kayinvalide ve gorumcesinden bikanlar! bi akil verin

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Merhaba arkadaslar. Cogunuzun olduğu gibi benim de sıkıntım kv. Bir de esantiyon olarak gorumcem var tabiki. Yazacaklarim uzun olabilir ama lutfen deneyimli arkadaslar bana birkaç tüyo verin.
Sorun su ki onlar herseye herseye burunlarini soksunlar ama onlara kimse asla tek kelime soylemesin karismasin akil vermesin. Bıktım. Yemin ederim bıktım.
Sürekli kv ve gorumce bana gorumcemin kaynanasinin kötülüklerini anlatıyorlar. Çok kotuymus ayni sehirde yasasalar her haftasonu görüşmek istermis falan filan. Eee ben de kayinvalidemle her haftasonu hatta hem cumartesi hem pazar gorusuyorum o ne olacak? Dayanamadim artık bugün soyledim kayinvalideme biz de her haftasonu görüşüyoruz ne olacak yani kizin da gorusse kayinvalidesiyle dedim. Ama yok o kadın kotuymus herseye karisirmis.
Benim kayinvalidem diyor ki gorumcemin kayinvalidesi oğlunu gece onbirde ariyormus. Eee sen de arıyorsun ne yapıyorsunuz diyorsun hep o ne okacak. Soyleyemiyorum icimde kalıyor. Diyor ki ben oglum olmasina ragmen senin kocani o saatte arayamiyorum o kadina ne oluyor da damadimi arıyor dedi. Ben de sarteller atti artik. Benim Kocam senin oglunsa o adam da o kadının oğlu ne fark var dedim.
Bunlar gibi onlarca ornek var. Allah askina bi yolu varsa basetmenin bana da soyleyin. Kendimi ezik hissediyorum artik. Bana yapip yapio kizini korumasi bunu da benim gözüme sokmasi cok sinir bozucu.

Merhaba arkadaslar. Cogunuzun olduğu gibi benim de sıkıntım kv. Bir de esantiyon olarak gorumcem var tabiki. Yazacaklarim uzun olabilir ama lutfen deneyimli arkadaslar bana birkaç tüyo verin.
Sorun su ki onlar herseye herseye burunlarini soksunlar ama onlara kimse asla tek kelime soylemesin karismasin akil vermesin. Bıktım. Yemin ederim bıktım.
Sürekli kv ve gorumce bana gorumcemin kaynanasinin kötülüklerini anlatıyorlar. Çok kotuymus ayni sehirde yasasalar her haftasonu görüşmek istermis falan filan. Eee ben de kayinvalidemle her haftasonu hatta hem cumartesi hem pazar gorusuyorum o ne olacak? Dayanamadim artık bugün soyledim kayinvalideme biz de her haftasonu görüşüyoruz ne olacak yani kizin da gorusse kayinvalidesiyle dedim. Ama yok o kadın kotuymus herseye karisirmis.
Benim kayinvalidem diyor ki gorumcemin kayinvalidesi oğlunu gece onbirde ariyormus. Eee sen de arıyorsun ne yapıyorsunuz diyorsun hep o ne okacak. Soyleyemiyorum icimde kalıyor. Diyor ki ben oglum olmasina ragmen senin kocani o saatte arayamiyorum o kadina ne oluyor da damadimi arıyor dedi. Ben de sarteller atti artik. Benim Kocam senin oglunsa o adam da o kadının oğlu ne fark var dedim.
Bunlar gibi onlarca ornek var. Allah askina bi yolu varsa basetmenin bana da soyleyin. Kendimi ezik hissediyorum artik. Bana yapip yapio kizini korumasi bunu da benim gözüme sokmasi cok sinir bozucu.
Kadin sadece konusuyo. Sana yaptigi bisey yok gibi. Istemiyosan h.sonu niye gidiyosun? Gitme.

Şu anlattığın örneklerde zaten verilecek cevapları vermişsin , eşek değilse anlar .

Ha bi neden tüm hafta sonunu onlarla geçirdiğini anlamadım :işsiz:

Tüyo istemişsin ; benim eşimin annesi ve ablası ile oturup dünürü çekiştirecek ya da onları dinleyecek bir yakınlığım yok mesela . Seninde olmasın

Sanırım arama olayına cevap vermemişsiniz
Onu da söyleyin eşiniz de gerekirse yalnız gitsin
Biraz uzak durun. . Yeter

Yerinde olsam o kadar içli dışlı olmam.Her hafta sonu gitmemelisin bir bahane bul.Ben ayda bir gün zor katlaniyorum

Valla merhametli insan olsalar yapmazlar zaten benim kayinvalidemin kizi yok kiz yegenleri var onlarin kaynanalarini kotuler kizlar konusmuyo kayinvalideleriyle cocuklar gibi gogsunu oksayarak ohh ceker uzun uzun ama onlarda neyi sikayet edersede harfiyen aynisini bana uygular Allah iyilik versin iclerine mesafe koyabiliyosan koy ben deniyorum onuda anlamiyo insallah anlarlar herzaman gorusmeden once kafamda kurarim bunu derse soyle cevap vericem kendimi savuncam diye ama yanyana geldikmi kitleniyorum agzimi acamiyorum beynimde bi suru sey dolaniyo susuyorum olan esimle bana oluyo ki oda hatali eger esin yanindaysa sanslisin benim oda yok yaninda konusulanlari bile inkar eden bi ese sahibim ben duymadim Sen uyduruyosun der. Hatta bi gun ben salonda esim annesi kardesi balkonda oturuyodu kaynim oglumu kucagina aldi kv soyledigi cumle aynen suydu , oglum bak buna baba de bakayim baban bu senin burda bile sesimi cikaramadim esimde mal mal durdu ses etmedi ben esime konuyu actigimda ise saka yapmistir fesatlik etme oldu. Ustune gidip namus bu bunun sakasimi olur cocugu kardesinlemi yaptimki baba bu diye tembihliyo cocuga ne genissiniz dedim esim ondan sonra dibdibe olduğu halde ben duymadim sen salonda nasil duydun dedi balkonada salondan cikiliyo oturdum yerle üç adım arasi dusunun insallah esiniz yaninizdadir

Tıpatıp aynı benim kaynanamı anlattın, bana demediği kalmaz ama kızının farklı şehirde oturan kaynanası hep kötüdür.
Kızı yılda 2 gün görüşür dayanamazlar, ben her hafta sonu görüşüyorum aynı senin gibi. Bazen hafta içi bile.
Bu tipler böyle canım yapacak bir şey yok.

kendi hatalarını gormuyorlar işte
oğullarına gelince hıc cekınmıyorlar
ama kendı kızlarının kv desi cekınsın ıstıyorlar

düşüncesiz insanlar

bende de esantıyon gorumce var hatta kv deden berbat bır kadın

ıkı uc gunde bır eşşek kadar olan kocama

gecenın 10 unda 11 inde

''''seni çok seviyorum bitanemmmmmmm''' diye mesaj atar

beterın beterı var

Diyor ki ben oglum olmasina ragmen senin kocani o saatte arayamiyorum o kadina ne oluyor da damadimi arıyor dedi.

bu laftan sonra o kadina uzman psikolog gelse birsey anlatamaz :))
esinin duruma bakisi nasil, bulusmalari bir gune indirseniz ne dusunur. zmnla azaltsaniz tepki verirmi. bunlari dusunerek yavasca uzaklas ve kac bu tiplerden. hicbirsey anlatamazsin, anlamazlar zira :))

benim çözümüm kendime dair şu oldu yeter beeee sizinle mi uğraşacam...bende size gelin sizdende bana anne baba aile olmaz dedim...1 yıldır konuşmuyorum kv ve kp görümcemle 1,5 yıldır konuşmuyorum...yeter hep kızları haklı kızları iyi damatları iyi hep ben kötüyüm maden kötüyüm uzaklaşın benden dedim bittti dedim...ne kv nede kp hiç sorun yaşmadım hep kızı ve küçük oğlı yüzünden benimle kavga ettiler. bende resti çektim... ohhhh kafam rahat...

kendi hatalarını gormuyorlar işte
oğullarına gelince hıc cekınmıyorlar
ama kendı kızlarının kv desi cekınsın ıstıyorlar

düşüncesiz insanlar

bende de esantıyon gorumce var hatta kv deden berbat bır kadın

ıkı uc gunde bır eşşek kadar olan kocama

gecenın 10 unda 11 inde

''''seni çok seviyorum bitanemmmmmmm''' diye mesaj atar

beterın beterı var
Bende oglunu cok seviyorum
Iyi ki dogurmussun annecim desene :dondurma:

Valla merhametli insan olsalar yapmazlar zaten benim kayinvalidemin kizi yok kiz yegenleri var onlarin kaynanalarini kotuler kizlar konusmuyo kayinvalideleriyle cocuklar gibi gogsunu oksayarak ohh ceker uzun uzun ama onlarda neyi sikayet edersede harfiyen aynisini bana uygular Allah iyilik versin iclerine mesafe koyabiliyosan koy ben deniyorum onuda anlamiyo insallah anlarlar herzaman gorusmeden once kafamda kurarim bunu derse soyle cevap vericem kendimi savuncam diye ama yanyana geldikmi kitleniyorum agzimi acamiyorum beynimde bi suru sey dolaniyo susuyorum olan esimle bana oluyo ki oda hatali eger esin yanindaysa sanslisin benim oda yok yaninda konusulanlari bile inkar eden bi ese sahibim ben duymadim Sen uyduruyosun der. Hatta bi gun ben salonda esim annesi kardesi balkonda oturuyodu kaynim oglumu kucagina aldi kv soyledigi cumle aynen suydu , oglum bak buna baba de bakayim baban bu senin burda bile sesimi cikaramadim esimde mal mal durdu ses etmedi ben esime konuyu actigimda ise saka yapmistir fesatlik etme oldu. Ustune gidip namus bu bunun sakasimi olur cocugu kardesinlemi yaptimki baba bu diye tembihliyo cocuga ne genissiniz dedim esim ondan sonra dibdibe olduğu halde ben duymadim sen salonda nasil duydun dedi balkonada salondan cikiliyo oturdum yerle üç adım arasi dusunun insallah esiniz yaninizdadir
Ayyy rabbim yardımcınız olsun gerçekten çok zor durumdasiniz üzüldüm esinizin öyle olmasına. Size olan sevgisiyle ilgili bi şüpheniz var mı ne kadarlık evlisiniz ?

Bende oglunu cok seviyorum
Iyi ki dogurmussun annecim desene :dondurma:
annesi yollamıyor
ablası yolluyor eşimin

ablası yapıskan cok fena
gecenın bı vaktı foto at dıyor esıme

eşim de atıyor bazen
ohhhhh iyi gorunuyorsun sımdı içim rahatladı dıyor ablası

ben çnk evde kocama işkence yapıyprum

annesi yollamıyor
ablası yolluyor eşimin

ablası yapıskan cok fena
gecenın bı vaktı foto at dıyor esıme

eşim de atıyor bazen
ohhhhh iyi gorunuyorsun sımdı içim rahatladı dıyor ablası

ben çnk evde kocama işkence yapıyprum
:işsiz:hakikaten fenaymis
O zaman her yeri ruj icinde olan bi foto yolla :halay:.

Back
X