- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
hep iyi olayım diyorum, kalbini kırmayayım diyorum,eşimin hatırı var diyorum tam ısınıyorum yine ortaya bir çapanoğlu atıyor yada ben yanlış anlıyorum :26:
bu gün saat 11 gibi kv ile telefonda görüştüm
pek uzun konuşamıyoruz zaten kadın 60 lı yaşlarda
ben sıkılıyorum ne diyeceğii bilemiyorum
nasılsın iyiyim ya sen? babam nasıl? filan sonrası tutulup kalıyorum ne sorsam aklıma gelmiyor koyunların nasıl demişliğim bile var
(bi kaç koyunu vardı)
konuşma bitip iki tarafta sessiz kalınca nasıl telefonu kapatacağımı da şaşırıyorum yanlış anlayacak diye
bende anne istediğin bişey var mı?? diyeceğin bişey???? istediğin herhangi bişey???diyordum kaç zamandır bunu adet edindim hiç olmazsa kapatırken iyi bir izlenim bırakıyor diye
kv dedi ki..istesem ne olacak? nasıl getireceksin? (farklı şehirlerde yaşıyoruz) canım istiyor bişey de nasıl getireceksin
kısa süreli şok geçirdim acaba ne desem :26:
doğuma geleceksin ya o zaman yaparım dedim..
kem küm ettim yapar gönderirim dedim bu hala canım istiyor da nasıl gönderecen filan diyor
ben bundan şunu anladım yahu sen kimi kandırıyorsun,beni eğlemeye çalıştığının farkındayım
boşa gazel okuma
sanki desem getirebileceksin
sizce ben mi yanlış anlamışım??
bu gün saat 11 gibi kv ile telefonda görüştüm
pek uzun konuşamıyoruz zaten kadın 60 lı yaşlarda
ben sıkılıyorum ne diyeceğii bilemiyorum
nasılsın iyiyim ya sen? babam nasıl? filan sonrası tutulup kalıyorum ne sorsam aklıma gelmiyor koyunların nasıl demişliğim bile var

(bi kaç koyunu vardı)
konuşma bitip iki tarafta sessiz kalınca nasıl telefonu kapatacağımı da şaşırıyorum yanlış anlayacak diye
bende anne istediğin bişey var mı?? diyeceğin bişey???? istediğin herhangi bişey???diyordum kaç zamandır bunu adet edindim hiç olmazsa kapatırken iyi bir izlenim bırakıyor diye
kv dedi ki..istesem ne olacak? nasıl getireceksin? (farklı şehirlerde yaşıyoruz) canım istiyor bişey de nasıl getireceksin
kısa süreli şok geçirdim acaba ne desem :26:
doğuma geleceksin ya o zaman yaparım dedim..
kem küm ettim yapar gönderirim dedim bu hala canım istiyor da nasıl gönderecen filan diyor
ben bundan şunu anladım yahu sen kimi kandırıyorsun,beni eğlemeye çalıştığının farkındayım
boşa gazel okuma
sanki desem getirebileceksin
sizce ben mi yanlış anlamışım??