Kayınvalide ve Görümcesini Sevenler Buraya

tanamera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
522
466
Arkadaşlar ,
Derdim Var bölümünde kayınvalide ve görümcelerin marifetleri çokça ve olumsuzca dillendiriliyor.

Bu ise yeni evlenecek arkadaşların evlilikten soğumasına ya da gözünün korkmasına sebep oluyor.

Hiç yok mu kayın validesini annesi gibi, görümcesini kardeşi gibi sevenler?

Valla ben eltisini ablası gibi sevenlerdenim. Kayınvalidemle görümcelerimi de severim ama aşırı değil:KK45:

Kayınvalidemi annem,görümcemi ablam gibi severim dersem yalan olur.
Ama severim her ikisini de.
Allahım kocamın ailesinden razı olsun inşallah,hepsinin de çok iyiliğini gördüm.

Arkadaşlar ,
Derdim Var bölümünde kayınvalide ve görümcelerin marifetleri çokça ve olumsuzca dillendiriliyor.

Bu ise yeni evlenecek arkadaşların evlilikten soğumasına ya da gözünün korkmasına sebep oluyor.

ben seviyorum açıkcası, hatta görümcemi daha çok seviyorum,abla gibi gerçekten, yani her görümce kv aynı olmuyor

Burası bir derdim var elbette insanlar sıkıntılarını yazacaklar. Nispet yapar gibi oh kayınvalidem beni pek sever diyemeyiz. Konuları dikkatle okursanız insanların biri ile yıldızı barışmasa bile birkaç kişi ile iletişimi daha farklı oluyor.

Kayınvalidesini çok sevenler de var topikte. Geçen kaybeden bir arkadaş çok üzüntülü bir başlık açmıştı.

kv saygımı korur mesafemi hiç bozmam... 2 yıl oldu evleneli ne iyi ne kötü bi ilişkimiz var ... sevgiden çok saygı duyarım ama görümcemi çok severim ablam gibi oturur kardeşinin dedikodusunu bile yaparız :)

ufak tefek dısında buyuk sorunlar yok ama yınede gorumce gorumcedır benım ıcın :) kardeş gıbı goremem..kayınvalıdem ıyıdır severım en onemlısı esımın annesı oldugu ıcın severım :) anne de derım ama kendı annem gıbı goremıyorum acıkcası..anne bambaskadır yerıne hıckımseyı koyamam ben

Ayrıca bu buraya açtığınız kaçıncı merak nitelikli soru. Dert köşesi burası, merak değil.

Burası bir derdim var elbette insanlar sıkıntılarını yazacaklar. Nispet yapar gibi oh kayınvalidem beni pek sever diyemeyiz. Konuları dikkatle okursanız insanların biri ile yıldızı barışmasa bile birkaç kişi ile iletişimi daha farklı oluyor.

Kayınvalidesini çok sevenler de var topikte. Geçen kaybeden bir arkadaş çok üzüntülü bir başlık açmıştı.

Bu da bir dert sayılır

Gelin de kayinvalide de ne kadar iyi insanlar olursa olsun, en fazla kavga etmeden gecim saglaniyor bence.
Birbirini taniyip karsilikli beklentilerini anlayip duruma gore karşiliyorsun zamanla.
Kv.nin kendi kizina ve sana davranişini, ona gosterdigi toleransi goruyorsun.
Ayni seyi sen yapsan veya soylesen olay cikar.
İnsanlar birbirini yanlis anlayabiliyor. Farkli niyetler arayabiliyor.

Kendi ailemizin lafi batmiyor cunku ne olursa olsun onlarla tartişsan bile için rahat tartisiyorsun. Sana kin tutmayacaklarini, bir lafin veya hatan ugruna kotu davranmayacaklarini biliyorsun.

Arkadaşlar ,

adı üstünde derdim var bölümü. tabiki derdi olanlar yazıyor buraya.kayınvalidesiyle mutlu olanlar başka topiclerde sizde oralara bakın isterseniz.

tabiki kimse annemin ve ablalarımın yerini tutamaz, ama kayınvalidemi çok çok seviyorum oda beni sever, sarı prensesim diye saçımı okşayarak hemde. görümcemle ilgili net bişi söyleyemeyeceğim :)))

Görümcen kv yin temizliğine yardim ederken sana kulkedisi yine iş başında derse
Kvde kahkaha atıp kızım nerdende
Aklina geliyo böyle espiriler derse
Sevmez olurmuyum cok severim hemde :KK14:

Bdv bölümünde açılan mutlu evliliği olanlar yazsın, görümcesini sevenler yazsın konularına çok fena ayar oluyorum.

[derd derdim dersE="La Lune, post: 40278963, member: 364445"]Ayrıca bu buraya açtığınız kaçıncı merak nitelikli soru. Dert köşesi burası, merak değil.[/QUOTE]
Benim derdimde ćçokmeraklı olmak :KK43:

ben de sevenlerdenim

görümcemle arkadaş gibiyiz iyi niyetli

ne kaprisi var , ne kötü huyu

kayınvalıdem de oyle

X