Bana daha öncedende bi kez sıgarsın acmadan yat demisti. Bende yok ben Rahat edemem deyip acmıstım. Simdi yine aynı sey . kanepe örtüsü aldığı için zor geciyormus acmadan yat diyo. Ne kadar zor olursa olsun böyle yapılır mı ? Bu bence sadece deger vermemek.buda söyle basladı esim yüzünden. Onların her dediğine gelip benle kavga ederse ben susturulursam tabi ki devamı gelecek. Zaten oğlumuz bizden yana kızda sesini çıkarmıyor deyip istedikleri gibi davranıyolar bana. Ama bunu aileme söylemeli miyim sizce ? Seytan diyo herseyi anlat bosan ve git. Kim birileri tarafından hor görülmek için evlenir ki ?
Tek problem kanepe olsun canım boşver. Sen eşini sevmiyor musun ? Ailesi için eşinden nasıl vaz geçebilirsin ?Ailesi ne yaparsa yapsın , hepimizin kv neler neler yapıyor. Ama susuyoruz , eşimiz için. Yeri geldiğinde cevabını biz veriyoruz. Yeri geldiğinde Kendi kendimizi yiyoruz , bi şekilde geçip gidiyor. İnsan kocasını sevince , ailesini sevmese de susup idare etmek zorunda kalıyor. Benim KV yaptığım pasta biraz gevremiş diye sana bakmaya geldiğimde bunu görsem seni almazdım dedi. Düşünebiliyormusun ? Bir pasta altı üstü ya. Naptım , sustum oturdum ve içimden sabır çektim. Eşlerimiz görmüyor sanıyoruz ama görüyorlar. Kolay mı bunca yıl yetiştirdiği annesine laf söylemesi ? Annem de ne kadar düşüncesiz saygısız ya demesini beklememiz de normal değil. Sen baştan sona haklısındır kuzum. olabilir. Ancak o senin kocan. Ve 2 yılda kv için boşanmayı düşünüyorsan eşini sevmiyorsundur ve bu da sadece bir sebeptir diye düşünüyorum. Eşini Seven insan kocasını bir şekil de eline alır , zamanla yönetir ve doğruları düzgün şekil de görmesini sağlar. Kv için boşanmak seven insanın Lugatına ters.