kayınvalide yüzünden kafayı yiyeceğim

sana yeni gelin mi alayım oğlum diyen birine bunu mu yapayım??
:KK57: Şaka yapmıştır belki...ama siz uzatırsanız onlarda uzatırsa bunun sonu ne olur?ne yazık ki suçlu çıkartılan siz olursunuz.yarın bir gün eşinizde cephe alırsa size daha çok üzülürsünüz.aranızda sorun olmadığından emin olun sonra bir daha gelip gitmezsiniz.benim babaannem anneme neler etti ama hastanede yatarken yine annem gitti.

Sebebini öğrenmek istiyorsunuz , ee öğrenince arayı mı düzeltemeye çalışıyorsunuz ?

Ya da eşinize , gidelim de gidelim diyorsunuz ya , tamam gidelim dediğinde, sizi istemeyen kişilerin evine gerçekten her defasında gitmek mi isteyeceksiniz ?

Eşiniz zorlasa ,bu defada gitmek istemiyorum diye bas bas bağıracaksınız.

Devamlı bu yüzden kavga etmek neden ?

Karıştırmayın derim. Eşinizin bildiği birşey vardır.

:KK57: Şaka yapmıştır belki...ama siz uzatırsanız onlarda uzatırsa bunun sonu ne olur?ne yazık ki suçlu çıkartılan siz olursunuz.yarın bir gün eşinizde cephe alırsa size daha çok üzülürsünüz.aranızda sorun olmadığından emin olun sonra bir daha gelip gitmezsiniz.benim babaannem anneme neler etti ama hastanede yatarken yine annem gitti.
hayır şaka değildi, daha önceki konumda ayrıntılı açıklaması var. benim de zaten korktuğum nokta bu, suçlu çıkartılmak, üstelik en ufak bir art niyetim suçum olmadan

Sebebini öğrenmek istiyorsunuz , ee öğrenince arayı mı düzeltemeye çalışıyorsunuz ?

Ya da eşinize , gidelim de gidelim diyorsunuz ya , tamam gidelim dediğinde, sizi istemeyen kişilerin evine gerçekten her defasında gitmek mi isteyeceksiniz ?

Eşiniz zorlasa ,bu defada gitmek istemiyorum diye bas bas bağıracaksınız.

Devamlı bu yüzden kavga etmek neden ?

Karıştırmayın derim. Eşinizin bildiği birşey vardır.

devamlı kavga ettiğimi nerden çıkardınız ki? sadece bir kere kavga esnasında bu konuyu da söyledim eşime, sürekli annen niye benimle konuşmuyor diye neden kavga edeyim.

peki sizin bi tahmininiz yok mu neden böyle yaptıkları konusunda

yani düşünüyorum aramızda kavga, laf-söz hiç bir şey geçmedi. kendisi birden laf sokmaya ve konuşmamaya başladı. yani şu var, bazı insanlar vardır karşısındakine kusur bulmak için çırpınır olmadık şeyleri takar, kimisi de vardır karşısındaki istediği gibi davranmazsa hemen tavır alır küser. istediği şeyleri de bilmiyorum ki, kendisi hep oğluşuyla muhattap olur en u

devamlı kavga ettiğimi nerden çıkardınız ki? sadece bir kere kavga esnasında bu konuyu da söyledim eşime, sürekli annen niye benimle konuşmuyor diye neden kavga edeyim.

Mesajından sadece onu mu çıkardınız ? Hani diğer sorduklarımın cevabı ?

Kendiniz yazmadınız mı , soruyorum, hatta kavga çıkardım yok yok yok " diye. Ee bir önceki konunuzda da sorup durmuşsunuz.
Sonuçta tartış a ortamı oluşturuyorsunuz.

Ee siz bilirsiniz, nasıl istiyorsanız öyle yapın. Hatta ısrarla sorun. Sonra eşinizde demeye başlasın hadi gidiyoruz diye.. Bu defa da " bana bunu bunu yaptılar , ben gitmek zorunda değilim " diye soylenmeye başlarsınız.

hayır şaka değildi, daha önceki konumda ayrıntılı açıklaması var. benim de zaten korktuğum nokta bu, suçlu çıkartılmak, üstelik en ufak bir art niyetim suçum olmadan
Yinede büyüklük sizde kalsın bir gidip konuşmanızda fayda var.tabiki siz bilirsiniz gururunuz incilmiş kırılmışsınız ama eşinizin hatrına en azından.ileride onlara ihtiyaç duyabilirsiniz.siz alttan alırsanız belki utanırlar.

Kv belkide karını görmek istemiyoruz diye söylemiş olabilirler eşine:KK69:

kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?

GÜNCELLEME: kızlar tekrar merhaba, güncelleme yapmak ve yeni yorumlar almak istedim. kv hala benimle görüşmüyor. bayramda gittiğimiz bir akraba birşeyler kaçırdı ağzından sanırım onlarla da görüşmüyor. kadın aramaya bile çekiniyorum deyince bende vvazgeçtim aramaktan...sonuçta aylardır benimle iletişimi kesecek kadar ne yaptım ben ona? eşime defalarca söyledim bayram ziyaretine gidelim ayıp diye, tamam dedi gitmedik. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum ama inanın çok bozuluyorum belli etmesemde.

evet kızlar yorum istiyorum...

Benim derdinde KV evimden çıkmıyor ben artık yaptıklarını esime anlattım yüzüne vurdu keşke benimki de gelmese bosverrrrrr esinle hayatına bak gelmesin gitmesin sürekli gelse canından bezdirir devamlı laf sokacak bisey bulur

Benim k.v nin gelini olaydın evinden cıkmazdı
Kovsan bile gitmiyo hic küsmez
Sana lafı sokar sokar sıvar seni ama hemen konusur hic kusmez.

Aranıyosunuz !
Sevmeyen yatagını ayrı sersin derler bizde.

Back
X