Okumayiverin o vakit. Ustume alindigim bu konuda ne sormamizi uygun gorursunuz acaba. Hicbisey sormayalim paylasmayalim dilerseniz. Forumun amaci nedir sizce. Fikir paylasmak soru sormak cevaplamak. Evet git saril baris demekte bir fikirdir.Ben bu kv olaylarini yazip yazip duranlardan bunaldim arkadas gelip burda cekistiriyorsun anladim da herkes senden taraf olucak diye bir kural yok biri kv yi korumaya degil de onun hakli oldugunu soylese hemen kendini konusma tarzini degistirmeler basliyor konulara keske benden taraf olmayan cevap yazmasın deseniz olmaz demi o zaman niyetiniz anlasilir ama gercekten su kv kp gorumce mevzularinizi uzatmayin ne yapicam diye hele soruyorsunuz ya biz git saril desek aninda yapmayacaginiz gibi dov desekte dovmeyeceksiniz sonucta neden neden neden yine o an aklinizdaki kisiliginizdeki tavri takinacaginizi bilerek konu aciyorsunuz valla bunaldim
aynen..empatiden yoksun bazıları..bir tek kendi başlarına geldi sanıp vah vah diyeceyimizi sanıyrolarBen bu kv olaylarini yazip yazip duranlardan bunaldim arkadas gelip burda cekistiriyorsun anladim da herkes senden taraf olucak diye bir kural yok biri kv yi korumaya degil de onun hakli oldugunu soylese hemen kendini konusma tarzini degistirmeler basliyor konulara keske benden taraf olmayan cevap yazmasın deseniz olmaz demi o zaman niyetiniz anlasilir ama gercekten su kv kp gorumce mevzularinizi uzatmayin ne yapicam diye hele soruyorsunuz ya biz git saril desek aninda yapmayacaginiz gibi dov desekte dovmeyeceksiniz sonucta neden neden neden yine o an aklinizdaki kisiliginizdeki tavri takinacaginizi bilerek konu aciyorsunuz valla bunaldim
aslında arkadaş yanlış anlaşıldı,konu açan arkadaşlar..oo iyi yapmışsın diyeceyimizi düşünerek açıyorlar bazen..aslında biz onları haklı görüyoruz ama izledikleri yolun yanlış olduğunu söylediğimizde yanlış anlaşılıyor..Okumayiverin o vakit. Ustume alindigim bu konuda ne sormamizi uygun gorursunuz acaba. Hicbisey sormayalim paylasmayalim dilerseniz. Forumun amaci nedir sizce. Fikir paylasmak soru sormak cevaplamak. Evet git saril baris demekte bir fikirdir.
Ayrica ger ekten niye sizi daraltti illa oku cvp ver diyemmi var.
Nadil bir konudur bu actiginiz. Asil bu konu son derece gereksizdir belli uyeler aleyhinde acilmistir. Site yonetimi tarafindan kapatilmalidir. Lutfen
Ya hem konuyu acip morallerini bozuyorlar hem cogu kisi bazi konulari bilmeden bosan diye tepki veriyor bu sagliksiz bir durum bnce insan cevaplardan etkilenip yapmayacagi seyi yapar Allah korusun bn ondan korkuyorumBDV deki muhtesem uclu ; kayinvalide , gelin ve koca. Bunun disindaki konular yadirganiyor.Konu acilsin da hakaret icermeyen her yorum da serbest olsun.
yok canım olmaz öyle biz neler gördük burda kocasını yerden yer vurup milletlede kavga edip iki gün sonra kocasına sarılanlarYa hem konuyu acip morallerini bozuyorlar hem cogu kisi bazi konulari bilmeden bosan diye tepki veriyor bu sagliksiz bir durum bnce insan cevaplardan etkilenip yapmayacagi seyi yapar Allah korusun bn ondan korkuyorum
Ya hem konuyu acip morallerini bozuyorlar hem cogu kisi bazi konulari bilmeden bosan diye tepki veriyor bu sagliksiz bir durum bnce insan cevaplardan etkilenip yapmayacagi seyi yapar Allah korusun bn ondan korkuyorum
Arkadas bu konuyu niye actiniz diyor bence. Yazdigi yorumun niye begenilmediginden bahsetmiyor. Artik bazilarina sorup oylemi konu acacagizacaba.aslında arkadaş yanlış anlaşıldı,konu açan arkadaşlar..oo iyi yapmışsın diyeceyimizi düşünerek açıyorlar bazen..aslında biz onları haklı görüyoruz ama izledikleri yolun yanlış olduğunu söylediğimizde yanlış anlaşılıyor..
Evet konu sahibinin onceki konularini okudum dun bir kac kisinin onceki yorumum farkliyken konulari okuduktan snra yorumum tersine donduMesajima ekleme yaptim. Yararli yorumlari da es gecmemek gerek. Bir suru kaliteli yorum da yapiliyor. Ben goruyorum. Ona gore konu sahibi sakin bir zamaninda okusun ve karar versin. Bosanmakta dogru degildir belki ama bosanmamakta dogru olmayabilir.
Kafasindakini yapcak iste gelip kendi muttefikini olusturuyor topluca sariliyorlar sarilirkende kk uyelerini dusunuyorlardir degil miyok canım olmaz öyle biz neler gördük burda kocasını yerden yer vurup milletlede kavga edip iki gün sonra kocasına sarılanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?