizimle paylaşıyor bana neyse... sırf konuşmuş olmak için konuşuyor...:47::47:

:16:

Kayınvalidem çok iyidir beni de çok sever aslında öyle büyük bir sorun olmadığı için anlatmıyorum

sana birsey söyleyeyim baştan önlemini al canım benim kv.dem de çok samimi birisidir. işime evime kendi evi işi gibi koşar bir isteğim olsa anında yapar ay şu ne güzel desem alır gelir yani birçok şey ama işte bu huyları bazen tüm artılarını götürüyor. o yüzden baştan önlemini alman gerek canım yoksa sonu benimki gibi olur. gerçi aramızda sorun yok şu anda ama hoş olmuyo işte.

itinayla açıklamalarından belli zaten canım. allah kalbine göre versin herşeyi.
haset olmadığın şu açıklamaları tekrar tekrar yapmandan belli zaten.
haklı olduğun ve kırmak istemeden söylediğin halde,
hala vijdanını rahatlatmak adına açıklalar yapıyorsun ama gerek yok
eğer için rahat etmezse bir kere daha konuş k.v. ile
içini dök eğer kırıldıysa açıklama yap
ama gerek yok gibi duruyor yalnız kayınvalideler cidden alıngan oluyorlar biraz
alınmış olabilir ama senin kırıcı olduğundan değil
eğer sen tekrar konuşup onu yumuşatırsan o sadece senin güzel huyundan dolayı olur,yanlış yaptığından değil.
allahım kalbimizdeki temizliği artırsın, hasetten uzak etsin ne diyeyim
ne güzel bir gelinsin allah razı olsun. MAŞALLAH
inan çok duygulandım, kendimi düşündüm bir an ben nasılım diye
allahım bizden hasetlik hesabı sormasın inşallah

canımsın çok çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki şu dşüncelere...
ya daha sonra birkaç kere açıkladım yanlış anlamaması gerektiğini ama biraz tavırlı gibi geldi bana sonradan kendi teyzesi de vefaat etmişti onunla ilgili arayan herkesle ya da baş sağlıgına gelen herkesle ağladı etti ve bana her gelen acımı yeniden yaşatıyor dedi ben de o zaman yeniden dedim ben de bu yüzden söyleme demiştim anne diye. şimdi aramız daha iyi çok şükür...
yani inşaAllah dediğin gibi hasetlik kalbimize de aramıza da girmez inşaAlah...:54::54::54::54::54:

canımsın çok çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki şu dşüncelere...
ya daha sonra birkaç kere açıkladım yanlış anlamaması gerektiğini ama biraz tavırlı gibi geldi bana sonradan kendi teyzesi de vefaat etmişti onunla ilgili arayan herkesle ya da baş sağlıgına gelen herkesle ağladı etti ve bana her gelen acımı yeniden yaşatıyor dedi ben de o zaman yeniden dedim ben de bu yüzden söyleme demiştim anne diye. şimdi aramız daha iyi çok şükür...
yani inşaAllah dediğin gibi hasetlik kalbimize de aramıza da girmez inşaAlah...:54::54::54::54::54:

amin inşallah canım.

Back
X