Kayınvalide

eski sozlu konusunu konusmak istememen guzel ama cevabin abartili olmus.. terslemissin resmen..
benim takildigim nokta; nisanlin doldurusa gelen, anneci bi tip mi?

Madem rahatsız oldunuz nişanlınıza söyleseydiniz. Bu kaynana mı nişanlıma kötülüyor muyum olmuyor. Zaten annesine de demişsiniz beni ilgilendirmez diye. Nişanlınıza rahatsız olduğunu söyleyecektin yani bu kadar basit. Ki eski sözlüsünden rahatsız olmanız çok normal. Nişanlınız yaa anlatsın eski sözlümü haklı falan diyeceği yok.

Bence konu orda kalmış, kapanmıştı. Bunu kv kapatmadığını henüz farkettim. Ben gerekli uyarıyı yaptım bu konuyla ilgili tekrarlarsa konuşmayı düşünüyorum zaten. İlk olarak kendim güzelce çözmekten yanayım araya nişanlımı karıştırmadan.

eski sozlu konusunu konusmak istememen guzel ama cevabin abartili olmus.. terslemissin resmen..
benim takildigim nokta; nisanlin doldurusa gelen, anneci bi tip mi?

Aslında değil ama bilerek mi açmadın diye ısrar etmesi beni de düşündürdü ne oldu bu adama diye.

Genelde kv ler ex gelin adaylarını çok overler benim kv de olduğu gibi ilk defa kötü konusani duydum

O çok daha kötüsü. Peki siz ne tepki veriyorsunuz merak ettim.
Ben 7 yıldır evliyim. Evliligimin ilk 2 ayında gorumcem ve kv den çok duydum x şöyle güzeldi falan diye biz eşimle severek evlendik kv hiç istemedi kültür farklılığından dolayı sanirim mesela 2 aylık evliyken eşimi odada yalnız konusurlarken duydum ve kötü birşey olduğunu biliyorum ama dinledim kv x olsa onu bagrima basardim bundan sana karı olmaz gibi çirkin ifadelere şahit oldum kusura bakma konunuda işgal etmiş gibi oldum hakkını helal et

Ben 7 yıldır evliyim. Evliligimin ilk 2 ayında gorumcem ve kv den çok duydum x şöyle güzeldi falan diye biz eşimle severek evlendik kv hiç istemedi kültür farklılığından dolayı sanirim mesela 2 aylık evliyken eşimi odada yalnız konusurlarken duydum ve kötü birşey olduğunu biliyorum ama dinledim kv x olsa onu bagrima basardim bundan sana karı olmaz gibi çirkin ifadelere şahit oldum kusura bakma konunuda işgal etmiş gibi oldum hakkını helal et
eşin ne yaptı bunun üzerine :KK57: inşaAllah seni savunmustur

Eski nişanlı konusunda çok iyi yapmışsın. .
Ama aramanız gerekirdi. .

eşin ne yaptı bunun üzerine :KK57: inşaAllah seni savunmustur
Eşimle o zaman unv ogrencisiydk bu yüzden kv ile beraber oturuyorduk bu olay olduktan sonra eşimle ben terk ettik evi kendi evimize geçtik hala daha eşimin yanında annesinin zerre değeri yok hakettiğini buldu yani

En iyisini yapmışsın. Ben yeni evliyken kv eşimin eski sözlüsünü bana övüp fotoğraflarını göstermişti. tabi eşime dünyayı dar etmiştim, o da annesine :)

Olur mu ben sordum zaten size :) yok artık yani evlenmiş oğluna hala eski nişanlıyı övme çabası. Sizinki kayınvalide değil kaynanaymış resmen. Gerçekten beterin beteri dedikleri bu olsa gerek. İyiki eşiniz hiç prim vermemiş bu tarz şeylere. Ömür boyu bu sağlam bağınızın devam etmesi dileğiyle :KK37:

En iyisini yapmışsın. Ben yeni evliyken kv eşimin eski sözlüsünü bana övüp fotoğraflarını göstermişti. tabi eşime dünyayı dar etmiştim, o da annesine :)

Sonra da bu gelin oğlumu dolduruyo demiş midir acaba o_O

Bence iyi yapmışsınız elin kızını kotulemesıne gerek yoktu.
K.valideniz cephe almış olabilir.
O kızı korudu diye siz nişanlınızla aranızı bozmayın

Eşim benden önce nişanlanmış ayrılmış. Kv ve görümce bana yapılan bohçanın (istemediğim halde) eski nişanlısına ait olduğunu, o bohça eskiden vardı yeni yapmadık vs şeklinde söylemişlerdi. Maksat ben eşime arıza çıkarıp kavga edicem aramız bozulacak. Hiç öyle yapmadım. Kırıldığımı belli eder şekilde eşimle konuştum ve bohçayı atacağımı söyledim. Ne varsa olduğu gibi çöpe attım. Sorun çözüldü. Kv çok taktığınızı belli etmeyin. İçiniz içininizi yese de blli etmeyin. Amacıma ulaştım zafetini tatmasınlar...
Bir de boşanıp bizimle yaşamak istiyormuş bu aralar onla uğraşıyorum Allah kv hayrlısını versin uğraşmak zor

Böyle bir konu açarak sizinle yüz göz olmayı göze almış olan kayınvalide olduğu için, tavrınızı ve sözlerinizi çok takdir ettim. Çok olgunca, çok karakterli bir davranış. Başınızı sallayıp sessiz kalıp, bu sorunu içinde büyütüp, sonra eşinizin anlamayacağı tavırlar sergilemektense (evlilikte), daha baştan "kim" olduğunuzu açık bir şekilde göstererek en iyisini yapmışsınız. Kayınvalidenin böyle bir korkusu olabilir ancak 3. kişi üzerinden sopa göstermek bence hiç olgun bir davranış değil. Saygısızlıktan çekiniyorsa, gözü çok korktuysa eğer önce ki ilişkiden, bu aşamada sizinle iletişimine daha farklı yön vermeliydi. Üslubunuzu bilemiyorum ama eğer saygılı bir şekilde o kelimeleri söylediyseniz, eşiniz de, kayınvalideniz de çok şanslı.
Burada ki bazı arkadaşların aşamadığı bir sorun bu. Baştan hoşlarına gitmeyen bir şeye sessiz kalıp sonradan bana şunu yapmıştı diye kin biriktirmek yerine, birbirine açık kartla oynayarak dürüst olmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Ben sizi tebrik ederim.

Back
X