- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi greengirll
sana yeni gelin mi alayım oğlum diyen birine bunu mu yapayım??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana yeni gelin mi alayım oğlum diyen birine bunu mu yapayım??
hayır şaka değildi, daha önceki konumda ayrıntılı açıklaması var. benim de zaten korktuğum nokta bu, suçlu çıkartılmak, üstelik en ufak bir art niyetim suçum olmadanŞaka yapmıştır belki...ama siz uzatırsanız onlarda uzatırsa bunun sonu ne olur?ne yazık ki suçlu çıkartılan siz olursunuz.yarın bir gün eşinizde cephe alırsa size daha çok üzülürsünüz.aranızda sorun olmadığından emin olun sonra bir daha gelip gitmezsiniz.benim babaannem anneme neler etti ama hastanede yatarken yine annem gitti.
Sebebini öğrenmek istiyorsunuz , ee öğrenince arayı mı düzeltemeye çalışıyorsunuz ?
Ya da eşinize , gidelim de gidelim diyorsunuz ya , tamam gidelim dediğinde, sizi istemeyen kişilerin evine gerçekten her defasında gitmek mi isteyeceksiniz ?
Eşiniz zorlasa ,bu defada gitmek istemiyorum diye bas bas bağıracaksınız.
Devamlı bu yüzden kavga etmek neden ?
Karıştırmayın derim. Eşinizin bildiği birşey vardır.
peki sizin bi tahmininiz yok mu neden böyle yaptıkları konusunda
devamlı kavga ettiğimi nerden çıkardınız ki? sadece bir kere kavga esnasında bu konuyu da söyledim eşime, sürekli annen niye benimle konuşmuyor diye neden kavga edeyim.
Yinede büyüklük sizde kalsın bir gidip konuşmanızda fayda var.tabiki siz bilirsiniz gururunuz incilmiş kırılmışsınız ama eşinizin hatrına en azından.ileride onlara ihtiyaç duyabilirsiniz.siz alttan alırsanız belki utanırlar.hayır şaka değildi, daha önceki konumda ayrıntılı açıklaması var. benim de zaten korktuğum nokta bu, suçlu çıkartılmak, üstelik en ufak bir art niyetim suçum olmadan
kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
GÜNCELLEME: kızlar tekrar merhaba, güncelleme yapmak ve yeni yorumlar almak istedim. kv hala benimle görüşmüyor. bayramda gittiğimiz bir akraba birşeyler kaçırdı ağzından sanırım onlarla da görüşmüyor. kadın aramaya bile çekiniyorum deyince bende vvazgeçtim aramaktan...sonuçta aylardır benimle iletişimi kesecek kadar ne yaptım ben ona? eşime defalarca söyledim bayram ziyaretine gidelim ayıp diye, tamam dedi gitmedik. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum ama inanın çok bozuluyorum belli etmesemde.