- 11 Mayıs 2012
- 2.013
- 1.007
- 333
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
İlk bahsettiginde eşarp baktım 700tl diyince ben çok pahalı bütçe üstü ben hayatta öyle birşey kendime alamam dedim 2.kez dedi aynısını dedim. Kendime alacağım ihtiyacımı. Alamıyorum hesapyapiyorum dedimZaten sizden istemesi mantiksiz.
Ama sizle samimiyetine güvenerek demiş gibi geldi.
1 aydır yanınızda ve herhaftasonu berabersiniz.
Zaten istenmez hele gelinden ne alaka?
Oğlundan isterse ona birşey diyemem.
Herkesin kendine ait özel harcamalari var.
Ben özel harcamama eşimi karistirmam onunkine de kendim karışmam.
Yok bitti o. O lafın üzerine o incelik bitti.Çok haklısınız çok ayıp. Bundan sonra gidip hediye seçtirmek yerine siz uygun bulduğunuzu alıp verin. Beğenip beğenmemek ona kalmış.
Ben köpek demedim dememde.köpek filan hiç hoş yorumlar değil öncelikle.. ben normalde kayınvalideme kendim soruyorum doğum gününde, ne alalım neye ihtiyacın var diye. öyle sormuş olsanız da söylese normal derim, ama siz bota niyetlenmişken ben sizden eşarp istiyordum 700tlye demesi hoş değil tabii ki ama huyu böyleyse diyecek bir şey de yok belki yakın gördüğü için bu şekilde söylemiştir.
700tlye maşaAllah. Etrafın pahalılaşması pek umrunda değil tabii kendi parası değil
Oğluda tepki vermeyince siz ne yapsanız boş anlamazlar anlatamazsınız. Eşimin annesi de eviniz var şükür diyor sanki kendi evimiz beleşe verdiler bize kirasını ödemezsek kim verecek evini bizeLafa gelince ev alın filan.iyi bir ev trilyon olmuş.neyle alalım para biriktiriyoruz dedim.
Yok kendi harcarken ucuzunu arıyor ama
Cok anlayissiz bir anneymis millet daha cok yardkm ediyor maddi anlamda cocuklarina yetmedi ne diyim sastimMerhaba arkadaşlar
Kaynanam bizde. Bizde ona özel gün diye hediye almak istedik uzun süre baktı baktı bota ihtiyacim var kışlık ayakkabım yok yanımda dedi.ayakkabiciya gittik botu alacakkrn anne bu bizim hediyemiz dedim oda vakkoda beğendiğin 700tl lik eşarbı aldiracaktim ben size dedi. Bende biz bota niyetlendik geçen sene eşarp almıştık dedim(geçen senede 300tl ye akerden ipek eşarp aldık)
Ben size eşarp aldiracaktim diyip 700tl lik eşarp istemesi bana mı garip geliyor?ben hediye almaktan cekinmiyorum busene ütüsü kırıldı diye 1000tl üstü ütü aldık. Ama ben size eşarp aldiracaktim demesi garip geldi ve ben her defasında nasıl para biriktirip hesabi yapıyorum ev almak istiyoruz paramız yetmiyor hergecen gün evlere zam geliyor.
Ben bu lafdan sonra kaynanamdan soğudum.
Kaç kere dedim annem biz para biriktirmeye çalışıyoruz acilmamiz lazım ben kendime 200tl lik kazak almaya çekiniyorum indirime girmesini bekliyorum diyorum yok. Geçen gün AVM de vakkoya bakalım dedi bende anne sen bak. Benim maaşım oraya yetmez ben alamacayacagim şeye bakmayi sevmiyorum. Orası bizim bütçenin çok dışında bu dedim. Oda ben birtek yün eşarp orada buluyom dedi iyi dedim sen bak ben başka mağazaya bakacam.
Şimdi oğlu (kocam )geldi ona aldırmaya çalışacak neyapsamda onlesem?
Oğlu vermez tepkiOğluda tepki vermeyince siz ne yapsanız boş anlamazlar anlatamazsınız. Eşimin annesi de eviniz var şükür diyor sanki kendi evimiz beleşe verdiler bize kirasını ödemezsek kim verecek evini bize
yok onu size demedim. yorumlarda köpek yazılmış ona dedim.Ben köpek demedim dememde.
Annem bana kıymetli ise onun annesinde ona kıymetli arayı uzak tutarım.
Valla zor bana da çok çektirdi sinir stres en son konuşmuyorduk ama insan yüzsüz olunca doğum yaptım oğluyla konuşup geldi görmeye ki hiç umursayıp beni aramadı doğduğundaOğlu vermez tepki
Geçen halası aradı borcunu odeyememis para yolladı gizlicie konuşurken duydum borç mu verdin dedim vermesede uolur bende emeği çok dedi kızdım içimden. Neyse eli duzelirse verir dedim.ustelemedim.
Benimannm de istemez aksine verir. Kişiliğimi yaptı konservesi menemenimj yaptıyok onu size demedim. yorumlarda köpek yazılmış ona dedim.
yani bende düşünüyorum benim annem durumum iyi olmasına rağmen bu şekilde hediyeler istemiyor, kayınvalidem de öyle. ama sizin kayınvalideniz gibi isteyenler de var işte. huyu böyle deyin geçin bence, can sıkmaya değmez.
Valla Allah benimanneme babam sağlık versin gelirler yanıma. Çok zorda kalmayınca kayınvalidesi düşünmüyorum ben çocuk nasıp olursa.Valla zor bana da çok çektirdi sinir stres en son konuşmuyorduk ama insan yüzsüz olunca doğum yaptım oğluyla konuşup geldi görmeye ki hiç umursayıp beni aramadı doğduğunda
ay yanlış anlamayın ama başka kişiler de dışarıdan yiyen gelinlerinin burnundan getiriyor.. bence anlattıklarınız aşırı kötü kayınvalide kategorisine girmiyor ya. bir de bence annenin kızını düşündüğü kadar, kayınvalide hiçbir zaman gelinini düşünmez. bu her yerde böyle maalesefBenimannm de istemez aksine verir. Kişiliğimi yaptı konservesi menemenimj yaptı
Sosumu salcamk yaptı. Bir iğne alsam kızar bana niye din diye.
Kaynanamda evde yemek varken dışarda mi yesek der.gecen pazar evdeyiZ Ocak başında yemek yapıyorum yemek yaptığımi görüyorlar. burada pideci bulamadım annen pide istedi dedi bende babam malzemeyi götürüp yaptırıyor ben bilmiyorum dedim siz eve yemek sipariş vermiyor misiniz dedi yoo kırk yılın başında diyince neyapiyosun uz ya dedi yemekkkk dedim yemek yapıyorum evde dedim gitti sonra.
Dışarı çıkıyoruz kahvaltı yapıp 2saat sonra yemek mi yesek diyorlar
Kesinlikle öyle. Her ay kızının yanına torun bakmaya gitti. Arabaları yok diye almayagittiler geri götürdüler. Kızına her gördüğü yerddbirsey almaya çalışmalar Filan. Geçen sene durmuş çocukla arabası zor biraz siz biraz biz versek araba mi alsak. Eşime dedim 5 10bin neysede fazlasını veremeyiz dedim bizi düşünen yokay yanlış anlamayın ama başka kişiler de dışarıdan yiyen gelinlerinin burnundan getiriyor.. bence anlattıklarınız aşırı kötü kayınvalide kategorisine girmiyor ya. bir de bence annenin kızını düşündüğü kadar, kayınvalide hiçbir zaman gelinini düşünmez. bu her yerde böyle maalesef
Vakko nun outlet leri uygun oluyor bıraz daha . Kayınvalıdenızın ortamı böyle muhtemelen
Vakko nun outlet leri uygun oluyor bıraz daha . Kayınvalıdenızın ortamı böyle muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?