• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Pembemavibulut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
163
52
13
40
Merhaba arkadaşlar
Kaynanam bizde. Bizde ona özel gün diye hediye almak istedik uzun süre baktı baktı bota ihtiyacim var kışlık ayakkabım yok yanımda dedi.ayakkabiciya gittik botu alacakkrn anne bu bizim hediyemiz dedim oda vakkoda beğendiğin 700tl lik eşarbı aldiracaktim ben size dedi. Bende biz bota niyetlendik geçen sene eşarp almıştık dedim(geçen senede 300tl ye akerden ipek eşarp aldık)
Ben size eşarp aldiracaktim diyip 700tl lik eşarp istemesi bana mı garip geliyor?ben hediye almaktan cekinmiyorum busene ütüsü kırıldı diye 1000tl üstü ütü aldık. Ama ben size eşarp aldiracaktim demesi garip geldi ve ben her defasında nasıl para biriktirip hesabi yapıyorum ev almak istiyoruz paramız yetmiyor hergecen gün evlere zam geliyor.
Ben bu lafdan sonra kaynanamdan soğudum.

Kaç kere dedim annem biz para biriktirmeye çalışıyoruz acilmamiz lazım ben kendime 200tl lik kazak almaya çekiniyorum indirime girmesini bekliyorum diyorum yok. Geçen gün AVM de vakkoya bakalım dedi bende anne sen bak. Benim maaşım oraya yetmez ben alamacayacagim şeye bakmayi sevmiyorum. Orası bizim bütçenin çok dışında bu dedim. Oda ben birtek yün eşarp orada buluyom dedi iyi dedim sen bak ben başka mağazaya bakacam.

Şimdi oğlu (kocam )geldi ona aldırmaya çalışacak neyapsamda onlesem?

Merhaba arkadaşlar
Kaynanam bizde. Bizde ona özel gün diye hediye almak istedik uzun süre baktı baktı bota ihtiyacim var kışlık ayakkabım yok yanımda dedi.ayakkabiciya gittik botu alacakkrn anne bu bizim hediyemiz dedim oda vakkoda beğendiğin 700tl lik eşarbı aldiracaktim ben size dedi. Bende biz bota niyetlendik geçen sene eşarp almıştık dedim(geçen senede 300tl ye akerden ipek eşarp aldık)
Ben size eşarp aldiracaktim diyip 700tl lik eşarp istemesi bana mı garip geliyor?ben hediye almaktan cekinmiyorum busene ütüsü kırıldı diye 1000tl üstü ütü aldık. Ama ben size eşarp aldiracaktim demesi garip geldi ve ben her defasında nasıl para biriktirip hesabi yapıyorum ev almak istiyoruz paramız yetmiyor hergecen gün evlere zam geliyor.

Kaç kere dedim annem biz para biriktirmeye çalışıyoruz acilmamiz lazım ben kendime 200tl lik kazak almaya çekiniyorum indirime girmesini bekliyorum diyorum yok. Geçen gün AVM de vakkoya bakalım dedi bende anne sen bak. Benim maaşım oraya yetmez ben alamacayacagim şeye bakmayi sevmiyorum. Orası bizim bütçenin çok dışında bu dedim. Oda ben birtek yün eşarp orada buluyom dedi iyi dedim sen bak ben başka mağazaya bakacam.

Siz Kayınvalideniz Yüzünden birikim Felan Yapamazsınız Nasıl Düsüncesiz ALLAH Yardımcınız Olsun

Kayınvalideye bak vakkodan giyiniyor.😄 Giyinsin tabi de, sizin paranızla yapmasın bu işi. Durumu iyi sanırım, o size bir hediye alsın bence vakkodan. Yani şimdi hem para biriktirmemiz lazım deyip hem kadını pahalı hediyelere alıştırırsanız o da ister. 🤷🏻‍♀️ Hoş değil tabi, insan utanır.

Köpek. Resmen köpek bir kadın. Utanir be Insan ne alirlarsa tesekkur et sen İsteme. Boyle arzisinada iyi gelin gelir. Iyiisnede cirkef gelin. O utanmazca düsuncesizce istemeye devam ettikce sizde utanmadan cimrilik yapin. Haddini bilmeyene bildiriler efendim haddini. Terbiyesiz kadin.

Yaptığı ayıp ben de eleştiririm sevmem kaynanami ama o laf nedir arkadaş?
Köpek vs denmez.
Konu sahibine gelince botu teklif etmişsiniz o da vakkodan eşarp istemiş gibi algiladim.
Alacağınız bot kac paraydi mesela?
Çok fark var mı?
Bir de kaynana bunu istediğine göre demek alismis genelde alıyorsunuz demekki.

Merhaba arkadaşlar

Ben şoktayım.Acik açık söyleyin bu ne canım ben 5 yaşındaki oğluma" bu pahalı" dediğim zaman israr edilmeyeceğini biliyor.Katiyen almayin

Merhaba arkadaşlar

O nasıl kaynana yaa 😡 terbiyesizmiş yazık günah ya siz kıyamıyosunuz kendi düşünmeden aldırıo çok kızdım bakkk 😡😡😡

İnsan olan utanır
Demekki zerrece acımıyor oğluna da, 700tl ye eşarp isteyebiliyor.
Sürekli vakkodan örtünüyor, her eşarbı iyi marka ise standardı öyle ise ona fazla gelmiyor olabilir. Ama oğlu - gelini de olsa başkasından istenmez bence o paraya eşarp.
30 TLye de eşarp var 900 TL ye de.O kadar geniş ki fiyat aralığı,kalite aralığı.
Ama tesettürlü bir kadın olarak 700tl yi aşırı lüzumsuz buluyorum ve hatta maneviyatına uygun bulmuyorum, kınıyorum.

Köpek. Resmen köpek bir kadın. Utanir be Insan ne alirlarsa tesekkur et sen İsteme. Boyle arzisinada iyi gelin gelir. Iyiisnede cirkef gelin. O utanmazca düsuncesizce istemeye devam ettikce sizde utanmadan cimrilik yapin. Haddini bilmeyene bildiriler efendim haddini. Terbiyesiz kadin.
Valla o her dedikçe ben çok pahalıymis valla imkanı olan için iyi ben beğendiğim kazağı almaya korkuyorum indirim gelsin diye bekliyorum ki yalan değil.mont Alaçam insin diye bekliyorum dedim.
Sürekli diyorum bu devirde çok açılmak lazım. 5tl ucuzunu arıyorum birşey alırken diyorum.

Ayakkabıyı da oğlum gelsin de bakarız dedi. Fiyatı duyunca benim bildiğim uyguna deri satan var oraya bakarız diyip götürdüm bir bot birde ayakkabı aldım hediye söylenmez de içimden gelmiş onu aldmisim hediye ben alıyorum aldircam nedir ya.

Yaptığı ayıp ben de eleştiririm sevmem kaynanami ama o laf nedir arkadaş?
Köpek vs denmez.
Konu sahibine gelince botu teklif etmişsiniz o da vakkodan eşarp istemiş gibi algiladim.
Alacağınız bot kac paraydi mesela?
Çok fark var mı?
Bir de kaynana bunu istediğine göre demek alismis genelde alıyorsunuz demekki.
Eşim bekarken ne istese almış oradan alışk
Hakiki deri bot ve hakiki deri %100 deri 190tl verdim

İnsan olan utanır
Demekki zerrece acımıyor oğluna da, 700tl ye eşarp isteyebiliyor.
Sürekli vakkodan örtünüyor, her eşarbı iyi marka ise standardı öyle ise ona fazla gelmiyor olabilir. Ama oğlu - gelini de olsa başkasından istenmez bence o paraya eşarp.
30 TLye de eşarp var 900 TL ye de.O kadar geniş ki fiyat aralığı,kalite aralığı.
Ama tesettürlü bir kadın olarak 700tl yi aşırı lüzumsuz buluyorum ve hatta maneviyatına uygun bulmuyorum, kınıyorum.
Ya yok
10tl ye artık kumaş bulup bunla etek dilerim kendimediye aliyor
Alışkanlık değil yani emekli memur

Back
X