Kayınvalide ve eski elti problemi

Ben düşmanlık beslesinler demiyorum. Karşılaşınca merhaba diyebilirler, sırt çevirmek tabii ki ayıp olur. Ama ne bileyim, artık bir akrabalık bağı kalmamış. Kimse mutlu yuvasını bırakıp boşanmaz, belki aile içi huzursuzluklar konu olur. Başka insan mı kalmadı görüşecek.
Tabi ki görüşecek bir çok insan var ama hani aramızda bir tatsızlık yok. İki tarafında birbirinden bir beklentisi yok.konuşulan konular da tamamen bitmiş evlilikleriyle alakasız. Sebep ne kayınvalidem istemiyor. Yani bana yeterli gelmiyor bu.

Sunuda ekleyeyim amcam hanimiyla bosaninca annem ve diger amcamin esi gorusuyordu babaannem istemiyordu kendilerince sebepleri olabilir

Evlilerken de bu şekilde görüşür müydünüz?
İş çıkışı kahve vs?

Kv ne ki ? Nekadar saçma bir düşünce. Arkadışıyla görüşmesine karışsa tamm.Ama Biri gelini diğeri eski gelini . Oğlunun eşi. Niye karışmasın ki. İstememesi normal.

Valla ben genelde kayınvalideleri haksız bulurum ama buradaki hassasiyetini anlayabiliyorum ya. Sizin bilmediğiniz tartışmalar, olaylar vs olmuş olabilir. Geçmişten uzak kalmak, yeni bir sayfa açmak istiyor olabilirler. Sonuç olarak siz de aileden birisiniz. Eski eltimi aşırı sevip dost olduysam ondan vazgeçemiyorsam bir daha bahsetmezdim onunla olacağımdan ama çok samimi değilsem kayınvalidemden önemli olmazdı herhalde. Ben olsam saygı duyardım isteğine.

Ayrılma sebepleri arasında senin bilmediğin bazı şeyler olabilir. İhtimal vermiyorum ama görüşmenizi istememesi için mantıklı bir sebep bulamadım.

Öküz öldü, ortaklık bozuldu mu ?

Çok saçma , içinden nasıl geliyorsa öyle davran .. eşler boşanmış,siz değil ..

Acaba kayınvalidenizin aklına eski eltinizin sizi dolduruşa getirip hani ben boşandım onlarda boşansın diye gelmiş olabilir mi? Belki de arkadaşların dediği gibi bilmediğiniz bazı olaylar olmuş olabilir eşiniz sorun yapmıyor ise görüşmenize,sadece eşinize söyleyip kv ye bir arkadaşınızla buluşmaya gittiğinizi söyleyebilirsiniz. Böylelikle yarın öbür gün birşey olursa eşinizin haberi olmuş olur aklıma başka fikir gelmedi.

Ben olsam gorusurdum ama gorustugumu kaynanam bilmek zorunda degil derdim.

Bosverin gorusun bence. Bosansaniz ayni sekilde sizi de siler, okuz oldu ortaklik bitti mantigiyla. Neden onun icin hicbir sorunum olmayan kisiyi kaybedeyim?

Eltinle arandaki muhabbete bağlı eger arkadaşınsa görüş derim. Bu kaynanani da ilgilendirmez. Kaynana görüştüğünü belli etme. Bilmesine gerek yok

Ben kv söylemeden en aza indirirdm..
düşünsene abisi tekrar evlenecek kim bilir yeni eltin ne düşünecek?
Bide içerden bilmemde dışardan sanki ailevi olayları fln anlatmak içn buluşuyorsun gbi bi izlenim olcak.

kayınvalidenle,aran kötü olsa,inadına görüş derdim ama.kayınvalideyle aran iyiymiş,başka konularda,size bir yaptırımı
zorlaması yoksa,bu konuda bir bildiği vardır,derim ve ben olsam ,eltimle ilişkimi azaltırım.(tabi tamamen görüşmemek olmaz,zaten kayınvalide de bunu dememiş,sanırım)

ayrılmayı,eltin mi istedi?yani,kayınvalidenin eski gelinine bir kırgınlığı var gibi.

Bende görüşmeyi bilmesinler ya da azaltmanız taraftarıyım...Bu arada boşandıktan sonra eltimin ikisiyle de görüşmedim,ben yaptım doğrudur demiyorum yanlış anlaşılmasın ama konu ne olacak buluştuğumuzda?sizce ne oluyor?Şu konuda olası, eltiniz arkadan söylenenler için sizinle ilişkiyi kesmiyor da olabilir..Buna fırsat vermemek adına yine görüşmezdim!Kv deniz belki de bunu istemediği için de görüşmenize karşı çıkıyor olabilir...haberler sizde çünkü!

Sadakat önemlidir. Bu sadece eşe değil, içinde bulunduğun aileye karşı da. Bence de görüşme. Kv lere pek hak vermem ama seninkine hak verdim.

Görüşeceksen de kv ne bahsetme bundan. İki taraftan da sohbet konusu açma. Eski eşten bahsetme eltine, eşinin ailesinden bahsetme. mahremiyetlerine saygı göster. Boşanmışşar sonuçta. Buluşup, havadan sudan bahsedecekseniz ne âlâ. Hem kvnin bilgisi olacak, hem de görüşeceksin şık olmaz gibi.

Ben düşmanlık beslesinler demiyorum. Karşılaşınca merhaba diyebilirler, sırt çevirmek tabii ki ayıp olur. Ama ne bileyim, artık bir akrabalık bağı kalmamış. Kimse mutlu yuvasını bırakıp boşanmaz, belki aile içi huzursuzluklar konu olur. Başka insan mı kalmadı
kayınvalidenle,aran kötü olsa,inadına görüş derdim ama.kayınvalideyle aran iyiymiş,başka konularda,size bir yaptırımı
zorlaması yoksa,bu konuda bir bildiği vardır,derim ve ben olsam ,eltimle ilişkimi azaltırım.(tabi tamamen görüşmemek olmaz,zaten kayınvalide de bunu dememiş,sanırım)

ayrılmayı,eltin mi istedi?yani,kayınvalidenin eski gelinine bir kırgınlığı var gibi.
evet. Eski eltim de kayınvalidemi severdi. Aldatıldı ayrıldı. Kayınvalidem ayrılmalarını da hiç istememişti.

Kayınvaliden oğlunu korumak istiyor herhalde. Siz sıkı fıkı olup hakkında konuşmayın, ucu ona da dokunmasın istiyor. Eh işte şöyle böyle anlaşılabilir bir durum.

Elti hanım demek ki sizin normalde de arkadaşlık yapabileceğiniz biriymiş ki hala görüşüyorsunuz. Ama yine de merak ettim, görüşmelerinizin içeriği nedir? Neler konuşuyorsunuz mesela?

Kayınvaliden oğlunu korumak istiyor herhalde. Siz sıkı fıkı olup hakkında konuşmayın, ucu ona da dokunmasın istiyor. Eh işte şöyle böyle anlaşılabilir bir durum.

Elti hanım demek ki sizin normalde de arkadaşlık yapabileceğiniz biriymiş ki hala görüşüyorsunuz. Ama yine de merak ettim, görüşmelerinizin içeriği nedir? Neler konuşuyorsunuz mesela?
9 yıllık evlilerdi ve biz 9 yıldır yakın arkadaş olduk. Kaynıma dair hiçbir beklentisi olmadıgından eminim. Zatenn ayrılmayı da kendisi istemişti. Yeni bir hayat kurdu kendine. Yeni bir iş bir çevre. Konularımız genellikle bunlarla alakalı

Back
X