Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem rahatsız oldunuz nişanlınıza söyleseydiniz. Bu kaynana mı nişanlıma kötülüyor muyum olmuyor. Zaten annesine de demişsiniz beni ilgilendirmez diye. Nişanlınıza rahatsız olduğunu söyleyecektin yani bu kadar basit. Ki eski sözlüsünden rahatsız olmanız çok normal. Nişanlınız yaa anlatsın eski sözlümü haklı falan diyeceği yok.
eski sozlu konusunu konusmak istememen guzel ama cevabin abartili olmus.. terslemissin resmen..
benim takildigim nokta; nisanlin doldurusa gelen, anneci bi tip mi?
o konuda iyi analiz yapmani oneririm..Aslında değil ama bilerek mi açmadın diye ısrar etmesi beni de düşündürdü ne oldu bu adama diye.
o konuda iyi analiz yapmani oneririm..
O çok daha kötüsü. Peki siz ne tepki veriyorsunuz merak ettim.Genelde kv ler ex gelin adaylarını çok overler benim kv de olduğu gibi ilk defa kötü konusani duydum
Ben 7 yıldır evliyim. Evliligimin ilk 2 ayında gorumcem ve kv den çok duydum x şöyle güzeldi falan diye biz eşimle severek evlendik kv hiç istemedi kültür farklılığından dolayı sanirim mesela 2 aylık evliyken eşimi odada yalnız konusurlarken duydum ve kötü birşey olduğunu biliyorum ama dinledim kv x olsa onu bagrima basardim bundan sana karı olmaz gibi çirkin ifadelere şahit oldum kusura bakma konunuda işgal etmiş gibi oldum hakkını helal etO çok daha kötüsü. Peki siz ne tepki veriyorsunuz merak ettim.
eşin ne yaptı bunun üzerineBen 7 yıldır evliyim. Evliligimin ilk 2 ayında gorumcem ve kv den çok duydum x şöyle güzeldi falan diye biz eşimle severek evlendik kv hiç istemedi kültür farklılığından dolayı sanirim mesela 2 aylık evliyken eşimi odada yalnız konusurlarken duydum ve kötü birşey olduğunu biliyorum ama dinledim kv x olsa onu bagrima basardim bundan sana karı olmaz gibi çirkin ifadelere şahit oldum kusura bakma konunuda işgal etmiş gibi oldum hakkını helal et
Eşimle o zaman unv ogrencisiydk bu yüzden kv ile beraber oturuyorduk bu olay olduktan sonra eşimle ben terk ettik evi kendi evimize geçtik hala daha eşimin yanında annesinin zerre değeri yok hakettiğini buldu yanieşin ne yaptı bunun üzerineinşaAllah seni savunmustur
Ben 7 yıldır evliyim. Evliligimin ilk 2 ayında gorumcem ve kv den çok duydum x şöyle güzeldi falan diye biz eşimle severek evlendik kv hiç istemedi kültür farklılığından dolayı sanirim mesela 2 aylık evliyken eşimi odada yalnız konusurlarken duydum ve kötü birşey olduğunu biliyorum ama dinledim kv x olsa onu bagrima basardim bundan sana karı olmaz gibi çirkin ifadelere şahit oldum kusura bakma konunuda işgal etmiş gibi oldum hakkını helal et
En iyisini yapmışsın. Ben yeni evliyken kv eşimin eski sözlüsünü bana övüp fotoğraflarını göstermişti. tabi eşime dünyayı dar etmiştim, o da annesine :)
yapsam da yapmasam da her şeyi benden biliyor zaten.Sonra da bu gelin oğlumu dolduruyo demiş midir acaba![]()