Merhaba kizlar,
6 yillik evliyim esimun ailesiyle alt ust oturuyoruz,kaynanam beni gelin olarak istemedi neymis kulturlerimiz uymuyomus bilmem ne,esimde ben istiyorum dedi evlendik,ailelerimizde anlasamadi birbirlerini pek sevmiyorlar ayda yilda bir gorusurler,surekli bana laf sokmalar biz boyleyiz biz soyleyiz hep kendini ve cocuklarini ovmeler,kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demeler,biyere gidilcek benim esim goturucek bi misafir gelir niye gelmediniz diye suratlar asilir,neymis her misafiri geldiginde cikicakmisim hizmetini yapicakmisim,kocasini bana karsi surekli dolduruyo adamda karisinin agzina bakiyir,surekli esime beni sikayet ediyo,neyse biz cocuk istedik olmadi esimden kaynakli bi sirun cikti ameliyatlar tedaviler cok yiprandim 4 yildan beri ugrasiyorum,nihayet tup bebekle hamile kaldim 3 uzlere,doktorkar cok riskli oldugunu soylediler o kadar zor bir hamilelik gecirdimki 1 aylik hamileyken beni birakip yazligina gitti ilgilenmedi demediki cocugumun yillar sonra cocugu olucak gelini sevmesemde cocuklar dogana kadar yaninda kaliyim bisiy olmaz zor ser kavusmusuz diye.
Ben 5 ayina kadar tek basima geldim 6.ayina girdigimde erken dogum yaptim,mecbur yemekde yaptim camasirda yikadim astim kimse yoktu yaninda,simdide hastalanmis grip olmus neymis yanina gidip bakmiyormusum ilgilenmiyormusum kocasini doldurmus aksamda esimin babasi esime kizmis karin gelmiyo gitmiyo diye,oda demiski karim tek basina kaldi burda siz cokmu ilgilendiniz birakip gittiniz demis,k.pederdende k.validende nefret ediyorum onlaravkarsi icinde hic acima duygusu yok onlar beni bir basima birakip gittiler bebeklerimi kaybettim belki kalkip is yapmasaydim biraz daha kalirlardi suan yanimda olurlardi

( surekli arkamdan dedikodu yapip esime sikayet ediyolar,icimdeki nefret kin bitmiyo,bide alt ust oturuyoruz cikip kavga edesim var,bisiyler soyleyin kizlar haklimiyim?bu arada birde kizi var 2.evliligini tapti damadi el ustunde tutuyo bide kizindan 1 yasinda torunu var oluyo onun icin digum yapmisim hastaneden geldim gorumcemler bassagligina gelmis kaynanam torununu almis ope ope bitiremiyo demiyoki bu kiz dun bebeklerini kaybetmis gozune soka soka sevmiyim ici aciyodur demiyo bebegi bi sevisi var goruceksiniz bende mutvaga gectim agliuorum esim ne oldu dedi anlattim annesine demiski kiz icerde bebeklerini kaybetti sen gecmissin karsisina torun seviyosun bunlar aklimdan cikmiyo daha cok kinleniyorum