- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Ya bktm artk herşeyim fazla geliyolarKanepeye oturtmuyor, eşya aldırmıyor eskileri veriyor, kocanız almazsanız surat asıyor, harçlık veriyor eşinize, annenize kek yaptınız göze battı, çalışmanızı istemiyorlar. Kardeş sen sabır küpü müsün? Çare belli.
Severek mi evlendiniz?Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Eski düzen canım....Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Bütün bunlar eşim bişey der diye yaptıklarınızdan oluyor bence.
Sizde de iyi sabır varmış yalnız
Şuan o düsuncedeyim inanki olmuyo ya yapamiyorum hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiSeverek mi evlendiniz?
Anneci erkekler ne yaparsan yap değişmiyor deneyimleyerek söylüyorum bunu . Eğer eşini sevmiyorsan ailen arkandaysa , ozguvenini kaybetmeden ayrıl çokk üzülerek söylüyorum. Evliliğinin kurtarilabilme şansı var mi? Başka şekilde nasıl esin Sana üstüne titrer mi sever mi ?
Uzaklaşabiliyorsan bi süre ailenin yanına git belki özlersin veya daha sağlıklı düşünüp karar vermene yardımci olur.Şuan o düsuncedeyim inanki olmuyo ya yapamiyorum hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkihiç bisey istediğim gibi olmadi
Allah yardimcin olsun canim gözümde canlandi tipleriMrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkiikeşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum
Ailem çok anlayisli insanlar benm yanımda olcaklarini biliyorum bisey solemedim suan onlaraAilenize bahsettiniz mi bu mutsuzlugunuzdan ayrılma kararı verseniz tepkileri ne olur
Tavir yapsam eşim de bana yapiyo hiç alttan aliyim olayi yoktur bende sınır oluyorumAllah yardimcin olsun canim gözümde canlandi tipleribiraz acaba tavirlansan mi susarak acaba daha mi cesaret veriyorsun onlara
Vallahi alacak alttan azcikta sen rezillik çıkar sustukca oluyor bunlar sen nasilsa susuyorsun diye yapiyor tavrini koy baska türlü düzelmezTavir yapsam eşim de bana yapiyo hiç alttan aliyim olayi yoktur bende sınır oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?