Merhabalar aslında o kadar uzun ki ama kısaca anlatmaya çalışacağım sekiz ay önce doğum yaptım normalde kayınvalidemle problemlerimiz yoktur yedi yıllık evliyim ama oldum olası kayınvalidem bize yatılı geldiğinde hiçbir işin ucundan tutmaz biz Karıkoca işe gittiğimizde bile evde kendine bir kahve bir çay bir yemek yapmaz bize hiç yapmaz neyse bunları huy diyip alttan alabiliyordum fakat doğum yapınca artık hoş göremedim benim planlı bir dogumun olmuştu kayınvalidem ve annem doğuma geldiler annem birkaç gün önce gelip tüm evimin işini yaptı hastaneden çıkınca hazır evde yemeğimiz olsun diye yemek hazırladı sonra hastanede bana refakat etti kayınvalidemle eşim evde kaldılar o gün annemin yaptığı bütün yemekleri bitirdiler hiç sorun değil Yensin içsin helali hoş olsun fakat logusa olarak hastaneden çıktım kayınvalidem bir tabak çorba yapmamıştı hastaneden çıkınca yine annem hem bana hem bebeği hem evin içine koştu belki annen var diye kayınvalidem iş yapmıyor diye düşündük. Sonra kayınvalidem iki gün sonra gitti annem 30 gün kaldı ardından kayınvalidem geldi bize guya yardıma yine kayınvalidem asla hiçbir işin ucundan tutmadı ne bir temizlik ne bir yemek ne bebek bakımı bütün gün oturuyordu ağzının ucuyla ne yapalım yapılacak bir şey var mı diyordu ben de ona açık açık anne burası senin evin ne eksik görürsen ne yapılması gerekiyorsa lütfen yap ben sana iş buyuramam utanırım demiştim buna rağmen hiçbir şey yapmadı emziriyorum öğlenleri karnım acıkıyor da bana sana salatalık soyayım mı ya da marketten bisküvi alayım mı diyordu ben de ben sulu yemek yiyorum ev yemeği istiyorum dediğim halde kalkıp bir tencere yemek yapmadı sonra 20 gün sonra gitti bebeğim yaklaşık 1:30 aylık ti. O günden beri asla ne beni ne torununu arayıp soruyor eşime beni şikayet etmiş sürat yapmışım bebegimi uyuttuğumda ben de uyumuşum onunla hiç sohbet etmemişim dışardan yemek söylemişim vesaire vs eşimde lohusaida birbirimizi yanlış anlamışsınızdır deyip beni tuttu öyle olunca oğluna da bist tüm bunlara rağmen iki kere kalkıp çocuğumla onlara gittik ki farklı şehirlerdeyiz ortada hiç yüzüme bakmadı hiç benimle konuşmadı tabi ben de konuşmadım öyle olunca sonra ben suçlu oldum sürat yapıyorum diye sonra ramazan Bayramı’nda aramız düzelsin diye bir mesaj attım aile içindeki küskünlükleri doğru bulmuyorum oturalım konuşalım tarzında cevap bile vermedi işin ilginc tarafı hiç anlamadığım şey bana küsmüş olabilir benimle iletişim kurmak istemiyor olabilir ama oğlunu arayıp torununu hiç sormuyor ya da ne bileyim annesi benden gizli torununu görmek isteyebilir hiç yeltenmiyor torunu ve ben yokmuşum gibi davranıyor ve durum beni çok geriyor nasıl yöneteceğim bilmiyorum yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum