kayınvalide sorunu

Eşi sağ olsa da bazı anneler böyledir, oğullarını paylaşmaya alışmaları zaman olur
Sende oluruna bırak zaten kocası yok büyük oğlundan yardım istiyor de geç
Götürsün getirsin annesini, sen evde keyfine bak ya da gez.
Akşam eşin zaten gelecek görüşeceksiniz hep annesiyle kalacak değil ya

denedim konuşmayı kayınvalidem çok bilmiş hayatta altta kalmaz ve sonuç beni ağlatarak zaferi oldu.

merhaba,kayınvalidem yıllar önce eşinden ayrılmış ve sonra ayrıldığı eşi vefat etmiş.iki oğlu var.büyük oğluyla evli bulunmaktayım.evleneli 14 ay oldu.14 aydır kayınvalidem burnumuzun dibinde.evlerimiz yakın ve her fırsatta bize geliyor uygun olmayan saatlerde eşimi arayıp beni buraya şuraya götür deyip çağırıyor. eşim annesinden başka gözü kimseyi görmüyor.kayınvalidem de farkında herşeyini eşime yaptırıyor herşeyi eşimden istiyor.biz onun dedikleriyle git gel yapıyoruz heryere .bu sıralar konuşmuyorum bana inadına eşimi arıyor akşamın bi vakti çağırıyor istediğini yaptırıyor ben eşimle konuşmaya çalıştığımda hep annesini haklı görüyor ve tartışıyoruz huzur denen bişey yok boşanmayı düşünüyorum .sizler ne düşünüyorsunuz ?

BİZLERDE ANNEYİZ yada anne olucağız
elbetteki bunu suistimalde etmemek lazım
ne varki hayatta 2 oğlundan başkası olmayan yanlız ve yaşlı bir anne yerine koydum da kendimi
anlayış göstermek zorunda hissetim :KK43:
dediğim gibi suistimal etmese iyi olur
ama kimbilir belkide senden de bir evlat yakınlığı hissetmek istiyordur
ayrıca bu sebeple boşanılmaz
şayet sebep yalnızca buyken boşanoyrsan
ikinci eşini çocuk esirgemeden seç

Birakin gotursun getirsin tek sorununuz buysa de goturup hemen gelmeni istiyorum seni ozledim falan de esine 14 aylik evlisiniz yazik gunah yaa

kızı gibi davrandım herşeyi yaptım inanın haftada bir ben çağırırdım yemeğe falan ama hergün tekrarladı bunu hergünde olmuyor işte ve bize emrivaki şuraya gideceksiniz bu gelecek diyor benim bir fikrimin önemi yok kayınvalidem yaşlı bi bayan değil annesi babasıda hayatta yakın oturuorlar

kızı gibi davrandım herşeyi yaptım inanın haftada bir ben çağırırdım yemeğe falan ama hergün tekrarladı bunu hergünde olmuyor işte ve bize emrivaki şuraya gideceksiniz bu gelecek diyor benim bir fikrimin önemi yok kayınvalidem yaşlı bi bayan değil annesi babasıda hayatta yakın oturuorlar
Eşinle çözmen lazım
Senin annen sen ortayı bulmalısın
Hergün gelemez öz annemi bile hergün istemem senle de başbaşa kalmalıyız de
Ha eşin dinlemezse kusura bakma sorun kayınvalide değil eşindedir.

Eşinle çözmen lazım
Senin annen sen ortayı bulmalısın
Hergün gelemez öz annemi bile hergün istemem senle de başbaşa kalmalıyız de
Ha eşin dinlemezse kusura bakma sorun kayınvalide değil eşindedir.
aynen çok doğru eşimde artık çünkü annesine bi lafı dahi edemez

Bence de sen de her gün anneni çağır ya da git özledim diye ağla zırla onu bezdir empati yapsın

eşim de anneci :KK43: annesinden başka hiçbir şeyin önemi yok malesef

bu konuda pekte yapacak birşey yok..benimde eşim anneci çok fazla...tamam herkesin anne babası var çok seviliyorlar ama evlendiklerinin farkına varamıyorlar işte...
keyfine bak..takılmamaya çalış...

X