Kayınvalide ve görümceyle birlikte yaşama konusu

Ay paşama bak beni sevmedin de sevsen kabul ederdin bla bla. Sen kimsin ki sana bişey kanıtlayıp dursunlar? Sevgi kanıtlamaya girersek o ne zaman kanıtlayacakmış?
Kendi kızı sevseydi başka bir ev açmayı kabul ederdi en başta
Duygusal manipülasyonla istediğini yaptırmaya çalışmazdı.
Sanki kız annenden ayrıl fizana taşın dedi tavırlara gel

Kendi kızı sevseydi başka bir ev açmayı kabul ederdi en başta
Duygusal manipülasyonla istediğini yaptırmaya çalışmazdı.
Sanki kız annenden ayrıl fizana taşın dedi tavırlara gel
Aaa öyle deme, bak tonla kız erkek sultan han hazretlerinin ailesine hizmet edip haşmetliyi kapmak peşinde iken lutfetmiş bu kızı seçmiş. Çünkü haşmetmeabları lutfeder. O lutfetti ise senin fikirlerinin isteklerinin hiç önemi yok. Bu lütuf zaten sevgisinin kanıtı. Bu yüüceee sevginin yanında ailesine ömürlük hizmet ne ki? Eline mi yapışır?

Aaa öyle deme, bak tonla kız erkek sultan han hazretlerinin ailesine hizmet edip haşmetliyi kapmak peşinde iken lutfetmiş bu kızı seçmiş. Çünkü haşmetmeabları lutfeder. O lutfetti ise senin fikirlerinin isteklerinin hiç önemi yok. Bu lütuf zaten sevgisinin kanıtı. Bu yüüceee sevginin yanında ailesine ömürlük hizmet ne ki? Eline mi yapışır?
Madem eski sevgili kabul etmiş
Ne diye ayrılmış kızdan?
Kim ölmüş yalandan deyip atmış geçmiş

İşte, keşke benim kırmızı çizgim bu kabul edersen ne ala etmezsen mualla deseydi, vayy adam dürüst derdim.'' Ailemi istemiyon beni sevmiyon. Aksi ise kanıtla. Sen napacan? Sevecem. '' Ollldu.
Ya kanıtla diyerek söylenmiş bir söz olduğunu düşünmüyorum
Kız geri dönsün diye denilen bir laf bu e kız da dönmesin küçük mü ya
Adam açık açık demiş ailem olmadan asla

çok net

Ya kanıtla diyerek söylenmiş bir söz olduğunu düşünmüyorum
Kız geri dönsün diye denilen bir laf bu e kız da dönmesin küçük mü ya
Adam açık açık demiş ailem olmadan asla

çok net
E işte kanıtla demeye getiriyor. Kızın da aklı vardır inş senin sevdiğini nerden bilecez diye sormaya. Yoksa iş var.

Asıl çocuk arkadaşınızı hiç sevmemiş ki kalkıp böyle bir sebep yüzünden meseleyi ayılığa götürüyor. Bakın bir arkadaşım aynen bu şekilde ben birlikte oturmak istemiyorum dedi diye sevgilisi ayrıldı. Sen bilirsin dedi geçti aradan 3 ay, sevgilisi geldi yalvar yakar ben sensiz yapamıyorum, nasıl istersen böyle olsun. Sonucu da söyleyeyim geçen sene birlikte yurt dışına taşındılar. Eğer aynı evde yaşasalardı kayınvalideyle hala oturdukları yerde sayıyor olacaktı.

Paşaya bak ya eski sevgiliyi istememiş e o zaman neden sevgili olmuş istemediyi biriyle hatta evlilikten de bahsetmiş? Bizim kardeşlerimiz cümbür cemaat yaşamıyor herhalde bizi yalnız bırakmış oluyorlar. Bir de iki kişi ne zamandan yalnız sayılıyorsa artık

Oğlan hiç pişman olmadii..dönmedi
Arkadaşım iyi
Çok seviyordu gözü dönüyordu çocuk için ama atlattı .hatta bı ay sonra yüksek lisans yaptığı okulun laboratuarında ise başladı daha güzel yerlerde suan
Çok sevindim onun adına
Madem eski sevgili kabul etmiş
Ne diye ayrılmış kızdan?
Kim ölmüş yalandan deyip atmış geçmiş
Kızla anlaşamamiş bir zamandan sonra zaten uzun bir ilişkileri olmamış ama,kız böyle yeterki benimle evlen ben otururum diyen tiplerden olduğu için...

Ya burada adama saydırmaya gerek yok herkesin hayatta önceliği vardır olmazsa olmazı vardır en azından kıza demiş benim kırmızı çizgim orta yol bulamam diye...

orta yol bulurum diyip ortada bırakanlara saydırmak daha mantıklı.
Beni sevmemiş der geçerim cümlesi manipülatif bir cümle zaten bilerek söylenmiş bir cümle

diğer kızlardan bahsetmesi de keza öyle manipülatif cümle yani çok hesaplı cümleler ya bunlar
Evet o baştan her şeyi söyledi ama arkadaşım da aileni bırak demedi yakın oturalım ama evimiz ayrı olsun dedi.İlla ki aynı ev şart mı sanki

Bunun sebebi kendini çok yakışıklı görmesi,evet güzel bir çocuk.Sporcu,yani elimi sallasam ellisi havasında ondan bu haşmetliik.Sen kabul etmezsen bana gelicek kız bulurum ben diyor kendince.

Bunun sebebi kendini çok yakışıklı görmesi,evet güzel bir çocuk.Sporcu,yani elimi sallasam ellisi havasında ondan bu haşmetliik.Sen kabul etmezsen bana gelicek kız bulurum ben diyor kendince.
Kabul edecek kızın kendi problemi o. Valla bi çatı altına girince o gövdesinde baklavaları karın doyurmayacak. Baklavalara doyamadan kaynananın tencerelerini ovalar artık gelin hanım.

Ah canım bu erkek sandığınız gibi talep gören bir erkek değil. Arkadaşına demiş ya diğer Kızlar kabul etti diye arkadaşın ne desin biliyormusun. Ailem beni evlendirmek istiyor damadın villası varmış bu teklif daha iyi sen o kabul eden kızlara git yallah karısına ev açamayan erkekle işim olmaz hadi yol al yazsın...😀😀 Kudurtmak daha iyi

Param var dese anlıcam, baklavam var diyor djndnfmcmcmg. Sorun şu baklavalı arkadaşa, kendi ne zaman kanıtlayacakmış sevgisini.
Onun sevgiyle işi yok ki🤷‍♀️ onun için anasını bacısını idare etsin yeter.Dediği şey benle evlenen benden çok annemlerle evlenicek onlarla iyi geçinmesi lazım. Çocuk çok polyannacı yani gül gibi geçinirler diye düşünüyor

Tekrardan merhaba hanımlar.Geçen gün arkadaşım buraya konu açmıştı ama yasak olduğunu bilmediğim için konunun devamı gelmedi.Konu arkadaşımın sevgilisinin annesiyle ve görümcesiyle aynı evde oturmak istemeseydi.Arkadaşim sizi dinledi,çocuğa oturmak istemediğini,rahat edemeyeceğini anlattı ve çocuğun tepkisi şu " sen bilirsin bu benim hayatım ben seçmedim böyle olmayı,beni sevmemiş der yoluma bakarım.Annemi,kız kardeşimi asla yalnız bırakmam.Sen yoluna ben yoluma" insan 4 senelik sevgilisinden benim hayatim bu diye hiç bir çözüm yolu aramadan nasıl kaçabilir ki? Bana kalırsa hala arkadaşımdan ona geri dönmesini bekliyor bu ukala şahıs,kızı elime aldım zaten diye.Hatta bir de demişki senden önceki kız arkadaşım kabul etti ama onu ben istemedim,yani kabul edenler oldu benim için diye.Bu nasıl bir adam dedim.Sanırım erkekler menfaatleri olmayan işlerde böyle sıyrılıp kaçıyorlar gerçekten çok kötü🙄 Bilgilendirme yapmak istedim umarım kurtulmuş oluruz bu adamdan.
O adamdan uzak dursun!
Net!

Ah canım bu erkek sandığınız gibi talep gören bir erkek değil. Arkadaşına demiş ya diğer Kızlar kabul etti diye arkadaşın ne desin biliyormusun. Ailem beni evlendirmek istiyor damadın villası varmış bu teklif daha iyi sen o kabul eden kızlara git yallah karısına ev açamayan erkekle işim olmaz hadi yol al yazsın...😀😀 Kudurtmak daha iyi
Erkekler bu seferde seni bak hemen başkasına gitti diye hitaplandırır🤷‍♀️ en iyisi uzak durmak

Back
X