- Konu Sahibi selin Soylu
Öncelikle başınız sağ olsun ama 29 yaşında koca kadinsiniz annesiz olmanız durumunun hassas bir yeri kalmamış ki artıkMerhabalarrr başımdan bir şey geçti acaba ben mi kötü düşünüyorum diye sizlere sormak istedim. Ben şuanda 29 yaşındayım 6 aylık evliyim annemi 22 yaşında kaybettim. Bayram için eşimin memleketine geldik günlerdir buradayım bir akrabasına gittik ve farklı şehirlerden olduğumuz için yemek kültürümüz de farklı sürekli bana bunu biliyor musun bizim orada yaparlar gibisinden bir şeyler diyorlar o muhabbet arasında kayınvalidem akrabanın kulağına eğilip annesi yok ya bilmiyordur dedi. Bende bunu duydum ve çok üzüldüm bir şey diyemedim annemi kaybetmenin acısını hiç unutamadım alışamadım hala bu tarz söylemler beni çok üzüyor ...
Eşime bunu dediğimde ne alakası var o yol göstericisi yok gibisinden konuştu diyor. Anlamıyorum benim annem köyde yaşamadı köy yemekleri falan da yapmazdı köy yöre yemekleri yapınca mı annemiz biliyoruz bir şeyler gerçekten çok sinir oldum... Aslında çok iyi insanlar ama anlayamıyorum bu söylemleri.. Bir de eltimle beni sürekli karşılaştırma gibi bir şey yapıyor , o burda yerdi o çok bunu çok sever öyle böyle şöyle benim de öyle olmamı istiyor galibe ama herkesin kişiliği farklıdır ...
Sizce ben mi yanlış anlıyorum hassas bir konu olduğu için ben mi çok düşünüyorum anlamıyorum
Benim de babam yok
Sizin şimdiye kadar alışmanız gerekirdi
Annem yok ya öğretmedi de geç niye aliniyorsun al sana bahane işte yapma yemek falan bu şom agizli insanlara