- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.888
- 498
en çok da gücüme giden aynen annem gibi davranması...
annem de bi başlardı ben senin yaşındayken diye...
anneme yemek yapardım, anne nasıl olmuş derdim..annem yedik işte derdi, onca emeğime karşılık
marifet iltifata tabidir gel de yine yemek yap bunlara
mesela annemle temizlik yapardık akşam annem anlatırdı babama ayy bu gün belim koptu ağrıdı yerleri süpürdüm sildim babam da nio ne halt yedi (yalnız diyaloğa bakarmısınız?? hakkım olsun öteki dünya varsa hepsini ödeteceğim) nio da işte mutfağı ovduğu olmuş yok çamaşırı yıkadığı olmuş yok mutfağı temizlediği olmuş hiç yaptı demezdi
sonra ben evlenince annem ahh burda olsaydın bi sıcak çorba yapardın dedi bir kere de misafir gelecekmiş ahh sen olsaydın temizliğe yardım ederdin dedi sen benim sağ kolummuşsun ..haaa dedim nasılmış??? yüzüne yüzüne vurdum birdaha tövbe etmiş olmalı ki buna benzer birşey diyemedi
ben gebeyim ve kv diyor ki ben senin yaşındayken hem iş yapardım böyle gebeyken bilmem ne ederdim bizim zamanımızda felanca şöyleydi..
iyi de ben normal halimde bu işleri yapmadım ki bu halimle yapayım
gidince de hep sorarım anne yemek yapayım mı?? yok yemeğim var
temizlik yapayım mı??? yo yo istemez
dur surayı ben bi ovayım..du dur bırak bırak orası hep öyle
eeee
ne yapayım???
AYNEN ÖYLE DEMİŞ
bende aynısını anladım
bir daha asla sormuycam valla
durduk yere kalbimi kırdı hakkım olsun
aynen öyle dese
durudk yere kalbimi kırdı inan çok üzüldüm akşam akşam
aynen zıkkım yesin diycem olmuycak
Bosver canim ya, uzakta kadin. Sen he de gec esin icin. Bir sey bekleyemez uzaktasin iste ne guzel. :)
bide hamile olunca tabi biraz daha hassas oluyo insan sen de haklısın
ama köy insanı işte onunda aklı o kadar eriyo ne yapacaksın ki canım
aman laf söylecekse bu kadar söylesin fazlasını söyleyip de daha çokta kırabilirdi seni
hem zaten ayrı şehirdeymişsiniz o kadar da canını sıkmasına izin verme bebişini düşün
Ay valla ben de onu merak ettim
Ne istiycekti acaba
cok israr ettim soylemedi..
bi kac kez sordum yapardim da
bence uydurdu yaaa zaten 2 kizi 3 gelini dip dibe yasiyorlar olsa onlara derdi
Bi'farklı modelde enim annemin babası dedem bilet almış para vurdumu diye bize pcden bakıtacak babama çağrı attı adam aradı diyalog şu:
Babam: Açtık pcyi söyle numaraları kız bakıyo şimdi,
-yok buna tutmamış,
-şu bilete şukadar tutmuş.
Dedem: İyi...
Babam: Ee nasılsınız, napıyosunuz var mı bi'yaramazlık?
Dedem: İyiyiz, hadi iyi akş..ÇAT DIIIT DIIIIIIIĞĞĞTTT
Sonrası
BabamYüzüme kapadı
Bence arayınca sen de dedem gibi uzatma iyimisin, nasılsın biz de şugün şunu yaptık bebek şöyle böyle hop neyse anne kapayım yemek yapayım, kapayım az uzanayım, kapayım evi temizleyim gibi şeyler söyle
valla canim cay demliyorum iciyoruz.İnsanlar belirli bir yaştan sonra çocuklaşıyorlar babam da aynenbiyiliği için söylediklerimizi ters anlıyor, tuhaf şeyleri dert ediniyor kendine vs. Hoş görün, zaten uzakmışsınız belki siz ısrarla sorduğunuz için evet bişey var ama sana söylesem ne olacak anlamında demiştir takmayın kafanıza.
Ayyy koyunların nasıl lafına çok güldüm.Bence çok fazla takılacak bişey değil.İsteğini söyle kargoyla gönderirim deseydin.Boşver takılmaibebişinin keyfini çıkarmaya bak
Yaa Kvnin canı ne istedi şuan deli gibi merak ediyorum ben de :) Amaan arkadaşların da dediği gibi sen uzaktasın seni kullanamıyor ya ne istesem ne yaptırtsam diye düşünmüş kadıncağızz :)) Sen canını sıkma doğumuna da çok az kalmış zaten stres yapma boş ver :)
inan ki demedi
dese yapacaktim o panikle
birde yapar gonderirdim
o bunu kasitli yapti bence
Arkadaşım çok güldüm bu diyolağa yaaaTövbe yarabbim. Canın sağolsun'a karşılık verilen cevaba bak ne ilginç bir insanmış kv :). Hem suçlu hem güçlü dediğimiz türden :)
kusura bakma ama işaretlediğim yerler dikkatimi çekti
sen herşeyde böyle hakkım olsun hakkım olsun mu diyorsun
kolay mı kul hakkı!!!
dikkat et hamilesin...
Ne???
sence bunlar kolay mi?
annemn bu yaptiklari oyle bir icime otiruyor ki bence biraz zor odesiriz biz annemle.
dusun bakalim sevilmeyen istenmeyen bir cocuksun ve annenin gozune girmek icin cirpiniyorsun annen ehhh iste yedik ne yapalim diyor.
sen olsan ne yapardin??
kv ile de cok konustum anne sen boyle deyince ben uzuluyorum; bak oglun aramizda kalir uzulur boyle yapmaylim vs..
ama inat etti simdi desem bisey ne buyuk bir kavga cikar biliyormsun?
aglamalar sizlamalar tansiyon firlamalari
o bana laf cakiyor ben susmak zorundayim.
Ben Allahin adaletine guveniyprum.
kolay kolay da hak teslim etmem oteki dunyada hesaplasicam
öteki dünyada hesaplaşacağım demek
hakkımı helal etmiyorum Allah sorsun demektir
demek ki fazla kincisin.. söyleyecek bişey yok
kendi annen için bile Allah sorsun gibi düşüncen var
affedici olmak iyidir canım onu demek istedim
bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hep iyi olayım diyorum, kalbini kırmayayım diyorum,eşimin hatırı var diyorum tam ısınıyorum yine ortaya bir çapanoğlu atıyor yada ben yanlış anlıyorum :26:
bu gün saat 11 gibi kv ile telefonda görüştüm
pek uzun konuşamıyoruz zaten kadın 60 lı yaşlarda
ben sıkılıyorum ne diyeceğii bilemiyorum
nasılsın iyiyim ya sen? babam nasıl? filan sonrası tutulup kalıyorum ne sorsam aklıma gelmiyor koyunların nasıl demişliğim bile var
(bi kaç koyunu vardı)
konuşma bitip iki tarafta sessiz kalınca nasıl telefonu kapatacağımı da şaşırıyorum yanlış anlayacak diye
bende anne istediğin bişey var mı?? diyeceğin bişey???? istediğin herhangi bişey???diyordum kaç zamandır bunu adet edindim hiç olmazsa kapatırken iyi bir izlenim bırakıyor diye
kv dedi ki..istesem ne olacak? nasıl getireceksin? (farklı şehirlerde yaşıyoruz) canım istiyor bişey de nasıl getireceksin
kısa süreli şok geçirdim acaba ne desem :26:
doğuma geleceksin ya o zaman yaparım dedim..
kem küm ettim yapar gönderirim dedim bu hala canım istiyor da nasıl gönderecen filan diyor
ben bundan şunu anladım yahu sen kimi kandırıyorsun,beni eğlemeye çalıştığının farkındayım
boşa gazel okuma
sanki desem getirebileceksin
sizce ben mi yanlış anlamışım??
Sen kendine en iyisi, bir iki yeni cümle bul.
anneme yemek yapardım, anne nasıl olmuş derdim..annem yedik işte derdi, onca emeğime karşılık
mesela annemle temizlik yapardık akşam annem anlatırdı babama ayy bu gün belim koptu ağrıdı yerleri süpürdüm sildim babam da nio ne halt yedi (yalnız diyaloğa bakarmısınız?? hakkım olsun öteki dünya varsa hepsini ödeteceğim) nio da işte mutfağı ovduğu olmuş yok çamaşırı yıkadığı olmuş yok mutfağı temizlediği olmuş hiç yaptı demezdi
sonra ben evlenince annem ahh burda olsaydın bi sıcak çorba yapardın dedi bir kere de misafir gelecekmiş ahh sen olsaydın temizliğe yardım ederdin dedi sen benim sağ kolummuşsun ..haaa dedim nasılmış??? yüzüne yüzüne vurdum birdaha tövbe etmiş olmalı ki buna benzer birşey diyemedi
ben gebeyim ve kv diyor ki ben senin yaşındayken hem iş yapardım böyle gebeyken bilmem ne ederdim bizim zamanımızda felanca şöyleydi..
eeee
ne yapayım???
hep iyi olayım diyorum, kalbini kırmayayım diyorum,eşimin hatırı var diyorum tam ısınıyorum yine ortaya bir çapanoğlu atıyor yada ben yanlış anlıyorum :26:
nasılsın iyiyim ya sen? babam nasıl? filan sonrası tutulup kalıyorum ne sorsam aklıma gelmiyor koyunların nasıl demişliğim bile var
(bi kaç koyunu vardı)
konuşma bitip iki tarafta sessiz kalınca nasıl telefonu kapatacağımı da şaşırıyorum yanlış anlayacak diye
bende anne istediğin bişey var mı?? diyeceğin bişey???? istediğin herhangi bişey???diyordum kaç zamandır bunu adet edindim hiç olmazsa kapatırken iyi bir izlenim bırakıyor diye
kv dedi ki..istesem ne olacak? nasıl getireceksin? (farklı şehirlerde yaşıyoruz) canım istiyor bişey de nasıl getireceksin
kem küm ettim yapar gönderirim dedim bu hala canım istiyor da nasıl gönderecen filan diyor
ben bundan şunu anladım yahu sen kimi kandırıyorsun,beni eğlemeye çalıştığının farkındayım
boşa gazel okuma
Koyunların nasıl ? Güzeldi buİnsan bir şey bulamayınca saçmalıyor elinde olmadan sanırım,ben de konuşacak bir şey bulamadığım da susarım veya saçmalarım Kayınvalideniz neden öyle demiş anlamadım belki kötü niyetli dememiştir ama bilemeyeceğim :26: Eşinizin hatırına sabredin ne diyeyim [/QUOTE
esim evet
onun hatiri var
oda pek seviyor annesini :))))
gul diken hesabi
ahhh kaynana :)))
Valla anneni anneme benzettim. Yemin ederim elime bir toz bezi almak icimden gelmiyor. Temizlik yaparim. Arkamdan gelir bu ev temizlik yapılmışa benziyormu. Bak bilmem kimin 10 yasindaki kizini ornek gosterir (dikkat cekerim ben 25 yasindayim kiz 10) hali sirkeliyor goruyormusun der. Ben hali sirkelesem o kiz kadar olamam. Mahallenin sesten inlemesi lazimmis oyle sirkelenmezmis. O gencken oyle yaparmis. Herseyime mana bulur. Hadi bulsun ama gelene gidenede anlatir. Ya dusun kuzenimin kayni ile cikiyordum birara. Kuzenimin esi yani sevgilimin ablasina beni bir anlatıyor. Tabi haberi yok ciktigimizdan. Yerin dibine geciyordum. Hic is yapmaz, sunu yapmaz, bunu yapmaz. Allah biliyor ya sogudum işten güçten. Ben birde calisiyordum. Sabah 6da bir kalkiyordum aksam 8 bucuk evdeyim. Benden ne kadar is bekliyorsa artik. Ama yaptigim yemeklere bayilir. Herzamanda over o konuda. Dun temizlik yaptim sildim supurdum dip kose. Isim bitti televizyonu actim. Oda battaniyeleri yikiyordu banyoda. Gelmis ne oturuyorsun ben sana is bolumu yaptik demedim ki. Isin bitti mi sandin diyor. Ne yapsam asla yaranamam. Kayinvalidene gelince. Bende konusmalarimda bir istegin var mi diye sorarim. Karsiliginda da caninin sagligi diye cevap almisimdir kime dediysem hep. Istesem yapacak misin diyen cikmadi. Bir daha demezsin sende. Hadi anne selam soyle herkese deyip kaparsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben annemi o sekilde orneklendirdim bunlar gucune gidiyor da benim ailemle sorunlarim cok buyuk.
bu ev isi vs den daha farkli daha derin ve aci...
Bu yoruma BAYİLDİMMMM
kv lerimiz ikiz mi acaba..
aynen benimkinin de tavridir bu
olmus ne olmus???
güldüm valla okuyunca..
Sen de deseydin sen iste ben kargoyla gönderirim diye..
Benim annem de senin gibi biraz.
Ben sana 8 aylık hamileyken kömür çuvalı taşıordum diyor
Kocam sırtıma yastık koyuyor, ayakkabılarımı giydirip bağlıyor, kalkarken kucaklayıp kaldırıyor beni...
annem bunu görünce ohhh ne kocalar var , ben doğuracağım gün bile temizlik yaptım sen prenses gibisin diyor.
Geçenlerde anneme "anne oğlan kızıma ne güzel davranıyor diye sevinsene, kıskanıyor musun el miyim ben dedim. Yok niye kıskanayım tabiki mutlu oluyorum ben görmedim ya hiç böyle ondan diyorum dedi.
Ona da üzülüyorum içten içe kızıyor belki babama bunları gördükçe..
KV de allah razı olsun ne yemek yaptırıyor ne temizlik sen yat kızım ben yaparım diyor
Annem ise aman pek nazlı çıktın sen ben hamileyken neler yaptım neler diye bi başlıyor .....
Sanki annem kv gibi davranıyor. Anlamadım ben bu işi
(bi kaç koyunu vardı)
boşa gazel okuma
eeee
ne yapayım???
Canım benim kayınvalidemde ne işe elimi atsam bırak bırak yapma der anne camları sileyim yok yok hava soğuk su soğuk ben yazın silerim anne mutfağı bi güzel ovayım sen bebeğimi severken yok yok şimdi nasıl su ısıtıcan ben yazın yaparım ondan sonra da laf sokar bana. Tarçın almış koymuş buzdolabına bende buzdolabını indirdim yıkadım elimde gördü tarçını bir senedir burda bu sizi bir şey yapar diye aldım hiç bişey yaptığınız yok dedi (eltimle benim için ) anne hiç laf etme ne yapsam dur dur yapma diyosun dedim çok fenalar yaa eltime gitti ordan bana geldi eltine dedim ki ümran her işimi gördü yapma dedim yaptı o gelince oturuyoya çatlasın dedi ya madem yapmamı istiyorsun niye yapma yapma diyosun allah ishal etsin hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?