hiç inandırıcı gelmiyor bir dediği diğerini tutmaz genelde.
Ailenizde bu kadar uzun kalmanizin sebebi var mı?Ben gittim annemlerin yanında kaldım 35 gün. Şimdi yine annemlerin yanındayım 20 gündür.
Yani adamın işi yaşadığı şehirdeymiş. Antalyaya gidip nasıl tekrar aynı işi kursun ki ? Sonucta sizi de geçindirmek zorunda. Belki böyle düşünmüştür. Hamilelik hormonları etkisinde olabilir misiniz? Bu kadar yormayın kendiniziHerkese merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. 3 yıllık evliyim. Evlenince eşim esnaf olduğu için iç anadolunun ufak sayılan bir şehrine geldim antalyadan. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Eşimle olan tartışmamıza gelelim bir ara bayramda ailemin yanına gittim. Dönerken eşime soru sordum ben oraya gelmeseydim sen antalyaya gelir miydin diye. Eşimde gelmezdim heralde diye cevap verdi ben baya bozuldum tüm yolculuğum boyunca ağladım. Birkaç gün küs kaldım. Sonra açıklama yaptı işte düzenim burdaydı o ara ekonomik sıkıntılarım vardı o yüzden öyle dedim filan diye. Küslüğü bitirdim ama içimde kaldı o laf. Birkaç ay sonra arkadaşının bebeği oldu ve karısıyla bebeği baba evinde kaldığı için o da orda kaldı günlerce evleri yakın olmasına rağmen. Bende olta attım sen olsan kalmazdın diye o da kalmazdım dedi. Ben yine triplere girdim akşamına gelmesen gelmezdim diyorsun, doğum zamanı kalmazdım diyorsun o zaman ben neden fedakarlık edip senin çocuğunu doğurayım ki dedim. O ara 8-9 haftalık hamileydim. Bu yine kıvırdı antalyada doğum yapmak istiyorsan gideriz filan diye. Zaten bu eşimle olan tartışmalarımızdan sonra yaşadığım şehirden de iyice soğudum eşimden de duygusal olarak uzaklaştım gibi hissediyorum, eşime de arada laf geçiriyorum senenin yarısında burda yokum ananla kal filan diye. Diyorum 3 senedir burdayım maksimum 3 sene daha burdayım sonra yokum diyorum. Lafını açınca sen nerdeysen ben ordayım diyor ama hiç inandırıcı gelmiyor bir dediği diğerini tutmaz genelde. Hala çok kırgınım o gelmezdim lafına. Eşim bir ara ameliyat oldu bir süre tek baktım kimseyi de kabul edemedik enfeksiyon kapmasın diye ailesiyle görüntülü konuştu o ara hep. Neyse kendine gelince annemlerin yanına gideyim dedim. Kayınvalidem de iyi olur sen gidince de ahmetim(ismi uydurdum) burda kalır dedi gözleri parladı kadının. Ben gidince eşim zaten annesinde kalır iş yerine de daha yakın. Ben gittim annemlerin yanında kaldım 35 gün. Şimdi yine annemlerin yanındayım 20 gündür. Geçenlerde telefonla konuşuyoruz ne zaman gelcen belli mi filan dedi ben yok dedim durumu anlattım. Bana diyor sen ahmeti merak etme biz idare ediyoruz. Bu cümle biraz asabımı bozdu sanki alt metinde gelmek için acele etme diyor gibi geldi. Kayınvalidemin bazı hareketleri de çok batıyor oğlunu bebek gibi görüyor lavaşa peyniri sarar öyle verir onu bile yaptırmaz kocasına oğullarına. Bir şey yapacak olsa sen yapamazsın dur der kendi gider yapar. Bir fotoğraf çekinecek oluruz gelir benim eşimin dibinde biter. Bazen ağzımdan laf almak istiyormuş gibi hissediyorum arkadaşlarımızla buluşuyoruz kim vardı diyor. Onların olduğu ilçedeki arkadaşlarımıza gidiyoruz kaçta eve gittiniz diye soruyor. Sanane ne zaman gittiysek gittik diyesim geliyor. Kayınvalidemin davranışlarını ben mi gözümde büyütüyorum eşimle olan tartışmadan dolayı? Bir öyle bir böyle düşünüyorum bir şeyler diyin lütfen
Eşim ameliyat olmuştu, 10 gün hastanede kalmıştık. 1 ay da evde kaldık eve kimseyi alamadık enfeksiyon kapmasın diye. Yemesi içmesi kaldırması beni yormuştu hamileliğimin de ilk haftalarıydı. Eşim kendine gelip artık çalışmaya başlayınca bende annemlerin yanına gelmiştim dinlenmeyeGenelde böyle ise işiniz zor.
Ailenizde bu kadar uzun kalmanizin sebebi var mı?
Erkekler, kadınlar gibi fedakar değildirler. Siz onun için feda ettikçe o sizin kıymetinizi bilmez. Biraz sıkıştırırsanız, üstüne giderseniz gelmeseydin der.ben oraya gelmeseydim sen antalyaya gelir miydin diye. Eşimde gelmezdim heralde diye cevap verdi
Kaç saat sürdü yol yani amacım şuncacık şey için Kaç saat agladiginızi tespit edebilmek.tüm yolculuğum boyunca ağladım. Birkaç gün küs kaldım.
Neden cevapları sizi üzecek sorular soruyorsunuz? Yani bu sorunun cevabını siz sormadan önce biliyordunuz ve biz de biliyorduk, neden sorup da dram yaratıyorsunuz? Ne geçti şimdi elimize?Bende olta attım sen olsan kalmazdın diye o da kalmazdım dedi. Ben yine triplere girdim
Oğlunun yanında durmasını istemesi anormal mi sizce? Oğlum seni evimde görmek istemiyorum mu diyecekti?Kayınvalidem de iyi olur sen gidince de ahmetim(ismi uydurdum) burda kalır dedi gözleri parladı kadının
Bana diyor sen ahmeti merak etme biz idare ediyoruz
Çabuk evine gel, ben senin kocanı eglemek zorunda değilim deseydi mutlu mu olacaktınız,? Lütfen doğruyu söyleyin, mutlu mu olacaktınız.sanki alt metinde gelmek için acele etme diyor gibi geldi.
Sizin eşiniz = onun oğlu.Bir fotoğraf çekinecek oluruz gelir benim eşimin dibinde biter.
Sohbet etmeye çalışıyor olabilir mi sizinle?arkadaşlarımızla buluşuyoruz kim vardı diyor
Kayınvalide kocanın yanına dön dese bu sefer de annemlere gidip gelmeme, ne kadar kalacağıma karışıyor olurdu.Erkekler, kadınlar gibi fedakar değildirler. Siz onun için feda ettikçe o sizin kıymetinizi bilmez. Biraz sıkıştırırsanız, üstüne giderseniz gelmeseydin der.
Kaç saat sürdü yol yani amacım şuncacık şey için Kaç saat agladiginızi tespit edebilmek.
Neden cevapları sizi üzecek sorular soruyorsunuz? Yani bu sorunun cevabını siz sormadan önce biliyordunuz biz de biliyorduk, neden sorup da dram yaratıyorsunuz? Ne geçti şimdi elimize?
Oğlunun yanında durmasını istemesi anormal mi sizce? Oğlum seni evimde görmek istemiyorum mu diyecekti?
Çabuk evine gel, ben senin kocanı eglemek zorunda değilim deseydi mutlu mu olacaktınız,? Lütfen doğruyu söyleyin, mutlu mu olacaktınız.
Sizin eşiniz = onun oğlu.
Sohbet etmeye çalışıyor olabilir mi sizinle?
Bakın şu koca konuda yollarda caddelerde sokaklarda ağlanacak, kayinvalideye bilenecek hiçbir şey yok.
Yani demem o ki sizin bir derdiniz yok.
Kaç yaşındasınız siz, aşırı toy duruyorsunuz burdan bakınca.
Erkeklerden beklentinizi azaltın. Bakın şuna inanın ki eşiniz sizin ne dediğinizi anlamiyor. Zaten 2.sorunuza verdiği cevaptan da anlaşılıyor ki adam olaya fransız takılıyor. Sizin neye bozuldugunuzdan haberi bile yok. Daha çok anlatınca da anlamayacak.
Tamam arkadaşlar sakin olun zaten bende ben mi gözümde büyütüyorum demişim ben büyütüyormuşum. Hamileliktendir diyip konuyu kapatıyorum iyi akşamlarHerkese merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. 3 yıllık evliyim. Evlenince eşim esnaf olduğu için iç anadolunun ufak sayılan bir şehrine geldim antalyadan. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Eşimle olan tartışmamıza gelelim bir ara bayramda ailemin yanına gittim. Dönerken eşime soru sordum ben oraya gelmeseydim sen antalyaya gelir miydin diye. Eşimde gelmezdim heralde diye cevap verdi ben baya bozuldum tüm yolculuğum boyunca ağladım. Birkaç gün küs kaldım. Sonra açıklama yaptı işte düzenim burdaydı o ara ekonomik sıkıntılarım vardı o yüzden öyle dedim filan diye. Küslüğü bitirdim ama içimde kaldı o laf. Birkaç ay sonra arkadaşının bebeği oldu ve karısıyla bebeği baba evinde kaldığı için o da orda kaldı günlerce evleri yakın olmasına rağmen. Bende olta attım sen olsan kalmazdın diye o da kalmazdım dedi. Ben yine triplere girdim akşamına gelmesen gelmezdim diyorsun, doğum zamanı kalmazdım diyorsun o zaman ben neden fedakarlık edip senin çocuğunu doğurayım ki dedim. O ara 8-9 haftalık hamileydim. Bu yine kıvırdı antalyada doğum yapmak istiyorsan gideriz filan diye. Zaten bu eşimle olan tartışmalarımızdan sonra yaşadığım şehirden de iyice soğudum eşimden de duygusal olarak uzaklaştım gibi hissediyorum, eşime de arada laf geçiriyorum senenin yarısında burda yokum ananla kal filan diye. Diyorum 3 senedir burdayım maksimum 3 sene daha burdayım sonra yokum diyorum. Lafını açınca sen nerdeysen ben ordayım diyor ama hiç inandırıcı gelmiyor bir dediği diğerini tutmaz genelde. Hala çok kırgınım o gelmezdim lafına. Eşim bir ara ameliyat oldu bir süre tek baktım kimseyi de kabul edemedik enfeksiyon kapmasın diye ailesiyle görüntülü konuştu o ara hep. Neyse kendine gelince annemlerin yanına gideyim dedim. Kayınvalidem de iyi olur sen gidince de ahmetim(ismi uydurdum) burda kalır dedi gözleri parladı kadının. Ben gidince eşim zaten annesinde kalır iş yerine de daha yakın. Ben gittim annemlerin yanında kaldım 35 gün. Şimdi yine annemlerin yanındayım 20 gündür. Geçenlerde telefonla konuşuyoruz ne zaman gelcen belli mi filan dedi ben yok dedim durumu anlattım. Bana diyor sen ahmeti merak etme biz idare ediyoruz. Bu cümle biraz asabımı bozdu sanki alt metinde gelmek için acele etme diyor gibi geldi. Kayınvalidemin bazı hareketleri de çok batıyor oğlunu bebek gibi görüyor lavaşa peyniri sarar öyle verir onu bile yaptırmaz kocasına oğullarına. Bir şey yapacak olsa sen yapamazsın dur der kendi gider yapar. Bir fotoğraf çekinecek oluruz gelir benim eşimin dibinde biter. Bazen ağzımdan laf almak istiyormuş gibi hissediyorum arkadaşlarımızla buluşuyoruz kim vardı diyor. Onların olduğu ilçedeki arkadaşlarımıza gidiyoruz kaçta eve gittiniz diye soruyor. Sanane ne zaman gittiysek gittik diyesim geliyor. Kayınvalidemin davranışlarını ben mi gözümde büyütüyorum eşimle olan tartışmadan dolayı? Bir öyle bir böyle düşünüyorum bir şeyler diyin lütfen
Tuhaflık öncelikle eşinizde var bence . Ayrıca senin çocuğun lafı da tuhaf . Sürekli laf sokma atışma tripler bence çok yorucuHerkese merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. 3 yıllık evliyim. Evlenince eşim esnaf olduğu için iç anadolunun ufak sayılan bir şehrine geldim antalyadan. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Eşimle olan tartışmamıza gelelim bir ara bayramda ailemin yanına gittim. Dönerken eşime soru sordum ben oraya gelmeseydim sen antalyaya gelir miydin diye. Eşimde gelmezdim heralde diye cevap verdi ben baya bozuldum tüm yolculuğum boyunca ağladım. Birkaç gün küs kaldım. Sonra açıklama yaptı işte düzenim burdaydı o ara ekonomik sıkıntılarım vardı o yüzden öyle dedim filan diye. Küslüğü bitirdim ama içimde kaldı o laf. Birkaç ay sonra arkadaşının bebeği oldu ve karısıyla bebeği baba evinde kaldığı için o da orda kaldı günlerce evleri yakın olmasına rağmen. Bende olta attım sen olsan kalmazdın diye o da kalmazdım dedi. Ben yine triplere girdim akşamına gelmesen gelmezdim diyorsun, doğum zamanı kalmazdım diyorsun o zaman ben neden fedakarlık edip senin çocuğunu doğurayım ki dedim. O ara 8-9 haftalık hamileydim. Bu yine kıvırdı antalyada doğum yapmak istiyorsan gideriz filan diye. Zaten bu eşimle olan tartışmalarımızdan sonra yaşadığım şehirden de iyice soğudum eşimden de duygusal olarak uzaklaştım gibi hissediyorum, eşime de arada laf geçiriyorum senenin yarısında burda yokum ananla kal filan diye. Diyorum 3 senedir burdayım maksimum 3 sene daha burdayım sonra yokum diyorum. Lafını açınca sen nerdeysen ben ordayım diyor ama hiç inandırıcı gelmiyor bir dediği diğerini tutmaz genelde. Hala çok kırgınım o gelmezdim lafına. Eşim bir ara ameliyat oldu bir süre tek baktım kimseyi de kabul edemedik enfeksiyon kapmasın diye ailesiyle görüntülü konuştu o ara hep. Neyse kendine gelince annemlerin yanına gideyim dedim. Kayınvalidem de iyi olur sen gidince de ahmetim(ismi uydurdum) burda kalır dedi gözleri parladı kadının. Ben gidince eşim zaten annesinde kalır iş yerine de daha yakın. Ben gittim annemlerin yanında kaldım 35 gün. Şimdi yine annemlerin yanındayım 20 gündür. Geçenlerde telefonla konuşuyoruz ne zaman gelcen belli mi filan dedi ben yok dedim durumu anlattım. Bana diyor sen ahmeti merak etme biz idare ediyoruz. Bu cümle biraz asabımı bozdu sanki alt metinde gelmek için acele etme diyor gibi geldi. Kayınvalidemin bazı hareketleri de çok batıyor oğlunu bebek gibi görüyor lavaşa peyniri sarar öyle verir onu bile yaptırmaz kocasına oğullarına. Bir şey yapacak olsa sen yapamazsın dur der kendi gider yapar. Bir fotoğraf çekinecek oluruz gelir benim eşimin dibinde biter. Bazen ağzımdan laf almak istiyormuş gibi hissediyorum arkadaşlarımızla buluşuyoruz kim vardı diyor. Onların olduğu ilçedeki arkadaşlarımıza gidiyoruz kaçta eve gittiniz diye soruyor. Sanane ne zaman gittiysek gittik diyesim geliyor. Kayınvalidemin davranışlarını ben mi gözümde büyütüyorum eşimle olan tartışmadan dolayı? Bir öyle bir böyle düşünüyorum bir şeyler diyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?