Kayınvalide :)

fragariavesca

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
104
68
33
günaydınlarrr :)

Öncelikle bişey yapmıyo kadıncağız onu belirteyim :KK70: yaklaşık 10 aydır nişanlıyım yakın şehirlerdeyiz ama nişanlımın annesi hem biraz yaşlı olduğu için hemde çalıştığımızdan pek fazla görüşemiyoruz. biraz utangaçtır kendisi konuşamıyoruz da :KK70: Ama beni beğendiğini sevdiğini nişanlım sık sık belirtir. Bana alınacak şeylerde falan çok hassastır zevkimi falan bile öğrenmiş. Gözlerindeki ifadeden beni süzüşünden de sevdiğini az buçuk anlıyorum. Konuşurken hem esracım kızım yavrum falan der utangaçlığı bazen beni delirtiyo ama olucak o kadar :KK70: Sorunumda şu ben anneme deli düşkünüm bi gün sesini duymayayım rahat edemem günde iki kere aradığım oluyor. Annemle gidebilcem bi yer varsa arkadaş sevgili falan hepsi vız gelir bana hastalık boyutundayım sanırım :KK70: Durum böyle olunca tabi ben kayınvalideme anne diyemiyorum :KK43: Kadıncağız bi kaç kez bana hala sevgilisinin,arkadaşının annesi gibi davranıyo demiş :KK43: Söylemek istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan boğazımda tıkanıyo kalıyo resmen arayamıyorum bile utanıyorum siz siz diyip duruyorum kadına. Acaba diyorum şimdi uzağız evlenince yakın olucak o zaman diyebilir miyim alışır mıyım ne dersiniz??

Icinden gelmiyorsa diyemessin 10 ay oluyor evliyim hala anne demek garip oluyor diye dusunuyorum hoş ben kvmi o kadar tatlı yumoş yumoş bulmuyorum ve kendi annemede hasta gibi bagımli degilim ama onunla bir alakası yok.. Anne deme zorunluluğu yok BENCE icinden gelmiyorsa

O içten gelen birşey.
Kimi insan hiç diyemez.
Bana da saçma gelirdi. Kendi annemden başkasına anne demek..
Ama nasıl oldu bilmiyorum bir gün evlerine gittik nasılsın x anne diye hitap ettim :KK70: gerisi geldi zaten.
hatta o hafta bana anne dedi diye pek bir herkese anlatmış :KK53:

Siz de adının yanına anne diye deneme yapabilirsiniz.

çok zorlanmıştım ben.nişandan sonra anne demem gerekecek diye aramamaya başlamıştım :)
ilk anne dediğimde kendim bile duymamıştım.ama alışırsınız.illa ki anne demem gerek bu şekilde devam edemem diyorsanız ilk telefonda söyleyin.yüzyüze daha zor.mesela konuşmanın sonun da iyi akşamlar anne görüşürüz diyerek kapatabilirsiniz.bu şekilde başlayın.ama söyleyemiyorsanız da zorlamayın.benim bir tane annem var başkasına anne demem diyerek anne demeyen çok arkadaşım var:KK66:

günaydınlarrr :)

Öncelikle bişey yapmıyo kadıncağız onu belirteyim :KK70: yaklaşık 10 aydır nişanlıyım yakın şehirlerdeyiz ama nişanlımın annesi hem biraz yaşlı olduğu için hemde çalıştığımızdan pek fazla görüşemiyoruz. biraz utangaçtır kendisi konuşamıyoruz da :KK70: Ama beni beğendiğini sevdiğini nişanlım sık sık belirtir. Bana alınacak şeylerde falan çok hassastır zevkimi falan bile öğrenmiş. Gözlerindeki ifadeden beni süzüşünden de sevdiğini az buçuk anlıyorum. Konuşurken hem esracım kızım yavrum falan der utangaçlığı bazen beni delirtiyo ama olucak o kadar :KK70: Sorunumda şu ben anneme deli düşkünüm bi gün sesini duymayayım rahat edemem günde iki kere aradığım oluyor. Annemle gidebilcem bi yer varsa arkadaş sevgili falan hepsi vız gelir bana hastalık boyutundayım sanırım :KK70: Durum böyle olunca tabi ben kayınvalideme anne diyemiyorum :KK43: Kadıncağız bi kaç kez bana hala sevgilisinin,arkadaşının annesi gibi davranıyo demiş :KK43: Söylemek istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan boğazımda tıkanıyo kalıyo resmen arayamıyorum bile utanıyorum siz siz diyip duruyorum kadına. Acaba diyorum şimdi uzağız evlenince yakın olucak o zaman diyebilir miyim alışır mıyım ne dersiniz??

Biz de söz kesildikten sonra onları uğurlarken öpeyim teyze dedim daha o gün " ne teyzesi artık anne diyeceksin" demişti.. Şok olmuştum.. Kendisi direk bana söyleyince tabi ki kıramadım.. Ananem yaşında çünkü.. Ama inan insan içinden gelerek söyleyemiyor ben söyleyemiyorum hala daha öyle.. Çok nadir olarak anne diye hitap ediyorum onun yerine öznesiz cümleler kuruyorum genelde... Bizde kültür farkı da uçurum kadar.. Bu yüzden de kaynaklanıyor ama ben söyleyemiyorum hala içten.. Zor gerçekten..

Canım bende senın gıbıydım anne dıyemıyordum , nişanlandık birsure daha sızlı konustum heo çunku elımde olan bırsey degıldı o kelıme çıkmıyordu bır turlu ama sonra esıme haksızlık ettıgımı dusundum, çünku o anneme hep anne dıye hıtap ettı bende artık anne demeye basladım nadırde olsa genelde atıyorum Ayse Anne dıyorum:))

Ama ben demek istiyorum :KK70: bende öyle öznesiz cümleler kuruyorum. Geçen evlerinde kahve yapıcam normalde kimsenin mutfagında izinsiz bişeye dokunmam içerdeydi nası seslencemi bilemedim çekmeceleri karıştırıp buldum kaşık :KK70: :KK70:

Canım bende senın gıbıydım anne dıyemıyordum , nişanlandık birsure daha sızlı konustum heo çunku elımde olan bırsey degıldı o kelıme çıkmıyordu bır turlu ama sonra esıme haksızlık ettıgımı dusundum, çünku o anneme hep anne dıye hıtap ettı bende artık anne demeye basladım nadırde olsa genelde atıyorum Ayse Anne dıyorum:))

benim nişanlımda anne demiyo ki anneme :KK70:

benim nişanlım annemle konuşmasında en az 10 defa anne der ama ben onun annesine anne babasına baba diyemiyorum kendimi zorluyorum söylerken mideme ağrılar giriyor o derece yani çünkü içimden gelmiyor

valla beni de istediler öpeyim x teyze dedim ee aldık artık seni anne diyeceksin dedi k.validem :KK70:
sonra ağız alışkanlığı ne zaman x teyze desem anne anne anne anne de diye ısrar etti,telefonda söyledim ilk anne diye ama kendim annemden uzak söylüyorum belki duyarda bozulur,üzülür diye.
böyle ağızıma bi yabancı bir değişik geldi
k.validemi sevmediğimden değil ama
garip oluyor yahu
demesek nolcak sanki :KK43:

erkekler bukadar anneye düşkün olunca olay yapıyoruz şimdide tam tersi durum. burda 10 günlük evliyim anneme kalmaya gidiyim mi diiye konu açılmıştı dielrim ki sizde gidip kalmak istemezsiniz ilk günden :)

erkekler bukadar anneye düşkün olunca olay yapıyoruz şimdide tam tersi durum. burda 10 günlük evliyim anneme kalmaya gidiyim mi diiye konu açılmıştı dielrim ki sizde gidip kalmak istemezsiniz ilk günden :)
hahahaha ay isterim yaaa annemin kokusuyla bi huzurlu uyuyorum ki ohhh :KK70: ayrıca ben annesine bağırdığında ya da terslediğinde çok kızıyorum yanında oturmuyo mesela hiç git otur azcık annenin yanında yarın bi gün arar bulamazsın diyorum ya da ne bilim anneninde fikrini al olmaz öyle sormadan falan diyorum yani annesinden kıskanmam :KK70: onun yeri ayrı benim yerim ayrı :KK70:

Ben de hep diyemem dedim ama annem olmaz sözden sonra soylemen gerekir hepimiz dedik dedi. Kayinvalidem de aynisini esime soylemis. Sonra esim bize sozden sonra ilk geldiginde anneme anne dedi ve ben tuhaf bir mutluluk yasadim. O duyguyu ona da yasatmaliyim diye ben de annesiyle ilk telefon gorusmemizde anne dedim. Yanyana iken zor oluyor. Anneyi yine dedim de bana da baba demek cok zor geldi. Hele babamin yaninda demek zorunda kaldigimda yerin dibine gectim resmen utancimdan.

Ben de hep diyemem dedim ama annem olmaz sözden sonra soylemen gerekir hepimiz dedik dedi. Kayinvalidem de aynisini esime soylemis. Sonra esim bize sozden sonra ilk geldiginde anneme anne dedi ve ben tuhaf bir mutluluk yasadim. O duyguyu ona da yasatmaliyim diye ben de annesiyle ilk telefon gorusmemizde anne dedim. Yanyana iken zor oluyor. Anneyi yine dedim de bana da baba demek cok zor geldi. Hele babamin yaninda demek zorunda kaldigimda yerin dibine gectim resmen utancimdan.
nişanlım annesine bile ismiyle hitap ediyo benim annemde şeker şebelek bişeydir konuşurlar gülerler falan ama ne annem ona oğlum der ne nişanlım anne :KK70: gerçi annemin oğlu olamicak yaşta hahaha :KK70: Malesef babası yok oda babasına çok düşkünmüş baba demesini beklemiyorum ben teklif dahi etmem hassas biraz :)

ben kayınvalideme Annecim diyorum daha nişanlıyken dedim hele. mutlu oluyor gözleri doluyor canim benim.. kayınvalidem çok iyidir hiç de iş yaptırmıyor otur işten geldi otur diyor. çallaha çok şükür. çok memnunum ben :KK68:
işte buna cicim ayları denir. sonrası da böyle olur umarım ama pek öyle olmuyor:KK64:

X