Kayinvalide ve kayinpederden nefret ediyorum!!!

Ayy cnm benim Allahim sanada yardim etsin,simdi gorusmuyormysun kaynananla?
Gorusmuyorum cok sukur gorumcem bile dedi annemin derdi belli sizi ayiracak abim orda kalicak o kazanicak buda yitecek gitmeyin yenge gitmeyin huzurunuzu bozdurmayin dedi valla hamileyim bide kocamin serefsiz halalariyla onla ugrasamam yabancidan kiz akmak zirmus her defa bunu diyorlar hayatlarinda masaya oturup catal bicak kullanmamis kari musvetteleri bana diyorlarki sen topalak ası pisirmeyi biliyonmu boyle cahil pis agizli salvarli yuva yikanlarda kadinim dite geciniyo iste

Senin durumun daha zormus yaa.ama hersey kocada bitiyor iste o ezdirmezse kaynana felan ezemio.benim kocam aramiz sikintili bile olsa anasigile hic belli etmez cunku bundan zevk almalarini mutlu olmalarini istemez.beni hic kucukdusurdugunu gormedim.esim ben yokkende seni ezmeye calisirsa ezdirme ver cvbini der.cunki annesi cok lafci evlatlarini birbirne dusuren bi kadin.hic bir evladi birbirtle gorusmuyor.ama Allahim sana sabir versin kaynananida islah etsin insallah
Benim kocamda oyle diyodu sonra ben kotu gelin oluyordum onemli olan benim kendimi savunmam degil canim cikip karsilarina siz benim karimla ne ugrasiyosunuz karismayin benim karima dese bidaha agizlarini acip tek kelime edemezlerdi karsilarinda ezildi buzuldu yillarca beni ezdirdi ama maymun gozunu acti cevap veremiyo onlara ama en azindan bidaha gitmiyoruz oraya dedi ve sildi bitirdi en azindan kafam rahat artik

Ben insanlarin arasinda kultur farki oldugunu dusunmuyorum.. arada insanlik farki oldugunu dusunuyorum .. insan olmayana birsey yapamazsin cnm.. Allah boylelerini islah etsin.. kultur farkiymis baska laf bulamiyorlar olayi kultur farkina bagliyorlar.. ayrica altli ustlu oturmaniz aslinda butun sorunlarin temeli.. tasinin derim ben.. bu cahil insanlarla huzurunuzu bozmayin..

Merhaba kizlar,
6 yillik evliyim esimun ailesiyle alt ust oturuyoruz,kaynanam beni gelin olarak istemedi neymis kulturlerimiz uymuyomus bilmem ne,esimde ben istiyorum dedi evlendik,ailelerimizde anlasamadi birbirlerini pek sevmiyorlar ayda yilda bir gorusurler,surekli bana laf sokmalar biz boyleyiz biz soyleyiz hep kendini ve cocuklarini ovmeler,kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demeler,biyere gidilcek benim esim goturucek bi misafir gelir niye gelmediniz diye suratlar asilir,neymis her misafiri geldiginde cikicakmisim hizmetini yapicakmisim,kocasini bana karsi surekli dolduruyo adamda karisinin agzina bakiyir,surekli esime beni sikayet ediyo,neyse biz cocuk istedik olmadi esimden kaynakli bi sirun cikti ameliyatlar tedaviler cok yiprandim 4 yildan beri ugrasiyorum,nihayet tup bebekle hamile kaldim 3 uzlere,doktorkar cok riskli oldugunu soylediler o kadar zor bir hamilelik gecirdimki 1 aylik hamileyken beni birakip yazligina gitti ilgilenmedi demediki cocugumun yillar sonra cocugu olucak gelini sevmesemde cocuklar dogana kadar yaninda kaliyim bisiy olmaz zor ser kavusmusuz diye.
Ben 5 ayina kadar tek basima geldim 6.ayina girdigimde erken dogum yaptim,mecbur yemekde yaptim camasirda yikadim astim kimse yoktu yaninda,simdide hastalanmis grip olmus neymis yanina gidip bakmiyormusum ilgilenmiyormusum kocasini doldurmus aksamda esimin babasi esime kizmis karin gelmiyo gitmiyo diye,oda demiski karim tek basina kaldi burda siz cokmu ilgilendiniz birakip gittiniz demis,k.pederdende k.validende nefret ediyorum onlaravkarsi icinde hic acima duygusu yok onlar beni bir basima birakip gittiler bebeklerimi kaybettim belki kalkip is yapmasaydim biraz daha kalirlardi suan yanimda olurlardi:KK43:( surekli arkamdan dedikodu yapip esime sikayet ediyolar,icimdeki nefret kin bitmiyo,bide alt ust oturuyoruz cikip kavga edesim var,bisiyler soyleyin kizlar haklimiyim?bu arada birde kizi var 2.evliligini tapti damadi el ustunde tutuyo bide kizindan 1 yasinda torunu var oluyo onun icin digum yapmisim hastaneden geldim gorumcemler bassagligina gelmis kaynanam torununu almis ope ope bitiremiyo demiyoki bu kiz dun bebeklerini kaybetmis gozune soka soka sevmiyim ici aciyodur demiyo bebegi bi sevisi var goruceksiniz bende mutvaga gectim agliuorum esim ne oldu dedi anlattim annesine demiski kiz icerde bebeklerini kaybetti sen gecmissin karsisina torun seviyosun bunlar aklimdan cikmiyo daha cok kinleniyorum

Allah yardımcınız olsun öncelikle çok zor bi durum hep cahillikden bunlar onlarin eski kafaliligi bence arana bir mesafe koy sen köle değilsin hizmetcide değilsin kendini de üzme eşine odaklan gerisi boş .. basın sağolsun rabbim tekrar nasip etsin anneliği ..

Merhaba kizlar,
6 yillik evliyim esimun ailesiyle alt ust oturuyoruz,kaynanam beni gelin olarak istemedi neymis kulturlerimiz uymuyomus bilmem ne,esimde ben istiyorum dedi evlendik,ailelerimizde anlasamadi birbirlerini pek sevmiyorlar ayda yilda bir gorusurler,surekli bana laf sokmalar biz boyleyiz biz soyleyiz hep kendini ve cocuklarini ovmeler,kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demeler,biyere gidilcek benim esim goturucek bi misafir gelir niye gelmediniz diye suratlar asilir,neymis her misafiri geldiginde cikicakmisim hizmetini yapicakmisim,kocasini bana karsi surekli dolduruyo adamda karisinin agzina bakiyir,surekli esime beni sikayet ediyo,neyse biz cocuk istedik olmadi esimden kaynakli bi sirun cikti ameliyatlar tedaviler cok yiprandim 4 yildan beri ugrasiyorum,nihayet tup bebekle hamile kaldim 3 uzlere,doktorkar cok riskli oldugunu soylediler o kadar zor bir hamilelik gecirdimki 1 aylik hamileyken beni birakip yazligina gitti ilgilenmedi demediki cocugumun yillar sonra cocugu olucak gelini sevmesemde cocuklar dogana kadar yaninda kaliyim bisiy olmaz zor ser kavusmusuz diye.
Ben 5 ayina kadar tek basima geldim 6.ayina girdigimde erken dogum yaptim,mecbur yemekde yaptim camasirda yikadim astim kimse yoktu yaninda,simdide hastalanmis grip olmus neymis yanina gidip bakmiyormusum ilgilenmiyormusum kocasini doldurmus aksamda esimin babasi esime kizmis karin gelmiyo gitmiyo diye,oda demiski karim tek basina kaldi burda siz cokmu ilgilendiniz birakip gittiniz demis,k.pederdende k.validende nefret ediyorum onlaravkarsi icinde hic acima duygusu yok onlar beni bir basima birakip gittiler bebeklerimi kaybettim belki kalkip is yapmasaydim biraz daha kalirlardi suan yanimda olurlardi:KK43:( surekli arkamdan dedikodu yapip esime sikayet ediyolar,icimdeki nefret kin bitmiyo,bide alt ust oturuyoruz cikip kavga edesim var,bisiyler soyleyin kizlar haklimiyim?bu arada birde kizi var 2.evliligini tapti damadi el ustunde tutuyo bide kizindan 1 yasinda torunu var oluyo onun icin digum yapmisim hastaneden geldim gorumcemler bassagligina gelmis kaynanam torununu almis ope ope bitiremiyo demiyoki bu kiz dun bebeklerini kaybetmis gozune soka soka sevmiyim ici aciyodur demiyo bebegi bi sevisi var goruceksiniz bende mutvaga gectim agliuorum esim ne oldu dedi anlattim annesine demiski kiz icerde bebeklerini kaybetti sen gecmissin karsisina torun seviyosun bunlar aklimdan cikmiyo daha cok kinleniyorum
Gercekten cok uzuldum adina.hangmiz kaynana kaynpeder sevgisi tasiyoruz ki icimizde.ama senin arkanda esin varmis sukret ona bazisi karisini ezdirdiklerinde hosuna bile giden umursamayan bile var.esinden allah razi olsun.uzaga tasinma ihtimaliniz yok mu ayrilsaniz daha rahat edersin .

Olay tam da kültür farkı cehalet ile alakası yok benim edindiğim hayat tecrübesine göre.... cehalet bilgisizliktir ben bu tarz insanlardan çok bilgililerini de gördüm ama maalesef ailelerinden süregelen kültürleri yaşayış biçimleri çok farklı oluyor karşıdakinden.... 4 sene farklı kültürlerde yaşayıp büyüdüğüm ama CAHİL OLMAYAN BİLGİLİ BİR EŞ VE AİLEYLE yaşadım sonuç maalesef hüsran... nefretle son bulan bir evlilik....
Ne diceğimi bilemediğim nokta meleklerin... o masum canları kaybetmiş olmana yüreğim yandı. İnşallah en kısa zamanda kucağına alıp sağlıkla büyütebilecegin meleklerin olur.... bu arada ne olursa olsun kendinden taviz verme asla yumuşama bir ömür böyle geçmez inan okurken ben bile nefret ettim onlardan... karşılıksız duyulması gereken saygıya inanırım ama böyleleri yüzünden inançlarım da sarsiliyor

Ha bu arada belirttiğin kadar arkanda duruyorsa esin uzakta bi eve taşının bu kadar yüzgöz olmak zorunda kalmazsınız hem de daha rahat ve huzurlu olursunuz... insan evinden çıkmak istemez ya binada karşılaşırsak diye:KK12:

Aman kızlar üzülmeyin. Kayınalide gelin anlaşmazlığı yüzyıllardır süregelen bir problemdir. Bizim gibi bizden öncekiler de yaşadı. Bazen gelinler diyor ya yoookk biz çok iyiyiz. Kızı gibiyim, onlarda ya kv denin kızı yok, ya kendi anneleri vefat etmiş ya da kendilerini ezdiriyorlar her türlü. Öteki durumlarda çok zor ve nadir iyi anlaşabilmek. O benim annem değil, ben de onun kızı değilim.
kv nin kızı olmasada iyi davranmayanı var..
işin gerçeği kaynanalar gelinlerini hiç ama hiç sevmez, onu bir rakip olarak görür bu bir gerçek, birde erkekleri yetiştirirken hiç büyümeyecek gibi olgunlaşmasın diye yetiştiriyorlar ki hep annesine muhtaçlık duysun düşüncesi (çok kişide gördüğüm bu ) benim oğlum ben demeden dışarı çıkamaz, gezmeye gidemez, hatta karısının yanına yatırmayan bile var.....
bu kıskançlıkla tabiki sevmiyorlar gelini, e sevilmeyen gelin bir iyi davranır iki iyi davranır sorunlar başlayınca basıyor mesafeyi sonrası cümbüşş:KK53::KK53::KK53::KK53:
artık kaynana başlıyor yıkama yağlamaya ya çok iyi davranıyor gelsinler gitsinler diye ya da dahada çirkefleşip ara bozma, iftira, kavga gürültü vs.....
:KK70::KK70:

Ha bu arada belirttiğin kadar arkanda duruyorsa esin uzakta bi eve taşının bu kadar yüzgöz olmak zorunda kalmazsınız hem de daha rahat ve huzurlu olursunuz... insan evinden çıkmak istemez ya binada karşılaşırsak diye:KK12:
5 senedir yuz goz yeteri kadar olduk canim,oyle kolay olmuyo cikip gitmek ama yapicakta bisiy kalmadi 1 erkek evladim var hersryimi o tapucak diyolar kizlarindan su bile istemezler damatlarina minnet etmezlermis,esimde demiski kp ere damadina minnet etmiyosun el diye benim esine niye ediyosun susmus cvp verememis kendi kizi var ondan bisiy istemiyolar boyna benim kocamdan,oda elinden geldigince goturur getirir yapar,misal,gorumcem kaynanamlari cagiriyo benim esime soyluyolar bizi kardesine gotur diye onlarinda arabalari var 10 dk ilerde oturuyolar damat gelip almiyo bende kiziyorum sen niye goturuyosun diye haksizmiyim,birde ne kadar yaparsan yap yinede memnun olan yok biz oturmaya cikiyoruz surat 2 karis kizi damadi torunu geliyo sevincden apartmani inletiyo!!

Back
X