- Konu Sahibi carvelregret
benı 9 ay boyunca bır kez bıle arayıp nasıl olduğumu sormadı, 36+5 e kadar calıstım, zaten sorsaydı da yaptırmazdım ama bir işin var mı yardımcı olayım mı demedi. esım onu aradığında sordu yada benımle ılgılı herhangı bır konuyu bıle arayıp esıme sordu. o gun doktora mı gıttım bunu bılıyorsa arayıp esıme soruyor. ben dıs kapının mandalı.
aynı seyı yuzyuze de yapıyor. esıme bunu soyledıgımde farkına vardı ve bırkac kez annesını uyardı "bana soyleme anne s...' a soyle dıyor" ama aynı seyı yapmaya devam edıyor.
oğlunun ıstedıgı seyı pısırır yapar bana daha bır kere canın bır sey ısterse soyle yapayım demedı. ramazan boyunca oruç tuttular, hem kendı annem hem o. gunum yaklaştı temızlık yapılacak. bayramı bekledik oruçlu oruçlu yapmayın dedım. bayram gectı bıttı, koyune gıttı halen gelemedı. temızlıge de yardım etmedı. söylesem ben yapcaktım nıye beklemedınız der.
esıme soyledıgımde ne dıyebılırım kı haklısın dıyor. ama aynı sekılde annesının ılgıye ıhtıyacı olsaydı ve ben bunu yapsaydım sımdıye emınım boşanıyor falan olurduk.
çocuğuma da ben ıse başlayınca buyuk ıhtımalle o bakacak. kendı annemın yanında anneannem var ılgıye muhtaç, annem yas olarak da ondan buyuk yetemiyor. nasıl gecınecegız bılmıyorum
aaaahh bu kaynanalar ya
rabbım benım kaynanamı evlendıkten sonra değiştrmesin herkezede uyumlu hatır gönül bilen çok ıyı kaynanalar versın benıde ayırmasın
canım valla üzüldüm yanı kaynana deniliyor işte buna
ama sneın yapabileceğin sey ondan birşey beklememek aramasın sormasın sormasın boşver seviyen belli konuscagınız seşer bellı yeter ılerıyı aşmayında beklemede
allah yardımcın olsun