- 3 Eylül 2014
- 474
- 142
- 48
- 32
Ben bu kv olaylarini yazip yazip duranlardan bunaldim arkadas gelip burda cekistiriyorsun anladim da herkes senden taraf olucak diye bir kural yok biri kv yi korumaya degil de onun hakli oldugunu soylese hemen kendini konusma tarzini degistirmeler basliyor konulara keske benden taraf olmayan cevap yazmasın deseniz olmaz demi o zaman niyetiniz anlasilir ama gercekten su kv kp gorumce mevzularinizi uzatmayin ne yapicam diye hele soruyorsunuz ya biz git saril desek aninda yapmayacaginiz gibi dov desekte dovmeyeceksiniz sonucta neden neden neden yine o an aklinizdaki kisiliginizdeki tavri takinacaginizi bilerek konu aciyorsunuz valla bunaldim
Birseylere kv deniz karisabilir evet ama buraya konu actiginizda cevap yazanlarda sizin ailenize karismis oluyor bu nekadar tuhaf celiskidir ki her yorumda kafaniz karisir hepsini dinleseniz istediginizi dinlemenizde zaten kafanizdakiyle ayni tepkidir
Birseylere kv deniz karisabilir evet ama buraya konu actiginizda cevap yazanlarda sizin ailenize karismis oluyor bu nekadar tuhaf celiskidir ki her yorumda kafaniz karisir hepsini dinleseniz istediginizi dinlemenizde zaten kafanizdakiyle ayni tepkidir
Son düzenleme: