Merhaba 6 aylik evliyim ve esimle severek evlendik. Esim ailenin tek erkegi. Ben istanbuldan onun yanina geldim. Kayinvalidemler surekli gelip gitmemizi bekliyor, aramasam neden aramadin gibi hesap sorabiliyor, suan hamileyim 1.trimestirdayim kimseyle gorusmek gidip gelmek istemiyorum. Benim ilgiye ihtiyacim varken o benden ilgi bekliyor halbuki haftanin 3/4 günü beraberiz neredeyse (hamilelik sebebiyle onlarda yedigimiz zamanlar oluyor) aramadigim icin bana sitem edebiliyor. Ben üniversite okumus, calisma hayatinda bulunmus ayaklari saglam yere basan bir kadinim, kayinvalidem tatli tatli giydigim ayakkabiya kadar nasihat verme adi altinda karisan birisi. Asla kimseyle kotu olmaz. Ben surekli bana gosterdigi elbiselere ayakkabilara bu ne anne yasli isi benim tarzim degil diyeretek sinirimi cizmeye calsiiyorum ama anlamiyor. Kendime bu yapılanlari konduramiyorum. Psikolojik destek almaya basladim ama bazen bunaliyorum yeter noktasına geliyorum her seyi istisnasiz uc gun kafama takiyorum esime anlatiyorum bu sefer de ben kötü oluyorum. Zaten buraya alisma surecindeyim baska sehir, evlilige alismak derken çok bunaldım. Bir de bunun ilgisi cikti benim cekirdek ailemde cok icli disli degildik diger akrabalarla, bunlar cok icice ve delirmek uzereyim artik. Bana ne tavsiye edebilirsiniz yeni bir cevre nasil yapabilirim?