kayınvalide yüzünden kafayı yiyeceğim

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?

GÜNCELLEME: kızlar tekrar merhaba, güncelleme yapmak ve yeni yorumlar almak istedim. kv hala benimle görüşmüyor. bayramda gittiğimiz bir akraba birşeyler kaçırdı ağzından sanırım onlarla da görüşmüyor. kadın aramaya bile çekiniyorum deyince bende vvazgeçtim aramaktan...sonuçta aylardır benimle iletişimi kesecek kadar ne yaptım ben ona? eşime defalarca söyledim bayram ziyaretine gidelim ayıp diye, tamam dedi gitmedik. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum ama inanın çok bozuluyorum belli etmesemde.

Son düzenleme:
İstemiyorlarsa konuşmasınlar ilgilenmeyin.Eşinizde sizi zorlamıyormuş konuş diye derdiniz ne? Sizi istemeyen insanları siz hiç istemeyin.
sebebini öğrenmek hakkım değil mi? birisi size birden küsse tüm bağlarını koparsa merak etmez misiniz ?

Bi gelinin bu kadar ısrarcı olması hiç hayıra işaret değil
İstemeyen konuşmasın
hayır aramızda bir şey geçmedi ki. kendi laf söyledi kendi küstü ben sadece konu mankeniyim. insanların oyuncağı olmayı kaldıramıyorum kafasına göre davranmaya hakkı yok.

Konuşmadığın için Şükret. .

ne güzel uzaktalar ve yoklar ..

hayır aramızda bir şey geçmedi ki. kendi laf söyledi kendi küstü ben sadece konu mankeniyim. insanların oyuncağı olmayı kaldıramıyorum kafasına göre davranmaya hakkı yok.
Bi suçun yoksa işte oralı olma
Ben açıkçası kendileri bilir der geçerdim yerinde olsam
Sen niye eşini zorlayıp duruyorsun ki

çok tuhaf yarın bir gün böyle tavır takınanlar "asıl sen bizimle konuşmadın" derlerse şaşırmam yani :KK64:

Önceki konuna baktım.Anlaşılan sen cevap vermemişsin,sakin kalmışsın.
Bu durumda şöyle bir tahminim var : Sen sessiz kalıp üzülünce ve sinirini eşinden çıkarınca...Eşin gidip annesine kızmıştır.
Annesi de "seni greengirl dolduruyor değil mi" diye sana diş bilemiştir.Senin gıyabında senin kavganı etmişler ve bunun neticesinde sana küsmüşlerdir.
E tabi eşin onların oğulları,kızgınlıkları geçmiştir ama kavga senin yüzünden oldu diye sanki sen kavga etmişsin gibi olmuştur.

Senin bir yanlışın olsa,eşin böyle suskun kalmazdı.Seni suçlardı veya annemin gönlünü al derdi.

sebebini öğrenmek hakkım değil mi? birisi size birden küsse tüm bağlarını koparsa merak etmez misiniz ?
Merak tabi ki ederdim ama gidip niye benle konuşmuyorsunuz da demezdim.Çok fazla kafama takmazdım.Konuşmuyorlarsa ve bunu söylemiyorlarsa başka ne yapabilirsiniz ki? Takmamak en güzeli.

ya sen daha ne istiyosun piyango vurmuş haberin yok :KK70:

ayrıca öyle bi lafın üstüne niye konuşmak istiyosun ki
senin yapman gerekeni kv yapmış

Back
X