KAYINVALİDE !

Helal olsun eşine de haklının hakkini vermiş ben böyle bisey desem ooo kiyametker kopar eşim öküzdur de bende çocuğu alacağım dediğinde demiştim evlat benim polisi arar anani attiririm içeri diye o oldu ses yok

madem senin her yaptığın yanlış anlaşılıyor ve sorun oluyor. eşinle konuş ve artık görüşmek istemediğini söyle kaynananla. arama sorma. madem eşin adaletli biri sorun çıkarmaz bnce. söylenirse eşine söylensin eşin de artık annesine bir gün patlayacaktır. ayrıca oğlun da olsa sen gelinin böyle bir sorun çıkarsan boşver seni de aramasın. dert etme bu kadar.

Cok sukur ki esin hakkaniyetliymis..

valla eşin en azından doğruya doğru yanlışa yanlış diyor soğuma eşinden nolur olsun onun bi kabahati yk ve annesi illaki konuşur he he der kapatır telefnu eviniz ayrı yurdunuz ayrı kafanda iyice büyütüp stres yapma sen gerekenleri doğru şekilde yapmışsn eşinde farknda daha nolsun kaynanada kudursun

nedense bu durumlar bana hiç yabancı gelmıyoooooo:):):) ama senınkı benmkının yanında melek,:):):9

yani. dinsizin hakkından imansız gelir.

Kayınvalidemle değil ama başka biriyle benzer durumları yaşayan biri olarak sana tek nasihatım umursama.Sen saygını yap ama haddinden fazla özveri yapma.Nasılsan öyle ol.Bir süre sonra bu duruma alışır ve beklentilerinden vazgeçer.
Eşine gelince,eşin bunları sana taşımamalı,annesine gereken cevabı vermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…