Kayınvalide ....

kusura bakma ama işaretlediğim yerler dikkatimi çekti
sen herşeyde böyle hakkım olsun hakkım olsun mu diyorsun
kolay mı kul hakkı!!!
dikkat et hamilesin...

Bosver canim ya, uzakta kadin. Sen he de gec esin icin. Bir sey bekleyemez uzaktasin iste ne guzel. :)

cok sukur uzaktayim, yakinda olsam bayagi sorun ederdim.
herkesin karakteri farkli benimde takan bir yapim var.
icliyim ne yapayim.

cok cok kotu bir kv degil,
ama iste takdir edilmek istiyor unsan.
en azindan ben nasil dikkatli davraniyorsam oda davraniverse?
cok kirilganim kiril kiril bir turlu katilasamadim

bende konusacak birsey bulamiyorum, nasilsin iyimisin sonrasi aklima gelmiyor tanimiyorum koydekileri esimle iyi konusuyorlar valla :)))

valla canim cay demliyorum iciyoruz.
anne bir cay daha icermisin diyorum
ictikk ya daha ne icelim diyor
eline saglik dese bisey yok
iste ahlaki biraz sey

Ayyy koyunların nasıl lafına çok güldüm.Bence çok fazla takılacak bişey değil.İsteğini söyle kargoyla gönderirim deseydin.Boşver takılmaibebişinin keyfini çıkarmaya bak

caresizlikten valla :))
cimen agac yesillik eeeee laf bitiyor koyun kuzu nasil diyorum
ne yapayim

kusura bakma ama işaretlediğim yerler dikkatimi çekti
sen herşeyde böyle hakkım olsun hakkım olsun mu diyorsun
kolay mı kul hakkı!!!
dikkat et hamilesin...

Ne???
sence bunlar kolay mi?
annemn bu yaptiklari oyle bir icime otiruyor ki bence biraz zor odesiriz biz annemle.
dusun bakalim sevilmeyen istenmeyen bir cocuksun ve annenin gozune girmek icin cirpiniyorsun annen ehhh iste yedik ne yapalim diyor.
sen olsan ne yapardin??
kv ile de cok konustum anne sen boyle deyince ben uzuluyorum; bak oglun aramizda kalir uzulur boyle yapmaylim vs..
ama inat etti simdi desem bisey ne buyuk bir kavga cikar biliyormsun?
aglamalar sizlamalar tansiyon firlamalari
o bana laf cakiyor ben susmak zorundayim.
Ben Allahin adaletine guveniyprum.
kolay kolay da hak teslim etmem oteki dunyada hesaplasicam

öteki dünyada hesaplaşacağım demek
hakkımı helal etmiyorum Allah sorsun demektir
demek ki fazla kincisin.. söyleyecek bişey yok
kendi annen için bile Allah sorsun gibi düşüncen var
affedici olmak iyidir canım onu demek istedim
bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

tesekkurler...
ama sunu bilin ki durup dururken sirf giciklik olsun diye insan kalbi kirilmaz, kirilmamali...
anneme gelince ailemle olan sorunlarim ve konularimin bir kac bolumunu okuyun sonra tekrar dusunun hak kolay birsey mi???

Sen kendine en iyisi, bir iki yeni cümle bul.

Koyunların nasıl ? Güzeldi bu İnsan bir şey bulamayınca saçmalıyor elinde olmadan sanırım,ben de konuşacak bir şey bulamadığım da susarım veya saçmalarım Kayınvalideniz neden öyle demiş anlamadım belki kötü niyetli dememiştir ama bilemeyeceğim :26: Eşinizin hatırına sabredin ne diyeyim

Son düzenleme:

Valla anneni anneme benzettim. Yemin ederim elime bir toz bezi almak icimden gelmiyor. Temizlik yaparim. Arkamdan gelir bu ev temizlik yapılmışa benziyormu. Bak bilmem kimin 10 yasindaki kizini ornek gosterir (dikkat cekerim ben 25 yasindayim kiz 10) hali sirkeliyor goruyormusun der. Ben hali sirkelesem o kiz kadar olamam. Mahallenin sesten inlemesi lazimmis oyle sirkelenmezmis. O gencken oyle yaparmis. Herseyime mana bulur. Hadi bulsun ama gelene gidenede anlatir. Ya dusun kuzenimin kayni ile cikiyordum birara. Kuzenimin esi yani sevgilimin ablasina beni bir anlatıyor. Tabi haberi yok ciktigimizdan. Yerin dibine geciyordum. Hic is yapmaz, sunu yapmaz, bunu yapmaz. Allah biliyor ya sogudum işten güçten. Ben birde calisiyordum. Sabah 6da bir kalkiyordum aksam 8 bucuk evdeyim. Benden ne kadar is bekliyorsa artik. Ama yaptigim yemeklere bayilir. Herzamanda over o konuda. Dun temizlik yaptim sildim supurdum dip kose. Isim bitti televizyonu actim. Oda battaniyeleri yikiyordu banyoda. Gelmis ne oturuyorsun ben sana is bolumu yaptik demedim ki. Isin bitti mi sandin diyor. Ne yapsam asla yaranamam. Kayinvalidene gelince. Bende konusmalarimda bir istegin var mi diye sorarim. Karsiliginda da caninin sagligi diye cevap almisimdir kime dediysem hep. Istesem yapacak misin diyen cikmadi. Bir daha demezsin sende. Hadi anne selam soyle herkese deyip kaparsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

açıkcası benide gülümsetti yazdıkların
yaşlılık de geç be güzelim
yada deki
annemm aşkolsun kargo yapar yine gönderirim
sen söyle ne istiyor canın de
gönlü olsun
naz yapmak istemiş
bakalım bizler nasıl olcaz o yaşlarda

bak canım benim zaten hamilesin boşver kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin kayınvaliden ne derse desin boşver sıkma canını

güldüm valla okuyunca..
Sen de deseydin sen iste ben kargoyla gönderirim diye..

Benim annem de senin gibi biraz.
Ben sana 8 aylık hamileyken kömür çuvalı taşıordum diyor
Kocam sırtıma yastık koyuyor, ayakkabılarımı giydirip bağlıyor, kalkarken kucaklayıp kaldırıyor beni...
annem bunu görünce ohhh ne kocalar var , ben doğuracağım gün bile temizlik yaptım sen prenses gibisin diyor.
Geçenlerde anneme "anne oğlan kızıma ne güzel davranıyor diye sevinsene, kıskanıyor musun el miyim ben dedim. Yok niye kıskanayım tabiki mutlu oluyorum ben görmedim ya hiç böyle ondan diyorum dedi.

Ona da üzülüyorum içten içe kızıyor belki babama bunları gördükçe..
KV de allah razı olsun ne yemek yaptırıyor ne temizlik sen yat kızım ben yaparım diyor
Annem ise aman pek nazlı çıktın sen ben hamileyken neler yaptım neler diye bi başlıyor .....
Sanki annem kv gibi davranıyor. Anlamadım ben bu işi

Bu yoruma BAYİLDİMMMM
kv lerimiz ikiz mi acaba..
aynen benimkinin de tavridir bu
olmus ne olmus???

Belki de öylelerdir. Kvdem genelde iyi bir insandır ama bazen patavatsız davrandığı olur. Bende güler geçerim, gelin dediğinin bir gözü görmez bir kulağı duymaz. Genelde kötü niyetli değil cahilse görmezden gelmek en iyi çözüm.

Maşallah eşinize. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Ayrıca son güne kadar temizlik yapanların hata kendinde. Ben olsam ağrım var sızım var deyip devirip totomu yatarım. Bana değilse içimdeki sabiye günah.

kayınvalideniz kabalık etmiş siz ne güzel hal hatır soruyorsunuz ( koyunlara kadar ki çok güldürdünüz beni )istediği şeyi şimdi yapasam da geldiğinizde yaparım diye gönlünü alıyorsunuz verdiği cevap yaşına yakışmamış, bence yanlış anlamıyorsunuz tam da dediğiniz gibi size boşa gazel okuma diyor oysa nezaketinize nazikçe karşılık vermeli düşünmen yeter kızım demeliydi, sizi çok takdir ettim boşverin siz büyüklük etmişsiniz öyle de kalın.

yorum yapan herkese çoook teşekkür ederim
ne demişler tencere dibin kara senin ki benden kara
bidaha haydiii görüşürüz çüzzzzz derim
oda gelin çüş dedi der
artıkk idare edicez böyle böyle

Canım benim kayınvalidemde ne işe elimi atsam bırak bırak yapma der anne camları sileyim yok yok hava soğuk su soğuk ben yazın silerim anne mutfağı bi güzel ovayım sen bebeğimi severken yok yok şimdi nasıl su ısıtıcan ben yazın yaparım ondan sonra da laf sokar bana. Tarçın almış koymuş buzdolabına bende buzdolabını indirdim yıkadım elimde gördü tarçını bir senedir burda bu sizi bir şey yapar diye aldım hiç bişey yaptığınız yok dedi (eltimle benim için ) anne hiç laf etme ne yapsam dur dur yapma diyosun dedim çok fenalar yaa eltime gitti ordan bana geldi eltine dedim ki ümran her işimi gördü yapma dedim yaptı o gelince oturuyoya çatlasın dedi ya madem yapmamı istiyorsun niye yapma yapma diyosun allah ishal etsin hepsini

degisikler iste :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…