Kayinvalide sorunsali 🤔

Sizin dediginiz gibide yaptim bigun esim tartisma esnasinda bana herkes bakiyor elimi sallasam ellisi annem dogru soyluyor ne oldu sende hani yerlere goklere cikaramiyodun dedi bana aynnneen bunu dedi. Yani biz kadinlarin delirmesinin sebebi anneleri ve ogullari bakmayin.
Ben o dengeyi sağlayabiliyorum. Nasıl desem 🤔
Eşimi yeri gelir çok överim ama yeri gelir sen bir hiçsin der ve o hissi yaşatırım ona. Çünkü bir taraflarını kaldırmamak lazım. 🤣🤣🤣

Annesini kötülemedim dedim ki böyle böyle oldu benim de zoruma gitti yani annen düşünemedi heralde dedim. Bu kötülemek değil ki
Teoride kotulemek degil durumun ne oldugunu anlatiyorsun sakin bir dille ama pratikte kotulemek oluyo malesef çok kurnaz bir kaynanan var sen çok sikayet ettikce magduru oynayacak bence birak boswer gormezden gel yoksa hep boyle didismeyle gidecek gibi

Nenemler anneme sofrayi kurma hele oglum gelsin hep birlikte yeriz der babam gelince gene gec kurdu ac kaldik derlerdi sonrasini dusunun ay bu kaynanalar diyorum ya iyisi yok hepsi 3 assa 5 Yukari ayni

Bak kardeşim zıtlaştıkça sidik yarışına dönüyor olay. Bende tecrübe ettim bu durumu yıllar önce. Aynı senin gibiydim. Sonra bigün ayıktım, oğlum çok yakışıklı mı diyor, ay heralde en yakışıklısını benim için doğurmuşsun başka türlüsü benim gibi kadının yanına yakışmazdı dedim ağzı açık kaldı. Benim oğlum çok zeki zehir gibi kafası vardır dedikçe de, e heralde yani anne salak bi adama ben tahammül edemezdim zaten, eşimin de en az benim kadar zeki olması gerekiyordu anlaşamazdık yoksa dedim :D o dedikçe bu şekilde cevap verdim ve sonunda sustu 🤭 keşke baştan böyle yapsaydım saf kafam 🤪

Back
X